A Little Mix szerint Adam Lambert túl jó hozzájuk
2014. június 07. 09:35
Szerintem is profibb Adam a szakmában, mint a Little Mix, de azért nekik sincs rossz hangjuk.
2014. június 07. 14:13
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Mindkettő nagyon Profi én örülnék egy Lambert Little Mix közös dalnak
2014. június 07. 18:09
Végre valamiben egyetértünk.
Én egyáltalán nem örülnék egy közreműködésnek. Nem szeretném, ha Adam ennyire eltucatosodna és azt sem, hogy a Little Mix által sok divatrajongóra tegyen szert. Bár tény, hogy sokat tanulhatnának Adamtől, például arról, hogyan kell a magánéletük helyett a szakmájuk által címplapra kerülni.
Én egyáltalán nem örülnék egy közreműködésnek. Nem szeretném, ha Adam ennyire eltucatosodna és azt sem, hogy a Little Mix által sok divatrajongóra tegyen szert. Bár tény, hogy sokat tanulhatnának Adamtől, például arról, hogyan kell a magánéletük helyett a szakmájuk által címplapra kerülni.
2014. június 24. 13:43
|
|
chelsi1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 198967 offline
|
Hát Adam sokkal jobb mint a LM. Ő már évek óta híres, ismert sztár, a LM meg kb. 2 éve. És csak azért szeretik ennyien a Little Mix-et, mert Perrie, Zayn menyasszonya. Ha ez nem így lenne, akkor a LM-nek fele ennyi rajongója van lenne XDDD Semmi tehetség nincs bennük.
2014. június 24. 21:15
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nekem nincs kimondott bajom a Little Mixszel, de Adam sokezer klasszissal job náluk, ez tény.
2014. július 05. 15:30
|
|
LivLovexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 228695 offline
|
Hát szerintem túl jó hozzájuk...
2014. július 14. 08:36
mivel én szeretem Adamot is és a Little Mixet is nekem mindenki bejön szerintem nagyon tehetségesek♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: