Vajon kinél kötöttek volna ki olyan slágerek eredetileg, mint a Toxic, az Umbrella és a We Can't Stop?
A teljes cikkhez kattints ide!
39 dal, amire ezentúl másként tekintesz
2014. június 04. 16:36
2014. június 04. 16:42
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Valahogy nem tudom mostmár elképzelni a Don't wanna miss a thing-et Céline előadásában, annyira összekötöttem már a dalt az Aerosmith-szel.
2014. június 04. 16:42
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
milyen érdekes,hogy sikerszémokat mind más előadóknak szánták eredetileg
2014. június 04. 16:43
Kelly dalát örülök, hogy 2-en is visszautasították és így Kellyhez jutott hisz szerintem csak ő tudja így énekelni. ♥
2014. június 04. 16:44
Néhányat meghallgatnék hogyan szólna más énekesektől:)
2014. június 04. 16:45
Valóan érdekes elképzelni egy-egy sikeres dalt más előadóktól elképzelni.
2014. június 04. 16:46
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jó, és érdekes cikk lett. Hollaback Girl & Bleeding Love ♥
2014. június 04. 16:47
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ismerem az eredeti Torn-t, de közel sem olyan szenvedélyes és életteli, mint a Natlie féle verzió. Bár lehet kicsit elfogult vagyok, mert Natalie albumain nőttem fel, de akkor is. 
A Semi-Charmed Life-ot nem is gondoltam volna, eddig mindig hangosan énekeltem, de szerintem ez nem is fog változni. Viszont Bryan Adams meglepett. Olyan szende kis fickónak tűnik.
D Ezt egy tökösebb zenésztől gondoltam volna.
A Semi-Charmed Life-ot nem is gondoltam volna, eddig mindig hangosan énekeltem, de szerintem ez nem is fog változni. Viszont Bryan Adams meglepett. Olyan szende kis fickónak tűnik.
2014. június 04. 16:48
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
és milyen nagy szerencse, hogy nem Ririé, hanem Mileyé lett a dal
2014. június 04. 16:50
Az I don't wanna miss a thing-et Celine-nek?
Érdekes lett volna. Amúgy jó cikk
2014. június 04. 16:56
A We Can't Stopot meghallgattam volna más előadótol is.
2014. június 04. 17:05
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jó tudni ezeket a dolgokat de az egésznek az a lényege hogy nem az kapta a dalokat akiknek írták.
Azok az emberek jártak jól akik világslágert csináltak a megkapott dalokból.
Szerintem jó állnak a dalok azoknak akik kapták hiszen már úgy szoktuk meg és így van ez jól.
Örülök hogy Beyoncé és Britney kapta a számokat.
Azok az emberek jártak jól akik világslágert csináltak a megkapott dalokból.
Szerintem jó állnak a dalok azoknak akik kapták hiszen már úgy szoktuk meg és így van ez jól.
Örülök hogy Beyoncé és Britney kapta a számokat.
2014. június 04. 17:06
Én örülök annak, hogy végül Beyoncéval készült el a Telephone. Britney demója nagyon gyenge, szerintem a végleges verzió sem lett volna sokkal jobb. Azon nagyon meglepődtem, hogy a We Can't Stop-ot Rihannának szánták, szívesen meghallgatnám tőle.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: