30 tény a Harry Potterről, amiért újra akarod olvasni a könyveket
2014. június 08. 18:27
|
|
Miles Jayneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 227263 offline
|
A legtöbb tényt már tudtam, de ez a cikk ismét rávilágított az eddig is nyilvánvaló tényre: hogy Rowling zseni. Mindent kitervelt, előre... Elképesztő, amit véghezvitt ezzel a történettel, és aki nem szereti a Harry Potter-köteteket, az saját magát minősíti. Az a tény, ami elmagyarázza, miért gyűlölte Piton Neville-t, hihetetlen, nem is gondoltam eddig rá, de mennyire kézenfekvő!
2014. június 08. 20:38
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
nagyon jó cikk lett
én már régóta tervezem, hogy újraolvasom, de a nyáron tényleg rászánom magam
2014. június 08. 21:42
Köszönet a cikkért
Én nagyon szeretem a Harry Pottert
2014. június 08. 22:09
|
|
kanizsay.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 177972 offline
|
Én is nagyon szeretem a Harry Pottert és nagyon jó lett a cikk! Köszönet! <3
2014. június 09. 09:36
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Ma lesz a tévében de rég láttam <3
2014. június 09. 10:13
Na volt sok olyan dolog amit eddig nem is tudtam, köszöjük a cikket, nagyon jó lett!
2014. június 09. 13:47
Mindet tudtam ^^
És azt tudtátok, hogy Fred és George Weasley április 1.-jén, Bolondok Napján születtek?
Jó, mi? És hogy Dumbledore meleg volt? Grindelwaldba volt szerelmes?
És azt tudtátok, hogy Fred és George Weasley április 1.-jén, Bolondok Napján születtek?
2014. június 09. 17:43
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Dumbledore meleg, vagy biszexuális volt, mert szerelmes volt Gellert Grindelwaldba, és Fred és George pedig április 1.-én született.
Imádom az egészet, úgy ahogy vagy
És Fred Weasley 4ever
Imádom az egészet, úgy ahogy vagy
2014. június 09. 20:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Pont minap gondoltam arra, hogyha kivégeztem az utolsó Stephen King könyvet, akkor ismételten neki kéne kezdeni. Nem is tudom, hogy hány éve tartottam utoljára kezeim között a Harry Potter könyveket. Voltaképp kamasz koromban ezzel feküdtem, ezzel keltem, aztán anyum már ott tartott, hogy el fogja zárni előlem ezeket. Volt olyan, amiről már tudtam, ám olyan is, amin a szemeim elkerekedtek. Nekem mondjuk mindig is az volt a véleményem, hogy a Harry Potter egyfajta csapatmunka volt - szerintem lehetetlen, hogy egy ember mindezt kitalálja ilyen részletesen és ezt évről évre kivitelezze is, pláne, hogy a legvastagabb köteteket adta ki évente. Akárhogy is, ez egy fantasztikus világ. Nem is tudom, hogy hányszor menekültem a gondolataimban Roxfortba. Nagyon sokszor.
2014. június 10. 11:17
MI a JÓ a Harry Potterben de most komolyan ?????????????????????????????
2014. június 10. 16:11
|
|
jade_thirlwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 227349 offline
|
Már az összes kötetet olvastam, de filmben még nem láttam az összes részt.
2014. június 10. 18:05
|
|
Lucus18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 525 Csatolások: 0 Azonosító: 210218 offline
|
Jó lett a cikk. Régen H.P. fan voltam, de már nem vagyok, de attól még szeretem,régen annyiszor megnéztem a filmet h már volt olyan rész, amikor tudtam h mit fognak mondani...könyvben is elolvastam , szerintem nagyon jó, de sok olyan dolog van amit nem raktak bele a filmbe, ezért érdemes szerintem elolvasni is.
2014. június 10. 18:12
Nagyon szeretem a Harry Pottert, bár én nem abba a generációba tartozom, akik akkor voltak gyerekek, amikor a könyvek megjelentek, hanem az eggyel későbbibe, így pár év késéssel, de kiskoromban én is elolvastam az összeset, és megnéztem a filmeket. És, mint ezekből az adatokból kiderül, Rowling egy valóságos zseni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: