30 tény a Harry Potterről, amiért újra akarod olvasni a könyveket
2014. június 05. 21:52
|
|
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline
|
nekem csak a Harry Potter és a tűz serlege mega a fönix rendje van meg. De a 4 a legjobb. De még nem ólvastam el az egészet.
2014. június 07. 00:53
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
Bellatrix név a női harcos a Lestrange-ből pedig ha leveszed az első két betűt akkor a Strange azt jelenti, hogy furcsa vagy bizarr. az utolsó elég durva.
2014. június 07. 09:35
|
boglurko99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 216996 offline
|
Most komolyan: Thesztrál SZŐR??? Valaki nézze meg jobban, azt a lovat!!!
2014. június 07. 17:12
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Én latint tanulok, és hát... nem akarom leszólni a cikk szerkesztőjét, de a latin fordítások hagynak némi kívánnivalót maga után.
Egy példa: a maleficus latinul férfi boszorkányt jelent, nem pedig "gonosz dolgot tenni". (Ez amúgy is ige, és a latin igék szótári alakja mindig "o"-végű.) Hogy mindenki értse: a nemrég megjelent Maleficent című film (magyarul Demóna, Angelina Jolie-val) is ebből ered, és ő ebben ugyebár a boszorkányt játssza.
2014. június 07. 18:52
|
vercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 437 Csatolások: 3 Azonosító: 183258 offline
|
"Voldemort képtelen a szeretetre, mivel szerelmi bájital hatása alatt fogant."-azt nem is tudtam.
Azon a Halloweenon volt Lily és James Potter halálának 10. évfordulója, amikor Harry és Ron megmentették Hermionét a trolltól, és barátok lettek.-Ezt se tudtam.
Minden 30. másodpercben valaki elölről kezdi a Harry Potter-könyvek olvasását. Reméljük, most ti is ezt tervezitek!-ez jó otlet!!!
Azon a Halloweenon volt Lily és James Potter halálának 10. évfordulója, amikor Harry és Ron megmentették Hermionét a trolltól, és barátok lettek.-Ezt se tudtam.
Minden 30. másodpercben valaki elölről kezdi a Harry Potter-könyvek olvasását. Reméljük, most ti is ezt tervezitek!-ez jó otlet!!!
2014. június 08. 01:30
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
14. Bárcsak Sirius maradt volna életben! Persze Arthurt is szeretem, de Sirius volt a kedvencem. Miután elolvastam a könyvet amiben meghalt pár napig szinte depressziós voltam miatta. És a tengeri malacomat majdnem Sirius Black Tapmancsnak neveztem el XD (És nem azért nem nebeztem el így mert ez kutyanáv, hanem azért mert vágül nem kaptam tengerimalacot
)
2014. június 08. 07:47
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Mindet tudtam, mondjuk igazi, vérbeli Potterhead-ként mindenről tájékozódnom kellett... :3 Remek cikk, gratulálok.
2014. június 08. 09:52
|
|
HermioneGrangerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 222295 offline
|
kata0:Igen, rádőlt egy fal.
2014. június 08. 13:57
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Minden 30. másodpercben? Hát én akkora Potter-fan sose voltam, de elismerem hogy tényleg jó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: