Nos én még nem olvastam a Harry Pottert csak folmben láttam, most készülöm elolvansi
30 tény a Harry Potterről, amiért újra akarod olvasni a könyveket
2016. június 13. 14:27
|
Meacska85új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 257055 offline
|
3 gyerekes anyukaként 1 évembe telt mire eljutottam az utolsó kötetig...nincs hét hogy a gyerekeimmel és vagy a kereszt lànyommal meg ne nézük a filmet. Akinek a film nem jön be...nyugodt szìvvel merem ajànlani a könyveket.
2017. január 13. 21:31
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Már másodszorra olvasom és jelenleg az Azkabani fogolynál tartok. Kiskoromban úgy voltam vele hogy (még alig láttam a filmből valamit) hogy valami gyilkolós film és nagyjából 10 évesen néztem meg őket. Nagyon tetszett. Aztán 2016. áprilisában (majdnem 13 évesen) elkezdtem olvasni őket és nem tudtam lerakni! A Bölcsek kövét 2 nap alatt olvastam ki, a Titkok Kamráját 1 hét alatt, az Azkabani fogolyt 1-2 hét alatt, a Tűz Serlegét 1 hónap alatt, a Főnix Rendjét is egy hónap alatt, a Félvér Herceget 1-2 hét alatt, a Halál ereklyéit 1 hét alatt. Végigolvastam a nyarat. Aztán decemberben megint nekiálltam a Bölcsek kövének, januárban a Titkok Kamráját is kiolvastam, most pedig az Azkabani fogoly! Karácsonyra megkaptam az Elátkozott gyermeket, azt nagyjából 3 nap alatt olvastam ki, úgy hogy közben olvastam a Titkok Kamráját meg a légy jó mindhaláligot.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: