Lessünk be Kendall Jenner új, saját otthonába!
2014. június 04. 15:19
Sokkal értelmesebb egy ilyen lakást venni az embernek, ha egyedül él és híresség, nem pedig már-már egy kastélyt.
2014. június 04. 17:07
|
|
stefaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 142519 offline
|
Nekem egyáltalán nem tetszik, be se tudnám határolni, hogy ez most modern, vagy nem. Az a rózsaszín valami a falon meg olyan, mint az oviba, amire feltűzték a rajzokat, csak ezen valami fák vannak.
2014. június 04. 19:33
nagyon szép
ez a két szobás lakás neki pont tökéletes, nem is annyira nagy
2014. június 04. 19:36
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Milyen az a két és fél fürdő?
Egyikben csak egy zuhanyzó van például?
2014. június 04. 19:38
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Annak azért örülök, hogy nem valami egész nagy 10 szobás kastélyt vett hanem csak egy lakást egy épületben. Ilyet szeretnék én is egyenlőre, mármint lakást később meg házat.
2014. június 04. 20:26
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
A mi kis házunk sokkal otthonosabb, és stílusosabb, pedig nem ennyi pénzből épült fel...
Szerintem borzalmas, se nem modern, se nem más... Nekem egyáltalán nem tetszik.
Szerintem borzalmas, se nem modern, se nem más... Nekem egyáltalán nem tetszik.
2014. június 04. 21:04
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Oh, szegény Kendall... Milyen rossz neki, hogy különköltözhetett 18 évesen. Nekem 19 évesen meg a halott anyám devizahitele miatt kell aggódnom. K@rva jó az élet, igazságos, mondhatom..
2014. június 04. 21:14
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Fú, hogy én mennyire utálom ezeket a Kardashianokat. Nulla tehetség, nulla stílus, nulla intelligencia, egy rakás pénz. Mit érnek ezek? Ez a szerencsétlen Kendall is olyan ronda, hogy arra nincs is szó...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.