Önállósodott a 18 éves modell, költözködésben pedig édesanyja volt a legnagyobb segítségére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lessünk be Kendall Jenner új, saját otthonába!
2014. június 04. 11:51
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Közös regényüket!! Jaj, de rég nevettem ilyen jót. Ezek a csajok még közelről sem nevezhetők felnőttnek, alapból a gyerekkoruk is kimaradt. Persze így biztos könnyű az élet, hogy nem kell tanulni, mert még születés előtt megvolt az anyagi jólét.
Közel sem vagyok irigy, egyáltalán nem erről van szó, inkább keményen megdolgozom a pénzemért becsületes munkával, sem hogy magamat és a családomat járassam le egy, az egész életemet megmutató reality showban. Egyik Kardashian és Jenner lány sem tett le semmit az asztalra, amiért azt mondhatnánk igen, ez igen, valóban megérdemlik a hírnevet, és a jómódú életet. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy bármelyikük is azt gondolja, a tehetségükkel kerültek be médiába.
Megáll az ész. Ez kb olyan, mintha nálunk a...most egy sem jut eszembe hirtelen, de valamelyik VVs agytröszt lenne a divatdiktátor. A vicc az, hogy az ilyen relalitys műsorok külön nagy figyelmet fordítanak arra, hogy szereplőik IQja nehogy meghaladja a nullát. Vagy az egész évados cast Iqja tegyen ki összesen annyit, amennyi egy átlag emberé.
A másik véglet, amikor bolondokat válogatnak be. Ellenőrizzétek csak nyugodtan.
2014. június 04. 12:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Jó kis lakás,otthonos
2014. június 04. 12:30
18 éves realitysztár - a gond csak annyi, hogy ebből a csajból sem lesz semmi több, mint egy realitsóóban szereplő liba, aki a családjával járatja le magát. Ráadásul tényleg nem tett le semmit az asztalra, nem dolgozott meg érte, gyakorlatilag nem is csinált semmit az égvilágon, és gyanítom, hogy a továbbiakban sem tesz semmi hasznosat, hanem követi a családja példáját.
2014. június 04. 13:01
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Hat... nekem az egesz csaladrol meg van a velemenyem, szoval...
2014. június 04. 13:12
|
|
nutella 20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.12. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 193867 offline
|
Szép lakás, kifejezetten tetszik. Az anyja meg rendes volt, hogy ennyit segített neki, bár talán kissé túl sokat is.
Szerintem nem kell leírni ezt a csajt teljesen. Félreértés ne essék, nem vagyok kendöldzsenör fan, csak azt mondom, hogy még fiatal, mivel a háttere meg van csinálhat, amit akar, bár valóban kissé túlzás, hogy könyvet írnak a húgával. A múltkori bakija útán meg főleg.
Ezzel, azt akarom kinyögni, hogy szerintem ennek a csajnak több esze lehet-remélem-, mint az egész családjának együttvéve, bár azt kell, hogy mondjam szerintem ők sem tök hülyék, hiszen úgy gazdagok és híresek, hogy lószart nem csináltak, csak élték az életüket. Meg is bukhatott volna a show-juk, de nem így lett, mert a retard amerikaiakat érdekelte.
Szerintem nem kell leírni ezt a csajt teljesen. Félreértés ne essék, nem vagyok kendöldzsenör fan, csak azt mondom, hogy még fiatal, mivel a háttere meg van csinálhat, amit akar, bár valóban kissé túlzás, hogy könyvet írnak a húgával. A múltkori bakija útán meg főleg.
Ezzel, azt akarom kinyögni, hogy szerintem ennek a csajnak több esze lehet-remélem-, mint az egész családjának együttvéve, bár azt kell, hogy mondjam szerintem ők sem tök hülyék, hiszen úgy gazdagok és híresek, hogy lószart nem csináltak, csak élték az életüket. Meg is bukhatott volna a show-juk, de nem így lett, mert a retard amerikaiakat érdekelte.
2014. június 04. 13:18
Olyan áron nem akarok gazdag lenni, amilyen áron ő híres és pénzes lett. Számomra az intellektualitás fontosabb a pénznél.
2014. június 04. 13:28
Engem nem zavar más pénze, szeretek a sajátomért megdolgozni, de most kicsit bosszankodok, mert 16 évesen saját ház volt a vágyam és azóta sincs még meg XD
Viszont az ő pénze nem is kéne... amikor meglátom a nevét mindig a Frances Cobain-nel való twitter veszekedése jut eszembe mert igaza volt neki, semmit nem tud az életről, hogy milyen nehézségek vannak de panaszkodik. Ez előítélet, de valóságshow szereplő, így rá lehet mondani, hogy felszínesen de tudjuk az életét XD Visszataszítóan nem megérdemelt gazdagságban él az egész család.
Viszont az ő pénze nem is kéne... amikor meglátom a nevét mindig a Frances Cobain-nel való twitter veszekedése jut eszembe mert igaza volt neki, semmit nem tud az életről, hogy milyen nehézségek vannak de panaszkodik. Ez előítélet, de valóságshow szereplő, így rá lehet mondani, hogy felszínesen de tudjuk az életét XD Visszataszítóan nem megérdemelt gazdagságban él az egész család.
2014. június 04. 13:43
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem,tök szép házat vett.
2014. június 04. 14:24
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
Szép, laknék itt..
2014. június 04. 15:04
Hihetetlen 18 évesen mennyi pénze van.Biztos nem diákmunkából szerezte ...Amúgy nagyon szép lakás
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: