Mrs.Bieber19 na, ez felettébb bölcs hozzászólás volt, mért kéne minden agyonsminkelt mesterségesen szép műnő? Ilyen van mindenhol mint a térerő.. Liam szerintem sokkaljobban becsüli a belső értékeket, és egyébként is szerintem Sophia gyönyörű és most kövezzetek meg, de szerintem sokkal inkább összeillik Liam Sophia-val, mint Danielle-el..
De amúgy nem is tudtam, hogy szakítottak, én is furcsálltam Liam tweetjeit, de mivel nem mondta ki, hogy szakítottak, nem is hittem semminek és senkinek..
Liam Payne összejött exbarátnőjével
2014. június 03. 22:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem végül is édesmindegy, nem igazán tudnak érdekelni, sophiáról amúgy a nevén kívül semmit nem tudok annyira hidegen hagy az egész csaj, nincs benne semmi olyan nagyon szimpatikus, stílusos vagy érdekes, mint pl. én eleanort nagyon kedvelem, bár magam sem értem miért pont őt mert meg kell hagyni, a louisval való kapcsolatuk néhol néhol valóban elég..furcsa. de hát áldásom mindenkire.
2014. június 04. 15:25
Erre most mit mondjak? Egészségükre!
De utálom ezeket a szánalmas dumákat, hogy "nem tudott nélküle élni". Mindenki tudja, hogy ez hülyeség.
De utálom ezeket a szánalmas dumákat, hogy "nem tudott nélküle élni". Mindenki tudja, hogy ez hülyeség.
2014. június 04. 19:53
a tweetjeibol nem irta ki konkretan h szakitott Sophiaval szoval nagyobb az eselye annak h soha nem szakitottak
2014. június 09. 19:06
|
|
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline
|
Aranyosak.Csak LIAM legyen boldog és vidám!! <3
2014. június 12. 17:23
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Grotulálok nekik!!!! Liam pedig jól tette hogy nem hagyta elmenni
2014. június 12. 17:39
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
Örülök neki... mert ha ő így boldog
2014. június 21. 20:15
|
Lilly69 Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 226241 offline
|
Nem is ertem miert szakitottak de legalabb mar eggyutt vannak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: