Photoshop-bakit szenvedett el Kate Upton
2014. június 03. 12:40
Hát szerintem a szerkesztők keveset aludtak vagy nem tudom de azért ez dirva.
2014. június 03. 15:18
Ahogy így hirtelen rápillantottam, nem tűnt fel semmi..Lehet nem is venném észre(még ha sokáig nézem a képet sem), mert a háttérbe eléggé beleolvad. Mondjuk elég neves magazin, és egy ilyen bakit nem kéne megengedniük.
2014. június 03. 19:41
Ha ma már nincs olyan, hogy photoshop nélkül csinálnának egy képet, ne szúrják el!
2014. június 03. 20:50
Mondjuk ez egy elég nagy baki. Harper's Bazaar az egyik legnevesebb magazin, így sokkal kellemetlenebb. De most komolyan: a szerkesztők közül senkinek nem tűnt fel? Szerintem ez inkább szándékos volt
2014. június 03. 21:19
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
:Ddd ugyesek! *taps-taps*
2014. június 04. 10:23
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
hát....ha még picit kicsinyítenének rajta ....akkor talán....
2014. június 04. 11:13
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
hát azért ez már durvaa
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: