Starity

Jeon Hyo Sung

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 02. 15:43 #1
- törölt felhasználó -    
Hát most nem tudom eldönteni örüljek, hogy én indíthatok erről a tehetségről témát vagy inkább sírjak, hogy eddig még senki nem gondolt rá. (Persze, ha valaki időközbe indított róla csak én nem vettem észre előre is bocsánatot kérek.)
Szóval ez a téma Korea egyik legszebb és legtehetségesebb énekesnőjéről, a Secret egyik kihagyhatatlan tagjáról
Hyo Sung -ról szóljon. Ide minden jöhet, ami csak Hyo Sung -gal kapcsolatos zenék, képek (lehet az mozgó) videók vagy bármi.
thumbsup.gif wub3.gif laugh.gif

Ti mikor ismertétek meg Hyo Sung-ot?

(És külön kiemelném, mert láttam egy két témánál, hogy olyanok is írtak akik egyáltalán nem szeretik az adott témához kapcsolódó dolgokat/sztárokat. Kérek szépen minden kedves tagot, hogy aki nem szereti az NE szóljon hozzá, mert ez a téma nem nekik lett szánva, a megjegyzéseiket tartsák meg maguknak. Köszönöm meghajolo.gif)
1 felhasználónak tetszik: kara jiyoung
2014. június 08. 18:30 #2
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Státusz>> ♥ Ji Young ♥ Gyu Ri ♥ Seung Yeon ♥ Nicole ♥ Ha Ra ♥ <<
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 218
Csatolások: 32
Azonosító: 216045
hát most elmondhatnám pontosan is, de inkább csak annyit mondok, hogy kb 1 és majdnem fél éve. laugh.gif (akkor amikor te) Szerintrem Hyo Sung egy nagyon tehetséges énekesnő, valamint az én szememben a Secret legjobb táncosa. Amikor először láttam nem nagyon fogott meg azzal a szürke frizurájával, de eltelt egy kis idő és nagyon megkedveltem, hisszen nem kérdés, hogy páratlanul gyönyörű. laugh.gif

http://okpopgirls.rebzombie.com/wp-content/uploads/2013/05/Secret-Hyosung-Yes-1.jpg
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok