A 90210 sztárja nehéz gyerek- és fiatalkoráról mesélt őszintén a Cosmopolitannek egy hosszú kitárulkozás során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öngyilkos akart lenni AnnaLynne McCord
2014. június 02. 13:04
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Sosem értettem, hogy a mélyen vallásos emberek miért érzik úgy, hogy a testi fenyítés helyes vagy célravezető. Ők azok, akiknek kívülről kéne fújniuk a bibliát, álmukból felébresztve, mégis ezt teszik...
2014. június 02. 14:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem iszonyat nagy respect jár neki. : ) Főleg azért, amit Kambodzsában tesz a nőkért, és amiért képes volt nagy nehézségek árán is, de túllendülni az őt ért tragédián. Tiszteletreméltó a kitartása. : )
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. június 02. 15:03
Egyetértek Misuzu86-tal! Valóban,szomorú a mai világ,és nem csak ebből a szempontból.
2014. június 02. 15:40
Azért amikor elrabolnak valakit és egy koszos bordélyházakban mindenféle módon bántják az más eset, mint ami vele történt, nem tudom, hogy segít nekik a gyógyulásban, de biztos hogy nincs velük mentálisan egy szinten, nehéz lehet úgy megérteni.
Egyébként... legyek szívtelen, de nem ez a legtragikusabb gyerekkor, sz* a szigor meg a verés, de tapasztalat, hogy nem rosszabb a lesz*rásnál meg a nem nevelésnél. Érdekes módon hatott ki rá, hogy így nevelték, addig provokált másokat míg meg nem ütötték, ahelyett hogy visszahúzódó személyiséggé vált volna, általában ez a végeredmény... szerintem más baja is lehet ha így fogta fel, nemcsak a defektes nevelés.
Egyébként... legyek szívtelen, de nem ez a legtragikusabb gyerekkor, sz* a szigor meg a verés, de tapasztalat, hogy nem rosszabb a lesz*rásnál meg a nem nevelésnél. Érdekes módon hatott ki rá, hogy így nevelték, addig provokált másokat míg meg nem ütötték, ahelyett hogy visszahúzódó személyiséggé vált volna, általában ez a végeredmény... szerintem más baja is lehet ha így fogta fel, nemcsak a defektes nevelés.
2014. június 02. 15:42
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Sajnálom őt. Az igaz ,hogy nem ő az a személy,aki erre képes lenne. És igaza van Misuzu86-nak ,mert már a mai világ nagyon 'megromlott' minden szempontból.
2014. június 02. 17:11
Sajnálom őt.Ezért is utálok egyedül menni bárhova is..
2014. június 02. 17:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Azta, nem semmi min ment át!
Én most lehet gonosz leszek, de milyen szülei voltak már?? Biztos szeretták a gyerekeit, de ez a nem tv-zhetsz,v erés,t emplomozás stb akkora baromság :S Szerencsétlenek tökre megvoltak vezetve és nem tudtak felkészülni dolgokra..csoda, hogy belementek, hogy elmehet modelnek.
Amúgy én szeretem őt a sorozatban nagyon
Jól játsza.
És Dominicot is imádom, szóval tök jó, hogy együtt vannak.
Amúgy én szeretem őt a sorozatban nagyon
És Dominicot is imádom, szóval tök jó, hogy együtt vannak.
2014. június 02. 21:44
Szegény! Nem kell senkinek se öngyilkosnak lenni, de azért az élet nem mindig jó!
2014. június 03. 15:31
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
szegény!Ilyen szigorú szülőket.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.