Ismét betörtek Miley Cyrushoz
2014. június 02. 17:26
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Nem értem pár ember kommentjét. Mi az,hogy úgy is pótolja? Azok a saját,személyes tárgyai voltak! Igen,valószínű,hogy pótolni tudja és fogja is,de az a tudat,hogy a házába csak úgy bemennek..nem kívánnám senkinek. Nem csodálom,hogy a költözést tervezi. Én sem laknák olyan házban,ahol nem érzem magam biztonságban! Az meg másik,hogy valaki olyat írt,hogy a vadulása előtt ilyen nem volt...akkor had világosítsalak fel arról,hogy 2012-ben egy fegyveres behatolót fogtak el a házában! Egyébként nagyon sajnálom Mileyt :/
2014. június 02. 18:21
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4449 Csatolások: 137501 Azonosító: 155975 offline
|
Nem nagyon szeretem Mileyt, de ez akkor is rossz, ha betörnek és elviszik a személyes tárgyaidat, autódat. Persze biztos tudja majd pótolni, de ki tudja, ha valami olyan tárgyat vittek el, ami fontos neki?
2014. június 02. 18:44
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Azt hinné az ember hogy egy híresség otthona jól be van biztosítva, kamerák, riasztók, meg minden. Sajnálom Mileyt, nem jó ha lenyúlják a személyes cuccaidat :/
2014. június 02. 19:11
|
kovcs.lizaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183309 offline
|
Hát, ruhákat nem nagyon tudnának ellopni!
2014. június 02. 20:56
szoval luxus kocsira van penz de kamerara nincs? Most ez h.is van?
2014. június 02. 21:12
Ez tényleg borzasztó lehet, de ebből is látszik hogy valószínűleg a háza nem volt kellően felszerelve biztonsági berendezésekkel,ami ellen tennie kéne.
2014. június 02. 21:51
most ez normális dolog? nem mindenki engedhet meg magának egy luxusatutót. sajnálom hogy betörtek.. és szörnyű dolog.. de akkor már valami olyasmit loptak volna el, ami nem olyan feltűnő és nehezen visszakereshető...... de imádom Miley-t és nagyon sajnálom ezt az egészet...://
2014. június 04. 13:23
Nah jó egy kicsit megérdemelte de csak egy kicsit!
Én sajnálom de csak kicsit!!
Én sajnálom de csak kicsit!!
2014. június 30. 21:43
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Háát, azért furcsa, hogy nincsenek megfelelő biztonsági felszerelések, főleg, hogy nem ez az első eset...
2014. augusztus 08. 16:47
|
|
Impossible0425új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 229351 offline
|
biztonsági berendezés
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: