Éhezők viadala-kiállítással készül a Lionsgate
2014. június 01. 19:53
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, kár, hogy csak Amerikában viszik véghez, tehát nem tudom megnézni. Az is biztos, hogy ezzel hatalmas pénz fognak összegyűjteni, de a sorozat érdemes erre a nagy pénzre.
2014. június 01. 20:15
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Érdekes lehet, ha lenne lehetőségem rá bizonyára elmennék.
2014. június 01. 20:26
Imádnám
Kár, hogy csak Amerikában lesz lehetőség a megtekintésére, mert nagyon kiváncsi lennék rá. Nem lenne rossz jövőre eljutni oda, de sajnos nem sok esély van rá. Az biztos, hogy rengeteg pénzhez jutnak, hiszen az Éhezők Viadala egyre csak száguld felfelé és rajongók ezrei fogják meglátogatni. Remélem, ha nagy sikere lesz elhozzák Európába is. Jó lenne, ha a park ötlete megvalósul és állandó lesz, akkor a közeljövőben oda, ha a kiállitásra nem is, eljutok. Remélem olyan kapitóliumi stilusú lesz, azt nagyon látványosan lehetne megvalósitani. Szinte látom magam előtt az épületeket, a tökéletesre kiszámolt parkot a sok virággal...
2014. június 01. 20:27
|
|
Sziszeeszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 412 Csatolások: 182 Azonosító: 221466 offline
|
Szerintem tök jó ötlet ez a kiállítás imádom a filmet és a könyvet is szóval miért ne
,bár a park lehet kicsit túlzás, de ha mégis megcsinálják szívesen elmegyek
2014. június 01. 20:40
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
sztem tök jó lesz:))
2014. június 01. 20:48
Szerintem nagyon jó lesz.Remélem Magyarországra is elfog jutni!
2014. június 02. 14:02
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Ú, de klassz lenne, ha valahova a közelünkbe is eljutna.
2014. június 02. 16:07
|
|
PilleDoRKaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.26. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 226618 offline
|
én is menni a-ka-rok!! kár,hogy hozzánk sohasem jön el semmi ilyen
2014. június 02. 17:07
Ez szerintem egy nagyon jó ötlet. Biztos, nagyon jó lesz ez a kiállítás, szívesen megnézném. Jó lenne, ha nálunk is lenne ilyen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: