85 éves a világ legidősebb prostituáltja
2014. június 03. 20:05
|
|
Skillúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 81 Azonosító: 226913 offline
|
Én ezt nem értem, mármint azt igen hogy ő most ezzel foglalkozik, de hogy ez őt miért vonzza?Tény, hogy a korához képest fiatalos, de akkor inkább valami mást csináljon, na de ez...
2014. június 03. 20:55
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
ez...ez... azt jelenti, hogy 81 évesen lett prosti? aztarohadt:D elég extrém, bár soha el nem tudnám képzelni, hogy akár 10(!!!) vendéget is fogadjon egy héten...
2014. június 06. 20:12
Szerintem ti (tisztelet a kivételnek) nem olvastátok tovább a cím alatti szöveget.
Ez a nő bizonyára ilyen módon akarja pótolni férje halálát, s mint leírták, beszélget is a férfiakkal.
A felnőttek gyakran szexuálisan próbálják pótolni azokat a dolgokat, amik eltűntek életükből, s hogy betöltsék az így keletkezett űrt.
Nem kell elítélni senkit azért, mert nem tudja feldolgozni az egyik szerette halálát.
És igen: 85 éves. Hozzáfűzném, ez nekem nem meglepő, ugyanis a mai idős emberek fiatalkora homályos volt, s a szüleik nem tudtak, illetve nem mertek ilyen témákról beszélni a gyerekeiknek. Úgy nevezett tabu volt ez.
Na most, ha egy nő, vagy férfi nem tud eleget erről, akkor mit várunk el?
Sheila Vogel-Coupe- nek azt sem mondták el, hogy egy szeretett ember halálát hogyan kell feldolgozni, mit szabad tenni, s mit nem. Akkoriban a halál témája is tabunak számított.
Egy idős embert nehéz kioktatni, hiszen az agyában másként zajlanak a dolgok. Magyarul lassabb a felfogása. Bárki bármit mond neki erről a kényes témáról, magyarázkodni fog, hogy ő mindezt nem rossz szándékból teszi.
Félreértés ne essék, ő nem egy gonosz boszorka, csupán nehéz lelkiállapotában rosszul cselekvő nő.
Végére leírom, nagyon sajnálom őt, a férjét, és a családját, főleg az unokákat, hogy nem lehet mamájuk, aki sokat foglalkozna velük.
Ez a nő bizonyára ilyen módon akarja pótolni férje halálát, s mint leírták, beszélget is a férfiakkal.
A felnőttek gyakran szexuálisan próbálják pótolni azokat a dolgokat, amik eltűntek életükből, s hogy betöltsék az így keletkezett űrt.
Nem kell elítélni senkit azért, mert nem tudja feldolgozni az egyik szerette halálát.
És igen: 85 éves. Hozzáfűzném, ez nekem nem meglepő, ugyanis a mai idős emberek fiatalkora homályos volt, s a szüleik nem tudtak, illetve nem mertek ilyen témákról beszélni a gyerekeiknek. Úgy nevezett tabu volt ez.
Na most, ha egy nő, vagy férfi nem tud eleget erről, akkor mit várunk el?
Sheila Vogel-Coupe- nek azt sem mondták el, hogy egy szeretett ember halálát hogyan kell feldolgozni, mit szabad tenni, s mit nem. Akkoriban a halál témája is tabunak számított.
Egy idős embert nehéz kioktatni, hiszen az agyában másként zajlanak a dolgok. Magyarul lassabb a felfogása. Bárki bármit mond neki erről a kényes témáról, magyarázkodni fog, hogy ő mindezt nem rossz szándékból teszi.
Félreértés ne essék, ő nem egy gonosz boszorka, csupán nehéz lelkiállapotában rosszul cselekvő nő.
Végére leírom, nagyon sajnálom őt, a férjét, és a családját, főleg az unokákat, hogy nem lehet mamájuk, aki sokat foglalkozna velük.
2014. június 24. 15:35
|
|
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline
|
Ki az a hapi?! Na mindegy
Ő aztán tényleg "szupernagyi", a szó rosszabbik értelmében.
A családja meg kitagadta... hát szerintem csak azért lett prosti mert egyedül érezte magát (mert gondolom a családja leszarta). Jó-jó ez azért nem megoldás, de lehet hogy egy kis nimfománia is benne van a dologban...ennek kellett volna utánanéznie a sajtónak.
A családja meg kitagadta... hát szerintem csak azért lett prosti mert egyedül érezte magát (mert gondolom a családja leszarta). Jó-jó ez azért nem megoldás, de lehet hogy egy kis nimfománia is benne van a dologban...ennek kellett volna utánanéznie a sajtónak.
2014. július 10. 12:05
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Hát gratulálok neki
2015. március 29. 16:03
„Gyakran a férfiak felhívnak és azt mondják, hogy 'Folytathatnánk a beszélgetést, mert nagyon felvillanyozol.' Tisztában vagyok vele, hogy nagyon nagyon szexi vagyok”
Ó, hát... persze, hogy...
Én értem, hogy nehezen érinthette a férje halála, teljesmértékben, csak nem hiszem, hogy ő így boldog.
Ó, hát... persze, hogy...
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: