Instagram-rekordot döntöttek Kardashianék
2014. május 31. 17:34
Szép kép, bár a Jelenás rekordnak jobban örülök. :Ö
2014. május 31. 19:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó kép is lett.
2014. május 31. 21:17
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ennyi erővel ha mások is összehásodnak, és felrakjak Instagram-ra azzok is kaphatnanak ennyi like-ot.
2014. május 31. 22:45
A mai napig nem tudja a gyomrom bevenni a Kardashian családot, illetve azt a fényűzést, ami körülöttük megy. Bementem a boltba, belenéztem az újságokba, körülbelül mindegyikben erről lehetett csak olvasni. Ebből az esküvőből is akkora felhajtást csináltak, őszintén szólva nagyon kíváncsi lennék, mennyibe került ez nekik úgy összességében véve, főleg, hogy Kim esetében egy kapcsolat pár hónapig, jobb esetben pár évig tart. Nem mintha nagyon képben lennék velük, de az előző házassága is, amire milliárdokat dobtak ki, az egész világ azzal volt elfoglalva, négy (?) hónap után válással végződött. Ennyi erővel azt a pénzt le is húzhatták volna a budin.
Erről a képről is hasonló a véleményem, hogy egy giccsparádé volt az egész esküvő, egyáltalán nem a szerelmük volt a középpontban. Az a rózsafal is már túl sok nekem. Úgy illene, hogy "sok boldogságot, meg jujj de szépek együtt", de szerintem ennek a házasságnak is pár év után vége lesz, persze ez csak magánvélemény.
Erről a képről is hasonló a véleményem, hogy egy giccsparádé volt az egész esküvő, egyáltalán nem a szerelmük volt a középpontban. Az a rózsafal is már túl sok nekem. Úgy illene, hogy "sok boldogságot, meg jujj de szépek együtt", de szerintem ennek a házasságnak is pár év után vége lesz, persze ez csak magánvélemény.
2014. május 31. 23:39
Miért olyan nagy szám hogy ezek ketten összeházasodtak? Királyi család sarjai vagy híres, elismert énekesek, színészek?! Tudtommal egyik se, de mégis minden címlapon ott virít ez a két "senkiházi"..
2014. június 01. 09:22
Cindy & Levin számból vettétek ki a szót!
Itt csak a felhajtás volt a lényeg.
Amit szépen meg is kaptak.Hát kell ennél több nekik?!Persze,hogy.
Itt csak a felhajtás volt a lényeg.
Amit szépen meg is kaptak.Hát kell ennél több nekik?!Persze,hogy.
2014. június 01. 12:52
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Gyönyörű helyen volt!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: