Selena Gomez végleg leszámolt a pasikkal és a szexszel?
2014. május 31. 10:30
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hagyjuk már, egyszer otthagyta már Biebert. Aztán visszatért hozzá. Most megint otthagyja. Olyan ostoba ez a csaj, hogy nem találok rá szavakat.
2014. május 31. 10:47
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Remélem is! Nem volt jó neki Justin mellett! és mivel én is katolikus vagyok, támogatom és szerintem is jót tesz majd neki, de azért egyszer biztos lesz még egy normális pasija!
Sok sikert!
2014. május 31. 10:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
De jó hír! Annyira örülök hogy Sel megint jól van, visszatért a valláshoz, mármint úgy értve hogy újra "foglalkozik vele" hiszen el sem hagyta a vallást csak kicsit másképp élte az életét. Bieber nem is volt rá jó hatással, annyira örülök hogy lelkileg és testileg is jól van
2014. május 31. 11:23
Hát ez mind szép és jó, de szerintem ez hülyeség, hogy el szaladt vele a ló Justin mellett.
2014. május 31. 11:29
Tényleg, Justinnal nem nagyon illettek össze! Örülök, hogy visszatér a régi énjéhez, de biztos lesz még egy normális pasija! <3
2014. május 31. 11:49
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Ja, lemondott, míg nem jön egy másik pasi. Akkor megint szögre aksztja a hitét. Csak ne tegye ezt túl gyakran, mert akkor hiteltelen lesz és reklámfogásnak fog tűnni---vagy még csábítóbbnak a pasik számára, ha elérhetetlennek mutatja magát.
2014. május 31. 11:51
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát szerintem már eddig is lemondott a szexről. Justin után ha nem volt új pasija, akkor nem is volt kivel csinálnia.
Remélem most már hagyja Justin-t. Elég unalmasak. Inkább készítsen egy új filmet pl. mint a Monte Carlo
azt nagyon szeretem.
2014. május 31. 11:59
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Szerintem attól,hogy Bieber mellett nem érezte jól magát,meg nem volt az a hű,de jó párkapcsolat,attól még nem kellene lemondania a pasikról teljesen! Nem minden srác ugyanolyan,biztos találna magának olyant,aki mellett tényleg jó érezheti magát!
Bieber nem neki való,ennyi! Ezért még nem kell apácának állni...
Bieber nem neki való,ennyi! Ezért még nem kell apácának állni...
2014. május 31. 12:18
|
|
Fanncsi_08.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184337 offline
|
Akkora hülyeség h elszaladt vele a ló..
2014. május 31. 12:27
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hát kívácsi leszek. Mondjuk már az is jó kezdésnek , ha lemondott Justinról. (Véégre)
2014. május 31. 12:53
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
de imádom ezeket a "bennfenteseket".ha van egy pletyka,máris fordul egy újsághoz -.-
egyébként szerintem hülyeség ilyen fiatalon lemondani ezekről a dolgokról,de ő tudja
egyébként szerintem hülyeség ilyen fiatalon lemondani ezekről a dolgokról,de ő tudja
2014. május 31. 13:46
|
|
Pelargonieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202684 offline
|
Kevés olyan sztár van, akitől agyérgörcsöt kapok, de Selena ezek közé tartozik. Egyrészt nem értem mire fel ez a túlsztároltság, mert tehetsége az nincs. Másrészt bármilyen oldalra felmegyek, ahol a sztárokról lehetne olvasni, minden második cikk róla szól, róla és Bieberről, róla és a barátairól, róla és azokról a dolgairól, amelyek senkit sem érdekelnek, mert egyrészt csak azért csepegtetik ki az információt csakhogy szerepejen valahol, másrészt olyan idétlenségeket tudnak állítani, hogy az valami katasztrófa (+ egyik szavukkal ütik a másikat).
Ez a hír egy újabb bizonyítéka a fent leírtakról. Már nem tud mivel a köztudatban maradni, így, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben kell valami sületlenséget állítani amivel pluszban le is járatja magát, ráadásul annyira álszent, mintha azt mondaná itt bárki, ezentúl nem fog hazudni. (Mindenki hazudik - ezt megmondta Doctor House is, és igaza van.) Emellett milyen hívő az, aki elhagyja akár időleges is a hitét? Amikor bulizni kell és hancúrozni, akkor azt nem látja egy felsőbbség mert én sem gondolok rá, amikor éppen hullámvölgyben vagyok, akkor meg visszatérek? Kérem szépen ez azért felvet néhány mélyfilozófiai kérdés mellett néhány erkölcsit is, már ami a kisasszony erköcsi zsinórmértékét illeti. Mindenesetre annyit tudok mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, csak túl alacsony a kerítés.
Ez a hír egy újabb bizonyítéka a fent leírtakról. Már nem tud mivel a köztudatban maradni, így, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben kell valami sületlenséget állítani amivel pluszban le is járatja magát, ráadásul annyira álszent, mintha azt mondaná itt bárki, ezentúl nem fog hazudni. (Mindenki hazudik - ezt megmondta Doctor House is, és igaza van.) Emellett milyen hívő az, aki elhagyja akár időleges is a hitét? Amikor bulizni kell és hancúrozni, akkor azt nem látja egy felsőbbség mert én sem gondolok rá, amikor éppen hullámvölgyben vagyok, akkor meg visszatérek? Kérem szépen ez azért felvet néhány mélyfilozófiai kérdés mellett néhány erkölcsit is, már ami a kisasszony erköcsi zsinórmértékét illeti. Mindenesetre annyit tudok mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, csak túl alacsony a kerítés.
2014. május 31. 15:25
|
|
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline
|
Örülök,hogy Selena kezd jobb életet élni!
<3
2014. május 31. 16:59
És ha ez hamis?
Tiszta alaptalan butaságokat mondanak róla, mintha ,,minden percében figyelnék". Hagyják már abba!
Szerintem, ez a hír kacsa.
Szerintem, ez a hír kacsa.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: