Sztárcsaládokban gyakran előfordul, hogy a csemete a szülei nyomdokaiba lép és ő maga is színészi vagy zenészi pályára lép, ám a háttér nem mindig biztosíték a sikerre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Híres apák és lányaik
2014. május 30. 14:19
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Steven & Liv Tyler
Na jó meg egy kicsit Billy Ray&Miley Cyrus
2014. május 30. 14:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Általában csak a leghatalmasabb kedvenceimnek vágom oda és vissza az életrajzát, ám néhányon meglepődtem. Steven Tyler tényleg Liv édesapja?
Nem is tudtam, hogy a gyönyörű tünde hölgyemény ereiben egy igazi rock sztár vére csörgedezik. Ám az is meglepett, hogy Angie apukája pedig Jon Voight. Néztem is, hogy téééényleg? Philről már valahol olvastam, hogy Lily a lánya, ám akkor is elkerekedtek a szemeim. Wow, szeretem az ilyesmi cikkeket, mert újdonságok mindig vannak számomra.
2014. május 30. 14:42
Jó cikk let,de sose tudom igazán,hogy tényleg pont mi miat lettek híresek
2014. május 30. 15:09
jó cikk lett.
Szerintem egy kicsit könnyebb is, ha valakinek a lány/fia, hogy híres legyen, de azért nem lehet könnyű híres ember gyerekének lenni, ha valaki azonos pályára akar menni.
Szerintem egy kicsit könnyebb is, ha valakinek a lány/fia, hogy híres legyen, de azért nem lehet könnyű híres ember gyerekének lenni, ha valaki azonos pályára akar menni.
2014. május 30. 15:27
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Lilly Collins!!! Csontváros!!!
2014. május 30. 15:32
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Jo cikk lett! Emma:)
2014. május 30. 15:33
Jó cikk lett,Gratu
Furcsa lehet híres ember gyerekének lenni.Az állandó lesifotósok,hazug újságcikkek stb.Azokat sajnálom leginkább,akikben ott a tehetség,de mégis leminősítik,mert pl. az anyjához/apjához fel sem ér
Furcsa lehet híres ember gyerekének lenni.Az állandó lesifotósok,hazug újságcikkek stb.Azokat sajnálom leginkább,akikben ott a tehetség,de mégis leminősítik,mert pl. az anyjához/apjához fel sem ér
2014. május 30. 15:48
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Angelina & Jon ♥♥♥ jó cikk.
2014. május 30. 16:13
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
nagyon jó cikk. én se tudtam lily-ről és phill-ről
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

1 felhasználónak tetszik: