Megjelent JLo vadonatúj kisfilmje a First Love című dalához, melyben David Gandy is szerepet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Jennifer Lopez - First Love
2014. május 29. 21:25
JLo még mindig egy istennő, de nem hiszem el, hogy egy, a semmi közepén játszódó klipből sem tudták kihagyni a termékmegjelenítést.
2014. május 30. 07:41
érzéki videó lehetett volna ha jlo nem néz állandóan a kamerába, hanem a "párjára" fókuszál a közös jeleneteknél. a zene tucat, de még mindig jobb, mint a pár hónappal ezelőtt kiadott férfi alsókra fókuszáló szenny vagy a live it up.
számomra jlo azon előadók táborába tartozik akik a kezdetek kezdetén voltak a legjobbak és azóta folyamatosan csúsznak lefelé a lejtőn.
számomra jlo azon előadók táborába tartozik akik a kezdetek kezdetén voltak a legjobbak és azóta folyamatosan csúsznak lefelé a lejtőn.
2014. május 30. 08:57
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jó nekem tetszik Jennifer szép mint mindig és a pasi is elég helyes.
A fekete fehér klipet én mellőzném de talán ez még belefér hiszen Jenny-nek sok színes klipje van.
A fekete fehér klipet én mellőzném de talán ez még belefér hiszen Jenny-nek sok színes klipje van.
2014. május 30. 09:12
Egész kellemes, fülbemászó dal és a klip is igényes & ízléses. Végre Jlo hangja nincs szétbuherálva, és ő egyszerűen nem öregszik. Még mindig az egyik leggyönyörűbb, legszexisebb híresség.
Gandy pedig
#mybodyisready# Hogy nézhet ki valaki ennyire jól? Ez már szinte pofátlanság. Én is egész nap el tudnám nézegetni az ágyamban.
Gandy pedig
2014. május 30. 11:38
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Mindkettőjüket nagyon szeretem és annyira vártam már ezt a klippet, de most egy kicsit csalódtam. Nem is tudom. Valahogy olyan természetellenes lett, nagyon meg lett csinálva. Míg Jlo elég jól is játsza a szerelmes csajszit, addig Gandy nekem egy kicsit mesterkélt. Két gyönyörű, vonzó ember, de nekem nem igazán jön át az nagy szenvedély.
2014. május 30. 12:42
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nekem nagyon tetszik.
2014. május 30. 16:43
Nagyon szeretem ezt a dalt,nincs nap hogy ne hallgatnám meg.
A klip szuper,a pasi jó,Jennifer gyönyörű.
A klip szuper,a pasi jó,Jennifer gyönyörű.
2014. május 30. 18:45
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
jó szám, de a mikor a címet megláttam, azt gondoltam,hogy egy lassú, szomorkás dal lesz, d eüűörülök,hogy inkább ilyen vidámabb:)
2014. június 03. 21:04
Először én is valami lassabb számra számítottam. De egész jó kis dal lett. Jennifer még mindig nagyon szép. És David, annyira helyes.. komolyan ez már törvénytelen
2014. június 20. 10:33
|
|
LocaLocaLocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209090 offline
|
Nagyon jó klipp. JLo most is dögös. És háát... David-dal jól mutatnak. A dal is tetszik
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: