Mennyit költenek hírességeink a ruháikra? II.
2014. augusztus 04. 16:30
|
|
L.Barnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 228819 offline
|
De hát ők tudják!!
2014. augusztus 04. 16:32
Atyám!
Ennyit kiadni ruhákra...
Jó, tudom gazdagok, de akkor is... Legalább nem rongyos ruhákba járnak!
2014. augusztus 05. 09:42
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
Egyesek nem tudom miért vannak ennyire kiakadva
Ahhoz képest, hogy híeresek ez kb semmi pénz nekik. Ezek az összeállításokat, a "nem híres", de jól kereső emberek is megendhetik maguknak. Főleg hogy nekem van olyan osztálytársam is, aki 30 ezres ingeket, hord pedig ő aztán tényleg nem híres, és közel sincs annyi pénze mint ezeknek a sztároknak
2014. augusztus 05. 09:44
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
És nég annyi, hogy azok is ingek is csak "sima fehérek", mégis 30 ezerbe kerülnek, tehát a 42 ezres fermer gatyában nnincs semmi nagy szám
200 ezerért is van.
2014. október 01. 12:19
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Beyonce-é csodálatos és hát nagyon drágák "
2015. október 25. 17:15
Öhm..
Ezekre a ruhákra szerintem felesleges lenne pénzt kiadni. Inkább adományoznák el jótékony célra!!
Ezekre a ruhákra szerintem felesleges lenne pénzt kiadni. Inkább adományoznák el jótékony célra!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: