A Halálos iramban 7 gyártója benyújtotta az 50 milliós kártérítési igényét Paul Walker halála ügyében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kártérítést igényel a Universal Paul Walker halála ügyében
2014. május 29. 18:55
Na igen a híres neves Hollywood
Én a helyükben le sem forgattam volna a Halálos Iramban 7-et pontosan Paul Walker halála miatt. Kasszasiker filmszéria igen, de Paul Walker miatt elsősorban. Erre helyettesítgetik mindenféle "modern kori" technikával, majd bejelentik, hogy ez drága mulatság volt, ezért fizessen a biztosító. !Undorító! erre csak ezt tudom mondani. Hollywood ismét megmutatta, hogy számukra mindenki pótolható és egy a lényeg, hogy dőljön a pénz ezerrel
2014. május 29. 19:05
|
Aniwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 226779 offline
|
ez egyszerűen undorító... többet fognak kaszálni a halálával így is több kiadásuk volt? nem hiszem hogy ez a film nem fogja sokszorosan visszahozni
már Paul Walker halála miatt is sajnos
és még abból is több pénzt akarnak
2014. május 29. 19:08
Undorító amit művelnek... még ebből is csak pénzt akarnak csinálni?! De szerintem mégis csak jobb hogy befejezik a filmet, minthogy hagynák kárbaveszni az egészet.
2014. május 29. 19:18
Értem, de nem is. Paul emlékére is csak a filmel akarnak keresni, és szörnyű, hogy nem látnak más eesélyt a hírnevükre csak Pault. Mint Paul csodálatos ember,de mint a halál ügye nem valami kedves. Sőt egészen undorító
2014. május 29. 20:10
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
Nem tudom hogy hova akarnak ennyi pénzt, jol van megértem hogy vissza kell hozni a kiadásokat, de arra is gondolhattak volna hogy Paul (R.I.P.) halála után most sokkal többen fogják megnézni a filmet... és hogy mekkora lesz a plusz bevétel.. de neeeem... nekik több kell..
2014. május 30. 07:34
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Már ebből is pénzt akarnak szerezni? Szánalmas -.-
2014. május 31. 12:49
|
|
Párizs-89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155933 offline
|
ezt nem értem, pl. ha kötsz egy lakás biztosítást és beüt a gebasz pl villám csap a házba és elromlik a laptop mikro stb. (és ha az a bizonyos szerződés az ilyen károkat is fedezi) miért ne adjanak be kártérítési igényt?
2014. június 05. 21:42
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Annak az 50 milliónak a nagy részét azt teszi ki hogy Paul arcát viszont lássuk azokban a jelenetekben amit a testvérei forgattak!
2014. június 08. 22:41
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (MrsLeader @ 2014.06.08. 22:40)
eből is pénzt szedni? undorító
A színészek be vannak biztosítva. Nem elherdálni fogják ezt a pénzt hanem hogy viszont láthassuk Paul arcát azoknál a jelenteknél amiket már nem tudott befejezni!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: