A Rolling Stone-nak mesélt élete legrosszabb pillanatáról a színész-énekesnő, aminek okozója a Put Your Hearts Uphoz készült kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Utálja debütáló videoklipjét Ariana Grande
2014. május 29. 14:00
|
|
Lilly066visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 204896 offline
|
Nem olyan szörnyű, mint amilyennek leírta. Na, és hogyha még fel is töltötték a törlés után mások, akkor mégis csak van valaki, akinek tetszik. Szerintem nem rossz, mondjuk vannak benne kicsit furcsa mozdulatok néhol.
2014. május 29. 14:09
Sokkal jobb a kipp,mint ahogyan mondta.Csak a princess style nem a legjobb,na meg,minek "szivecskéket" mutogatni a kamerába??Ettől függetlenül én még szeretem Arianát.
2014. május 29. 14:27
Először is nem értem minek barnító spray-t használni.Szerintem akkor szép igazán az ember,ha a természetes szépségét nyújtja át az embereknek.Senkinek se jó érzés,ha olyat dörgölnek az orra alá amit elakar felejteni,de akkor inkább vállalja fel mint,hogy eldugaszolja a nagy világ elől.Ariana-t mindig is nagy példaképemnek mondhatom mivel eddig sose csalódtam benne,ahogy most sem a cikk láttán,de mint mondtam az a barnító spray nem igazán kellett volna,hisz' nekem nem olyan szép a bőröm mint Ariana-nak eredetileg.
2014. május 29. 14:37
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ez a klipp nekem se nagyon tetszik,olyan kislányoska lett. Ami az önbarnító spray-t illeti borzalmas az nem kellett volna.
2014. május 29. 14:51
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Utalja. Én is utálnám ha, ilyen rossz klippem lenne. Mert borzalmas lett, tényleg. ! "Utál színészkédni" jó akkor ne legyen tovább színész. Nem erőltetti senki. Mert úgye ahozz sem nagyon ért. ,','','
2014. május 29. 14:56
Itt még nagyon fiatal volt...Szerintem akkor szerette,most meg már-hogy teljesen más lett- inkább kitörölné az emlékei közül. Ez evidens,mindenkivel van valami ilyesmi.
2014. május 29. 15:11
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
TheTruthAboutLove:
teljesen egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: