Starity

Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 28. 23:39 #161
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.05.28. 23:33)
De hogy ennyire? ohmy.gif  Nekem is megvannak a magam kedvenc előadói - sőt anno a srácokat is nagyon bírtam, igazi idióták voltak, természetesen jó értelemben - de ilyen elvakult még én sem voltam soha, pedig pár évvel ezelőtt nekem is volt egy ilyen őrült korszakom, amikor abba a tudatba ringattam magam, hogy 'ááá az én kedvencem kizárt, hogy valaha is bármi rossz dolgot tegyen'. Szerencsére kinőttem.  laugh.gif Reméljük ők is kifogják.

aki vak az vak, magukra vessenek. Ismerjék már el, ám én is csalódott vagyok miatta. Elérték h ne legyenek a kedvenceim többé
2014. május 29. 00:02 #162
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Most olvasom, hogy Louist eltiltják a csapatból, mármint a Doncaer Roversből. Nem csoda, nem egy focista volt aki füvezett és jó nagy eltiltást kaptak. Biztos hogy már nem fog focizni, jól elrontotta... bocs de megérdemli
2014. május 29. 00:58 #163
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 171275
Emberek! A fűnek tudjátok milyen hatása van? Lelazít beálmosít és jókat nevetsz a semmin ennyi kb. Nem látsz srákánykat meg nem ütöd ki magad, alszol tőle egy nagyon babát. Biztos vannak köztetek olyanok akiknek az édesanyja alatatót szed, na kb.egykaptafa. Biztos, van más rosszabb élet is, de azért, nem irigyelm annyira az ővéjüket, mert biztos annak az életnek vannak nagyon kellemetlen oldalai is. Na meg ki nem akar néha lelazulni? Én egy hét suli után meg 3 vizsga után úgy érzem magam mint, ha átment volna rajtam egy úthenger. Nem azt mondom, hogy minden héten ezt kell csinálni, sőt vagy minden hónapban, de néha igen is jó kiereszteni a gőzt. Csak szólok, hogy nem vagyok Directioner meg semmi, csak felhívnám rá a figyelmet, hogy ez világ legnagyobb hülyesége, hogy ezen megy az érvágás. Na ha heroinoztak volna, akkor már felőlem fel is áldozhatjátok őket. De jobb ha tudjátok, hogy ezt a mai fitalok kb, minden buliban megteszik sőt durvábbakat is. Kiváncsi leszek, egyébként, hogy kát-három év múlva melyikőtök nem fog kipróbálni, minden féle baromságot.
Valamint, még annyit szeretnék, hozzá fűzni, hogy ez nem kamu videó, jobb ha megszálotabb réteg beltörődik. A csalódott rajongóknak annyit, hogy 2-3év múlva beszélgetünk.
Azoknak meg akik jót röhögnek az idiótákon, azoknak meg további jó röhögést, ez az omlás elfog taratni még egy darabig. smileeee.gif
Azt meg fel se fogom, hogy került ez napvilágra, ha az egyikőjük csinálta. Ennyire pancserek nem lehetnek. Wtf?
2014. május 29. 01:49 #164
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Megeshet, hogy így akarják kirúgatni magukat a bandából....ugye Louis és Zayn a legérettebbek, Lou-nak ott van Eleanor, Zayn-nek meg Perrie és hamarosan házasodnak. Szerintem nem akarják már ők ezt a One Direction-ös játékot játszani. Kiöregedtek a tinilányoknak szóló dalokból és most már saját életet akarnak. (lehet, hogy hülyeség, de ez is megtörténhet) smileeee.gif
2014. május 29. 06:55 #165
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Még egy ok, hogy jobban utáljam őket.
2014. május 29. 07:02 #166
- törölt felhasználó -    
An_d_a : Pontosam ezt akartam írni.
Néhány ember olyan vak,hogy az nem igaz.
2014. május 29. 08:04 #167
- törölt felhasználó -    
Na ne ,már!Tuti kamu!Sztem csak szerkesztett!ha nem akkor meg mi jöhet még???még több tetkó,stílusváltás? ohmy.gif
2014. május 29. 08:28 #168
vampiredada
vampiredada
visszatérő vendég

StátuszDDL ~ My hero. <3 Demetria Devonne Lovato. I love you so so much! :)
Hozzászólás: 184
Azonosító: 155082
nem tudom valóban így zajlott, hogy van-e egyáltalán valami igazság alapja. Ezt senki nem veheti biztosra csak ők. De ha még is ez a helyzet akkor,ez. Az ő életük, azt tesznek "amit akarnak". Úgy utálni valakit,hogy nem is ismered, felelőtlenség. Nem tudod min/miken ment már keresztül. Ha váltanál vele pár szót lehet 2x meggondolnád, a véleményeket róla. wink.gif
2014. május 29. 09:22 #169
cukiicsaj
cukiicsaj
visszatérő vendég

Státuszhoneymoon ave
Hozzászólás: 410
Csatolások: 19
Azonosító: 215738
Felnőttek. És szerintem van annyi eszük, hogy ezt többet nem csinálják.
xx
2014. május 29. 09:31 #170
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Akkor elmondom. Tesóm kint él Hollandiában és ő csinálta a füvezést a haverjaival, mert ugye ott legális, hát megmondta, hogy hallucinált tőle rendesen ahogy a haverjai is. Illetve pánikrohamot is kapott időnként tőle. Állítása szerint az első párat még élvezte is, de aztán jöttek ezek a tünetek.
De ma megfogom kérdezni tőle mégegyszer, mert ezeket már régebben mondta, hogy frissítsem az emlékeket.
2014. május 29. 09:32 #171
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (PinkBarbie @ 2014.05.29. 01:49)
Megeshet, hogy így akarják kirúgatni magukat a bandából..ugye Louis és Zayn a legérettebbek, Lou-nak ott van Eleanor, Zayn-nek meg Perrie és hamarosan házasodnak. Szerintem nem akarják már ők ezt a One Direction-ös játékot játszani. Kiöregedtek a tinilányoknak szóló dalokból és most már saját életet akarnak. (lehet, hogy hülyeség, de ez is megtörténhet) smileeee.gif

ennél nagyobb hülyeséget nem igazán olvastam még. Ha így van akkor az érettség nem igazán vall rájuk
2014. május 29. 09:34 #172
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Netti35 @ 2014.05.29. 00:58)
Emberek! A fűnek tudjátok milyen hatása van? Lelazít beálmosít és jókat nevetsz a semmin ennyi kb. Nem látsz srákánykat meg nem ütöd ki magad, alszol tőle egy nagyon babát. Biztos vannak köztetek olyanok akiknek az édesanyja alatatót szed, na kb.egykaptafa. Biztos, van más rosszabb élet is, de azért, nem irigyelm annyira az ővéjüket, mert biztos annak az életnek vannak nagyon kellemetlen oldalai is. Na meg ki nem akar néha lelazulni? Én egy hét suli után meg 3 vizsga után úgy érzem magam mint, ha átment volna rajtam egy úthenger. Nem azt mondom, hogy minden héten ezt kell csinálni, sőt vagy minden hónapban, de néha igen is jó kiereszteni a gőzt. Csak szólok, hogy nem vagyok Directioner meg semmi, csak felhívnám rá a figyelmet, hogy ez világ legnagyobb hülyesége, hogy ezen megy az érvágás. Na ha heroinoztak volna, akkor már felőlem fel is áldozhatjátok őket. De jobb ha tudjátok, hogy ezt a mai fitalok kb, minden buliban megteszik sőt durvábbakat is. Kiváncsi leszek, egyébként, hogy kát-három év múlva melyikőtök nem fog kipróbálni, minden féle baromságot. 
Valamint, még annyit szeretnék, hozzá fűzni, hogy ez nem kamu videó, jobb ha megszálotabb réteg beltörődik. A csalódott rajongóknak annyit, hogy 2-3év múlva beszélgetünk. 
Azoknak meg akik jót röhögnek az idiótákon, azoknak meg további jó röhögést, ez az omlás elfog taratni még egy darabig. smileeee.gif
Azt meg fel se fogom, hogy került ez napvilágra, ha az egyikőjük csinálta. Ennyire pancserek nem lehetnek. Wtf?

Én már elmúltam 20 és mégsem próbáltam és nem is akarom. Ha még egyszeri alkalom lenne még mondanám h jólvan, rendben van...de Louison sajnos látszik és biztos h nem most kezdték.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. május 29. 09:45 #173
- törölt felhasználó -    
Valahogy sejtettem, hogy ez is be fog következni. De arra nem gondoltam, hogy Louis is ezt fogja tenni..valahogy ő nekem nagyon nem ilyennek tűnt. Ő a "legtörékenyebb" és érzelmileg leginstabilabb az egész bandában. Csalódott és dühös is vagyok egyszerre de mégis aggódom értük. Ez a hírnév és ez a felhajtás ami körülöttük van csak tönkreteszi/kikészíti őket. Ezek után nem csoda, hogy füves cigihez nyúltak, bár ez nem volt meg semmit. Amúgy meg az ő életük, ők tartoznak felelősséggel azért amit tesznek és én senkijük nem vagyok, hogy beleszóljak, illetve, hogy elítéljem őket.
Azért azt megjegyzem, hogy mikor Justin Bieber csinálta a hülyeségeit a rajongók kiálltak mellette. Most viszont az állítólagos "Directionerek" széttépik a koncertjegyeiket meg azt írják twitteren, hogy már nem szeretik emiatt a fiúkat. *taps taps* Ezért is mondják már sokan, hogy ez már régen nagyon nem az a 1DFamily ami régen volt..
2014. május 29. 10:26 #174
tiktak
tiktak
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 186869
siker>pénz>drogok>lecsúszás.. ez már csak így megy sztárvilágban
2014. május 29. 10:32 #175
Lolipop
Lolipop
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 226750
Őszíntén meg vallva látszott már egy ideje ,hogy valami nincs rendben! Louis nagyon sokat változott ,rossz irányba ,eleve már ez az új kinézett is.,a tetkók régen nem ilyen volt! .. Ugy veszem észre ,Louis az az 5 fiú közül aki a legnehezebben tudja feldolgozni a hírnevet.(szerintem) megdöbbentett a videó ,de úgy gondolom minden sztár életében előfordul ez nem is egyszer. Tudom ,hogy nem szentek ,màr rég nem azok, de ettől függetlenül szeretem amit csinálnak ,és nem fogom őket ezért elítélni ,hisz valahol érthető! Egy dolog itt viszont nincs rendben , mért ,és hogy került ki ez a videó ,ennél azért erre jobban figyelhetnének azokra a rajongokr akik még csak a kamasz kor kezdetét élik ,vagy még csak azt se! Nem valami példamutató! Én nem csalódtam mert érezni lehetett,csak féltem őket (főleg Louist) és félek ez még csak a kezdet.
2014. május 29. 10:48 #176
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Hogy mondjam, előbb-utóbb úgyis eljött volna ez a nap. Sajnos a zenészek, de nem csak a zenészek, inkább mondom széles körben a sztárokat, szóval a legtöbbjük drogozik, na. Még az is, akiről nem gondolná az ember. Ez csak azért "megdöbbentő" most, mert ők tiniknek zenélnek, meg azért fiatalok ők még. Persze, nem helyeslem egyáltalán a dolgot, de inkább legyen fű, mint heroin vagy kokain. Szerintem.
2014. május 29. 10:49 #177
szymba23
szymba23
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 226753
Itt a vidi ait érdekel... https://www.youtube.com/watch?v=vIjPWAcdgEc
2014. május 29. 11:29 #178
papucsállatka
papucsállatka
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 33
Azonosító: 183161
Szerintem mindenki azt csinál az életével, amit akar, míg azzal nem hat másokra negatívan. A probléma az, hogy az ő célközönségük még nagyon fiatal és könnyen befolyásolható, így óriási felelősség van a kezükben. Most mondhatjuk, hogy ez csak marihuána, de a lényeg ugyanaz: nekik nem szabadna ilyet csinálni, legalábbis nem úgy, hogy van akár egy icipici esély is rá, hogy kiderüljön.
2014. május 29. 13:20 #179
Metálgirl
Metálgirl
visszatérő vendég

StátuszOh Love ,Oh love ,Won't you rain on me tonight?
Hozzászólás: 299
Azonosító: 201844
gratulálok nekik.a jó kisfiúk.pffff
2014. május 29. 13:47 #180
Lambika
Lambika
Cseh Banán