Emberek! A fűnek tudjátok milyen hatása van? Lelazít beálmosít és jókat nevetsz a semmin ennyi kb. Nem látsz srákánykat meg nem ütöd ki magad, alszol tőle egy nagyon babát. Biztos vannak köztetek olyanok akiknek az édesanyja alatatót szed, na kb.egykaptafa. Biztos, van más rosszabb élet is, de azért, nem irigyelm annyira az ővéjüket, mert biztos annak az életnek vannak nagyon kellemetlen oldalai is. Na meg ki nem akar néha lelazulni? Én egy hét suli után meg 3 vizsga után úgy érzem magam mint, ha átment volna rajtam egy úthenger. Nem azt mondom, hogy minden héten ezt kell csinálni, sőt vagy minden hónapban, de néha igen is jó kiereszteni a gőzt. Csak szólok, hogy nem vagyok Directioner meg semmi, csak felhívnám rá a figyelmet, hogy ez világ legnagyobb hülyesége, hogy ezen megy az érvágás. Na ha heroinoztak volna, akkor már felőlem fel is áldozhatjátok őket. De jobb ha tudjátok, hogy ezt a mai fitalok kb, minden buliban megteszik sőt durvábbakat is. Kiváncsi leszek, egyébként, hogy kát-három év múlva melyikőtök nem fog kipróbálni, minden féle baromságot.
Valamint, még annyit szeretnék, hozzá fűzni, hogy ez nem kamu videó, jobb ha megszálotabb réteg beltörődik. A csalódott rajongóknak annyit, hogy 2-3év múlva beszélgetünk.
Azoknak meg akik jót röhögnek az idiótákon, azoknak meg további jó röhögést, ez az omlás elfog taratni még egy darabig.
Azt meg fel se fogom, hogy került ez napvilágra, ha az egyikőjük csinálta. Ennyire pancserek nem lehetnek. Wtf?