Starity

Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó

14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 28. 21:43 #141
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 973
Csatolások: 0
Azonosító: 162296
Lambika, amin én nevettem, az Zayn volt, mert mint említettem, baromkodott. A szituáción magán sosem tudnék nevetni, mert míg egyik felem rettentően ellenük van addig a másik úgy gondolja, hogy azt tesznek, amit akarnak, mert az Ő életük, és akármennyire szeretnéd/szeretnénk nekik elmondani hogy ez neked/nekünk nem tetszik, nem lehet. El kell fogadni, és reménykedni abban, hogy nem szoknak rá. Nem tudom, hogy mi vezetett ahhoz, hogy ennyire megutáld Lou-t, de őszintén nem is érdekel jelenleg, csupán ezen megakadt a szemem. Az utolsó mondatoddal, pedig nem tudok mit kezdeni, hiszen azt akár ironikusan is vehetném.
Már most leszögezem, hogy nem szerettem volna ezzel semmilyen vitát elindítani, csupán visszanéztem, mert sejtettem, hogy valakinek szemet szúrt a véleményem, és mert érdekelt hogy mit gondolnak mások minderről.smileeee.gif
2014. május 28. 21:46 #142
Rosso
Rosso

StátuszRide or die
Hozzászólás: 501
Csatolások: 34
Azonosító: 197668
Nem rosszbból mondom mert nincs bajom az 1D-vel sőt vannak számaik amiket nagyon szeretek de én ezt nem értem... ha egy másik sztár, vagy egy másik banda tagja füvezéses videója keringene a neten fel lennétek háborodva (már aki...kinek nem inge ne vegye magára) hogy "jó ég de idióta, mekkora nyomorék, hogy dögölne meg" de ha a One direction tagjairól van szó akkor meg "jajj hagyjuk már az ő döntésük, nagyfiúk már" meg ezek a bevédő szövegek...tényleg bocsi de én ezt nem értem..
2014. május 28. 21:55 #143
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
1 joint és a Directionerek máris hisztiznek? Figyeljetek, ha a hír kamu is, nem kell egyből a másik torkának esni. Ez csak egy szál, jót érez utána, másnapra pedig minden problémának vége. Bárki kipróbálhatja, legyen híres, vagy sem, nem fog most összedőlni a világ.
2014. május 28. 21:56 #144
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Már meg is szűnt a videó. Kamu gyanús. Talán csak így akartak nagyobb figyelmet kapni. Különben, hogy került volna nyilvánosságra a videó? Vagy egyáltalán minek vették volna fel? ohmy.gif
2014. május 28. 21:56 #145
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Idézet (Beyla @ 2014.05.28. 19:44)
Ezt igazából effektíve a sztárok körére értettem, de most, hogy így belegondolok, akkor a mellettem lévő emberek is ugyanúgy drogoznak. Középiskolás osztályomnak több mint a fele folyamatosan szívott és az egyikük kemény kokainista is volt - elő is fordult egyszer, hogy belőve jött suliba. Aztán tavaly tudtam meg, hogy a jelenlegi szakmás osztályomban az összeverődött 6-7 fős klikk is igen csak él a fűvel, míg az egyikük komolyabban függő (egyébként látni is lehetett rajta). Páromat is kínálták 14 évesen marihuánával és az ő középiskolájában is volt egy bagázs, akik hátul az udvaron szívtak. Egy slukkot sem szívtam még cigiből sem, de így belegondolva a körülöttem lévő emberek 60%-a nem csak, hogy kipróbálta, de folyamatosan használja is ezeket a szereket, és megjegyzem, nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom és kerülöm az ilyen lezüllött embereket. Szóval az egy dolog, hogy illegális és egészségtelen, de simán hozzájutsz egyéb diszkókban.
Illegálisnak illegális minden drog származék, és a marihuána is ebbe a kategóriába sorolható. Ugyebár Hollandia azaz ország, ahol legalizálták a füves cigit, de amúgy világszerte tiltott szernek számít, aminek birtoklása börtön büntetést vonhat maga után. Abban valóban igazad van, hogy orvosi utasításra lehet használni, de ezeket általában végső stádiumú haldokló rákos betegeknek írják fel. Én most meg nem mondom fejből, hogy melyik az a hatóanyag, de van valami spéci dolog a marihuánában, ami blokkolja az agyban található szinapszisokat - fájdalomcsillapító hatással bír, és ajánlják kemoterápiát követően hányinger csillapításra is.

Igaz, hogy ezt a példamondatot a te hozzászólásodból idéztem, de igazából nem rad vonatkozott amit irtam es egyebkent teljesen egyet ertek veled. Es koszonom, hogy leirtad amit en is akartam a drog mint gyogyszer temaban.
2014. május 28. 22:03 #146
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (beccsu-baby @ 2014.05.28. 21:43)
Lambika, amin én nevettem, az Zayn volt, mert mint említettem, baromkodott. A szituáción magán sosem tudnék nevetni, mert míg egyik felem rettentően ellenük van addig a másik úgy gondolja, hogy azt tesznek, amit akarnak, mert az Ő életük, és akármennyire szeretnéd/szeretnénk nekik elmondani hogy ez neked/nekünk nem tetszik, nem lehet. El kell fogadni, és reménykedni abban, hogy nem szoknak rá. Nem tudom, hogy mi vezetett ahhoz, hogy ennyire megutáld Lou-t, de őszintén nem is érdekel jelenleg, csupán ezen megakadt a szemem. Az utolsó mondatoddal, pedig nem tudok mit kezdeni, hiszen azt akár ironikusan is vehetném. 
Már most leszögezem, hogy nem szerettem volna ezzel semmilyen vitát elindítani, csupán visszanéztem, mert sejtettem, hogy valakinek szemet szúrt a véleményem, és mert érdekelt hogy mit gondolnak mások minderről.smileeee.gif

értem és én sem akarok veszekedni én is a véleményem irtam le. Louisnak sok marhaságát elnéztem, mert mindenki csinál hülyeségeket, és emberek vagyunk, de vannak bizonyos határok. Mig a vizipipálását elnéztem a füvezését nem fogom..
még azt is elnéztem h a múlt héten úgy beb*szott mint az állat, de már ott is mondogattam h egyre többször csinál ilyeneket..na mindegy haggyuk
2014. május 28. 22:09 #147
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Igen, directioner vagyok. És igen, ők többet jelentenek nekem, mint ahogy az elmagyarázható lenne és nem, nem ez lesz az, ami miatt kiszeretek belőlük, viszont ezzel hatalmas sebet ejtettek rajtam. Talán Louis leginkább. Nem arról van szó, hogy Zayn-t kevésbé féltem, csupán ő mindig is rosszfiúsabb volt, ha szabad így mondanom és nem hinném, hogy belőle drogos lesz. Louis viszont..ő gyenge érzelmileg, annyira tiszta és őszinte volt régen. A hírnév viszont sok neki, szemmel láthatóan kikészíti. Ilyenkor azt kívánom, bár ne lennének híresek, azt se bánom, ha én nem ismerhetném őket. De legalább nem ment volna 5 fantasztikus ember tönkre. :'(
Ui.: igazán jó látni, hogy az utálkozók mennyire örülnek két ember romlásának. Mi ez, ha nem gonoszság?
2 felhasználónak tetszik: Elody, Lambika
2014. május 28. 22:18 #148
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (directioner29 @ 2014.05.28. 22:09)
Igen, directioner vagyok. És igen, ők többet jelentenek nekem, mint ahogy az elmagyarázható lenne és nem, nem ez lesz az, ami miatt kiszeretek belőlük, viszont ezzel hatalmas sebet ejtettek rajtam. Talán Louis leginkább. Nem arról van szó, hogy Zayn-t kevésbé féltem, csupán ő mindig is rosszfiúsabb volt, ha szabad így mondanom és nem hinném, hogy belőle drogos lesz. Louis viszont..ő gyenge érzelmileg, annyira tiszta és őszinte volt régen. A hírnév viszont sok neki, szemmel láthatóan kikészíti. Ilyenkor azt kívánom, bár ne lennének híresek, azt se bánom, ha én nem ismerhetném őket. De legalább nem ment volna 5 fantasztikus ember tönkre. :'(
Ui.: igazán jó látni, hogy az utálkozók mennyire örülnek két ember romlásának. Mi ez, ha nem gonoszság?

Végre egy ember aki látja h Louis milyen gyenge. Most is őszinte csak ugye könnyen rá lehet venni a mocsokra és tönkretették, hát ennyi.. Én számomra nem is mondom h mi, egy senkivé vált a szememben pedig annyira szerettem ma reggelig
2014. május 28. 22:20 #149
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Drága Directionerek... és hogy még mennyi mindenről nem tudtok.
1 felhasználónak tetszik: Diala
2014. május 28. 22:25 #150
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
Valahogy várható volt, hogy ők is elfogják kezdeni...
2014. május 28. 22:31 #151
Bettó23
Bettó23

StátuszI'm a Lovatic and Casaser and Belieber forever. ♥
Hozzászólás: 712
Csatolások: 146
Azonosító: 209547
Csak is azért tették, hogy címlapra kerüljenek.!
2014. május 28. 22:32 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.05.28. 21:12)
TMZ hazugsaga..nah meg a video , neis beszeljunk rola !
Gratula a keszitonek jo videot keszitett ! 
Ebbol is latszik mennyi embert vernek at vele es mennyi ember hisz egy magazinnak , mint egy sztarnak ! 
Hath szep mondhatom ! dry.gif
4ever Directioner heart.gif
Nem baj en igyis-ugyis szeretem oket heart.gif wub.gif

Én elhiszem, hogy mániákusan szereted őket, és a szemedben szentek és tökéletesek, de itt vannak a videóban, amit elég nehéz lenne meghamisítani, mivel maga Louis csinálta a felvételt.
3 felhasználónak tetszik: Lambika, CandUs, Szandi0820
2014. május 28. 22:47 #153
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.05.28. 22:32)
Én elhiszem, hogy mániákusan szereted őket, és a szemedben szentek és tökéletesek, de itt vannak a videóban, amit elég nehéz lenne meghamisítani, mivel maga Louis csinálta a felvételt.

úgysem fogják elhinni a rózsaszin köd miatt ami a szemük előtt van
3 felhasználónak tetszik: Elody, CandUs, Szandi0820
2014. május 28. 22:51 #154
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
ez ilyen 1D-gondolkodás mód? " haver, csináljuk egy videót ahol füvezünk! nem akarjuk, hogy napvilágot lásson! majd jól elnézegetjük, mint emléket!" mellesleg most ugrott az elásott kutya a vízbe! most látszik, hogy milyen "okosak"! ( most Zaynről és Louisról beszélek) az emberek jelenesetben 3 részre oszthatók:

1.elvakult, buta rajongók, akik szerint kamu a videó (jó nagy zseni lehet az, aki ilyen valósághű videót csinál, nem igaz? wink.gif )
2.csalódott rajongók
3.a direksön utálók, akik jót röhögnek a markukban

szerintem azt hiszik, hogy csak az 1. verzió létezik
2014. május 28. 22:52 #155
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
ha valaki még egyszer ilyen hozzászólást ír, hogy 1-2 száltól nem szoknak rá, nem lesz bajuk, fiatalok, hülyüljenek csak, más is csinálja nem nagy cucc meg hasonlók, hát asszem megfolytom mellow.gif már a hajamat tépem ettől a sok sületlen elvakult ostobaságtól. omg.gif
még csak most olvastam vissza, de ez meg aztán...minden rossz vegyítve egy hsz-ben.
Idézet (beccsu-baby @ 2014.05.28. 20:40)
2 felhasználónak tetszik: Lambika, Szandi0820
2014. május 28. 22:56 #156
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Lili0120 @ 2014.05.28. 22:51)
ez ilyen 1D-gondolkodás mód? " haver, csináljuk egy videót ahol füvezünk! nem akarjuk, hogy napvilágot lásson! majd jól elnézegetjük, mint emléket!" mellesleg most ugrott az elásott kutya a vízbe! most látszik, hogy milyen "okosak"! ( most Zaynről és Louisról beszélek) az emberek jelenesetben 3 részre oszthatók:
1.elvakult, buta rajongók, akik szerint kamu a videó (jó nagy zseni lehet az, aki ilyen valósághű videót csinál, nem igaz? wink.gif )
2.csalódott rajongók
3.a direksön utálók, akik jót röhögnek a markukban

szerintem azt hiszik, hogy csak az 1. verzió létezik

Én a másodikba tartozom, de vhogy mindig is tudtam h ezek ketten csinálják, már fél éve ráéreztem
2014. május 28. 22:56 #157
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
ez nagyon szomorú, és önkéntelenül is a Gyémántfiú c. könyv jutott az eszembe... remélem, ők nem kerülnek olyan sorsara, mint a könyvbeli Nick, de sajnos nagyon jó úton járnak afelé.
Valamikor még imádtam őket, rajongtam értük, de ez egy ideje elmúlt. Talán a körülöttük növekvő botrányok miatt is, de inkább azért, mert hiányzik az belőlük, ami régen meg volt. A kezdetekkor még normálisak voltak, most meg... biztos nagyon nehéz lehet kezelni a hírnevet, meg hogy nincs egy nyugodt perced, a wc-re is már csak testőrrel járhatsz,... ráadásul hihetetlen nagy nyomás van rajtad, rajongók millióinak az elvárása... nem lennék szívesen sztár. De a füvezés nem megoldás és nem lehet mentség. Nagyot csalódtam a fiúkban, és úgy érzem, innen már csak lejjebb van. Emlékezzünk, Miley Cyrus hogy kezdte. 17 éves szülinapján elszívott egy füves cigit. Azóta minden héten csinál valami botrányosat, és volt itt már minden: lezbi csók, füvezés, meztelenkedés,...

Azzal meg nagyon nem tudok egyetérteni, akik szerint nem baj, hogy füveznek, hiszen olyan sokan csinálják ezt. Akkor ezek szerint az sem baj, ha 14 éves korodra már nem vagy szűz? Csak mert sokan így csinálják... könyörgöm, attól, mert vannak, akik elzüllötten élnek, nem kell birka módjára követni őket... csak azért, mert valamit sokan csinálnak, nem biztos, hogy jó dologról van szó.
2 felhasználónak tetszik: Elody, Lambika
2014. május 28. 23:00 #158
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Leah097 @ 2014.05.28. 22:56)
ez nagyon szomorú, és önkéntelenül is a Gyémántfiú c. könyv jutott az eszembe... remélem, ők nem kerülnek olyan sorsara, mint a könyvbeli Nick, de sajnos nagyon jó úton járnak afelé.
Valamikor még imádtam őket, rajongtam értük, de ez egy ideje elmúlt. Talán a körülöttük növekvő botrányok miatt is, de inkább azért, mert hiányzik az belőlük, ami régen meg volt. A kezdetekkor még normálisak voltak, most meg... biztos nagyon nehéz lehet kezelni a hírnevet, meg hogy nincs egy nyugodt perced, a wc-re is már csak testőrrel járhatsz,... ráadásul hihetetlen nagy nyomás van rajtad, rajongók millióinak az elvárása... nem lennék szívesen sztár. De a füvezés nem megoldás és nem lehet mentség. Nagyot csalódtam a fiúkban, és úgy érzem, innen már csak lejjebb van. Emlékezzünk, Miley Cyrus hogy kezdte. 17 éves szülinapján elszívott egy füves cigit. Azóta minden héten csinál valami botrányosat, és volt itt már minden: lezbi csók, füvezés, meztelenkedés,...
Azzal meg nagyon nem tudok egyetérteni, akik szerint nem baj, hogy füveznek, hiszen olyan sokan csinálják ezt. Akkor ezek szerint az sem baj, ha 14 éves korodra már nem vagy szűz? Csak mert sokan így csinálják... könyörgöm, attól, mert vannak, akik elzüllötten élnek, nem kell birka módjára követni őket... csak azért, mert valamit sokan csinálnak, nem biztos, hogy jó dologról van szó.

respect meghajolo.gif
2014. május 28. 23:15 #159
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
1-2 hozzászólàs elég èrdekesre sikeredett.Elfogadott,megszokott manapság?Okè... Nehogymár a mindennapok rèsze legyen a füvezés.Nem gumicukrot esznek,hanem marihuánát szívnak.Nagy különbség.Fiatal vagyok én is,nem vagyok szent,de ez már nevetséges,h valakinél ez elfogadott.Attól,h egyre többen csinálják,mèg nem lesz "jó dolog".
Kedvencem pedig,h míg rájuk legyintve van a többsèg részèről,a többi híressèg akiről volt ilyen cikk az oldalon,mélysègesen el lett ítélve.Akkor most mi is van?
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2014. május 28. 23:33 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.05.28. 22:47)
úgysem fogják elhinni a rózsaszin köd miatt ami a szemük előtt van

De hogy ennyire? ohmy.gif Nekem is megvannak a magam kedvenc előadói - sőt anno a srácokat is nagyon bírtam, igazi idióták voltak, természetesen jó értelemben - de ilyen elvakult még én sem voltam soha, pedig pár évvel ezelőtt nekem is volt egy ilyen őrült korszakom, amikor abba a tudatba ringattam magam, hogy 'ááá az én kedvencem kizárt, hogy valaha is bármi rossz dolgot tegyen'. Szerencsére kinőttem. laugh.gif Reméljük ők is kifogják.
1 felhasználónak tetszik: Lambika
14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok