Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 28. 20:26
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Annyit elmondhatok vagyis elmondok, hogy pont ők ketten akiket normálisabbnak gondoltam, de hát ez mindig is van. A másik h Louis érdekes módon pont azóta ilyen lepukkant amióta Zaynnel lóg, a megérzésem meg az volt kb fél éve hogy ha Zaynnel lóg az nem lesz rá jó hatással, mert tudom mennyire befolyásolható Louis. Sokszor átveszi az illető szokásait akikkel épp lóg és minden szarba bele lehet vinni. Ha Zayn kútba ugrik akkor ő is. Nem végem, sőt rohadtul meg is utáltam, egy kicsit se sajnálom, magának okozta akkor vessen magára. Ekkorát még Antoniniben sem csalódtam.... Mindegy ez van, de mégsem lepett meg mert tudatalatt valahogy éreztem ezt csak nem akartam elhinni.
2014. május 28. 20:28
Már vártam, hogy ebből cikk legyen
Honnan veszik sokan, hogy ez csak egyszeri alkalom? Ez sosem biztos.
Amúgy nem értem, mi lett a fiúkkal. Főleg Louis-val. Régen életvidámnak és boldogabbnak tűnt. Oké, hogy ez az egész fárasztó lehet, de akkor sem ez a megoldás. (és most nem az észt osztom.
)
Szeretem az 1D-t, de valahogy most Zayn és Louis nem annyira szimpi (pedig tényleg bírom őket). Főként azért, mert én ezt az egészet elítélem, mindegy, ki csinálja. Szinte nem is ismertem rájuk a videóban, annyira furcsák voltak.
Na meg az, hogy videóra vették. Csöppnyi ésszel gondolhatták volna, hogy ennek sehogy sem lesz jó vége.
Nekem ez csalódás volt.
És ez egy Directioner véleménye.
Honnan veszik sokan, hogy ez csak egyszeri alkalom? Ez sosem biztos.
Amúgy nem értem, mi lett a fiúkkal. Főleg Louis-val. Régen életvidámnak és boldogabbnak tűnt. Oké, hogy ez az egész fárasztó lehet, de akkor sem ez a megoldás. (és most nem az észt osztom.
Szeretem az 1D-t, de valahogy most Zayn és Louis nem annyira szimpi (pedig tényleg bírom őket). Főként azért, mert én ezt az egészet elítélem, mindegy, ki csinálja. Szinte nem is ismertem rájuk a videóban, annyira furcsák voltak.
Na meg az, hogy videóra vették. Csöppnyi ésszel gondolhatták volna, hogy ennek sehogy sem lesz jó vége.
Nekem ez csalódás volt.
És ez egy Directioner véleménye.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. május 28. 20:31
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
AryaStark:
"Szerintem nem is volt fű abban a cigiben. Ez megint csak pletykás idióták agyszüleménye..."
Messziről kiszúrom a spanglit, hidd el, az az volt. Plusz konkrétan be is vallották a videóban, végig arról beszéltek. Ne álmodozz, tényleg téptek.
"Szerintem nem is volt fű abban a cigiben. Ez megint csak pletykás idióták agyszüleménye..."
Messziről kiszúrom a spanglit, hidd el, az az volt. Plusz konkrétan be is vallották a videóban, végig arról beszéltek. Ne álmodozz, tényleg téptek.
2014. május 28. 20:33
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ja és azt nem mondtam h pont ők kettőjükről nem volt semmi hír vagy csak nagyon kevés a másik háromhoz képest, biztos vagyok benne h valahol drogoztak és már régóta mert Louison nagyon látszik... cccchhh és még azt hittem beteg, pedig csak egy kis drogos/füves b*zi
2014. május 28. 20:33
Ja meg még, hogy olyan jó az utálkozók véleményét olvasni... az a vágy, vagy mi, hogy most megszívtátok, kis rajongók.. bár nem a füves cigit, ugyebár
2014. május 28. 20:38
Na most aztán elbújt az összes directioner.
" Engem kivéve. (tudom, hogy enyhe túlzás.)
Én viszont most őszinte leszek. Valahogy ezt én éreztem, csak elhinni nem akartam. Minden pop sztár beleesik ebbe a hibába, hogy debütálása után 3-4 évvel valahogyan elszáll magától, talán mert nem bírja a stresszt, vagy mert szeretne egy kis időre "lenyugodni". Én nagyon bíztam benne, hogy ők nem lesznek ilyenek és még mindig bízom ebben. És akkor most lehet megkövezni, de én ebből a dologból nem kerítenék ekkora ügyet. Minden egyes sztár (szinte kivétel nélkül) fogyaszt alkalom adtán könnyű drogot. Nem azt mondom, hogy ez helyes, sőt! Csalódtam is a fiúkban (ez most kicsit úgy hangzik mintha ismerném őket xD), és nagyon reménykedem, hogy nem lesz belőlük botrányhős.
Én viszont most őszinte leszek. Valahogy ezt én éreztem, csak elhinni nem akartam. Minden pop sztár beleesik ebbe a hibába, hogy debütálása után 3-4 évvel valahogyan elszáll magától, talán mert nem bírja a stresszt, vagy mert szeretne egy kis időre "lenyugodni". Én nagyon bíztam benne, hogy ők nem lesznek ilyenek és még mindig bízom ebben. És akkor most lehet megkövezni, de én ebből a dologból nem kerítenék ekkora ügyet. Minden egyes sztár (szinte kivétel nélkül) fogyaszt alkalom adtán könnyű drogot. Nem azt mondom, hogy ez helyes, sőt! Csalódtam is a fiúkban (ez most kicsit úgy hangzik mintha ismerném őket xD), és nagyon reménykedem, hogy nem lesz belőlük botrányhős.
2014. május 28. 20:40
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ó, ember, mint látom, már ide is elért a cikk.
Nos, engem igazándiból nem zavar, addig a pillanatig, amíg nem szoknak rá, hanem csak alkalmakként egyszer-egyszer elszívnak egy szálat. Azt persze nem értem, hogy hogyan szivároghatott ki ez a videó, hogyha Lou telefonján volt, de nekem már ott sántít a dolog, hogy eleve felvette. Minek vette fel? Valamint a videóban, hogyha jobban megfigyelte valaki, akkor látható, amint Lou ölében egy laptop van ugyebár, és egy olyan oldal van megnyitva - legalábbis szerintem és még sok más ember szerint is - ahova fel tudja tölteni a videót. Tehát valószínűleg direkt lett felvéve, majd közzétéve és lehet, hogy csak szívatni akarják a népet, amit amúgy tökéletesen csinálnak mindig.
Valamint azt sem értem, hogy miként jutott el ez a videó a Daily Mail-hez, ugyanis a legeslegelső cikk ott jelent meg erről az egészről. Aztán még csak most lett publikálva? Már régen volt az a perui koncert, és ez az egész bagózás a koncert előtt volt. Ez a másik, ami amúgy szemet szúrt. Koncert előtt? És hogyha jointot szívtak, akkor annak ugye eléggé nagy hatása van egy idő után, tehát a színpadon kettőig nem láttak volna el rendesen. Érdekes, no mindegy.
Én úgy vagyok vele, hogy csavart cigaretta volt, bár lehet, hogy egy kis mással is meg volt spécizve, nem tudom. Ahogy említettem, addig nem bánom, amíg nem szoknak rá és nem megy a teljesítményük rovására.
Mellesleg jól is jött szerintem ez az egész, hiszen így legalább a sok kétszínű rajongó leesik a fandomtól, és maradnak a normálisak.
Oh, és mielőtt még valaki elítélné a két srácot emiatt a tett miatt, ajánlom nekik, hogy ne tegyék, ugyanis mindezek ellenére, eléggé sok mindent letettek az asztalra, és az, hogy ez most megtörtént, nem lesz világ vége.
Azt hiszem, elmondtam mindent, amit szerettem volna, legalábbis remélem, hogy nem hagytam ki semmit a kis monológomból. Lehet nekem támadni, ha valaki nem ért egyet a nézőpontommal, de nem tudok rajta segíteni. Ez van, Ők is ugyanolyan fiatalok, mint mi, azt csinálnak amit csak szeretnének, de mint már mondtam, ez az egész egy kisebb átverés, hiszen hogy szivároghatott ki egy telefonból a videó, mikor az illető folyton-folyvást magánál hordja és az interneten lóg!?
Igaz, jó kis agyf*szt kaptam, mikor először megláttam a cikket, és a videót, viszont jót is nevettem Zayn marháskodásán.
Én úgy vagyok vele, hogy csavart cigaretta volt, bár lehet, hogy egy kis mással is meg volt spécizve, nem tudom. Ahogy említettem, addig nem bánom, amíg nem szoknak rá és nem megy a teljesítményük rovására.
Mellesleg jól is jött szerintem ez az egész, hiszen így legalább a sok kétszínű rajongó leesik a fandomtól, és maradnak a normálisak.
Oh, és mielőtt még valaki elítélné a két srácot emiatt a tett miatt, ajánlom nekik, hogy ne tegyék, ugyanis mindezek ellenére, eléggé sok mindent letettek az asztalra, és az, hogy ez most megtörtént, nem lesz világ vége.
Azt hiszem, elmondtam mindent, amit szerettem volna, legalábbis remélem, hogy nem hagytam ki semmit a kis monológomból. Lehet nekem támadni, ha valaki nem ért egyet a nézőpontommal, de nem tudok rajta segíteni. Ez van, Ők is ugyanolyan fiatalok, mint mi, azt csinálnak amit csak szeretnének, de mint már mondtam, ez az egész egy kisebb átverés, hiszen hogy szivároghatott ki egy telefonból a videó, mikor az illető folyton-folyvást magánál hordja és az interneten lóg!?
Igaz, jó kis agyf*szt kaptam, mikor először megláttam a cikket, és a videót, viszont jót is nevettem Zayn marháskodásán.
2014. május 28. 20:49
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (beccsu-baby @ 2014.05.28. 20:40)
Ó, ember, mint látom, már ide is elért a cikk.
Nos, engem igazándiból nem zavar, addig a pillanatig, amíg nem szoknak rá, hanem csak alkalmakként egyszer-egyszer elszívnak egy szálat. Azt persze nem értem, hogy hogyan szivároghatott ki ez a videó, hogyha Lou telefonján volt, de nekem már ott sántít a dolog, hogy eleve felvette. Minek vette fel? Valamint a videóban, hogyha jobban megfigyelte valaki, akkor látható, amint Lou ölében egy laptop van ugyebár, és egy olyan oldal van megnyitva - legalábbis szerintem és még sok más ember szerint is - ahova fel tudja tölteni a videót. Tehát valószínűleg direkt lett felvéve, majd közzétéve és lehet, hogy csak szívatni akarják a népet, amit amúgy tökéletesen csinálnak mindig.
Valamint azt sem értem, hogy miként jutott el ez a videó a Daily Mail-hez, ugyanis a legeslegelső cikk ott jelent meg erről az egészről. Aztán még csak most lett publikálva? Már régen volt az a perui koncert, és ez az egész bagózás a koncert előtt volt. Ez a másik, ami amúgy szemet szúrt. Koncert előtt? És hogyha jointot szívtak, akkor annak ugye eléggé nagy hatása van egy idő után, tehát a színpadon kettőig nem láttak volna el rendesen. Érdekes, no mindegy.

Örülök hogy te tudsz azon nevetni ahogy tönkreszarják magukat. Nevezhetsz kétszinűnek vagy tudjam is én minek de belül mindig is tudtam. Nekem ez nem fér bele, főleg h Louis volt a kedvencem, de már annyira gyűlölöm mint amennyire imádtam előtte. Ha neked ez szórakoztató akkor nevess csak. Egyértelmű h direkt lett feltéve, a hirverés miatt. Undoritó
2014. május 28. 20:54
Gratulálok nekik, szórják csak a pénzüket minél több hülyeségre.
2014. május 28. 21:01
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nem a szivem csucske semelyik one direction sztarocska sem de nem ertem hogy miert szorjak a penzuket erre a hulyesegre :-[
2014. május 28. 21:12
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
TMZ hazugsaga....nah meg a video , neis beszeljunk rola !
Gratula a keszitonek jo videot keszitett !
Ebbol is latszik mennyi embert vernek at vele es mennyi ember hisz egy magazinnak , mint egy sztarnak !
Hath szep mondhatom !
4ever Directioner
Nem baj en igyis-ugyis szeretem oket
Gratula a keszitonek jo videot keszitett !
Ebbol is latszik mennyi embert vernek at vele es mennyi ember hisz egy magazinnak , mint egy sztarnak !
Hath szep mondhatom !
4ever Directioner
Nem baj en igyis-ugyis szeretem oket
2014. május 28. 21:13
Ezt a mai nap során már egy jó párszor hallottam, de ezzel csak maguknak ártanak..
2014. május 28. 21:17
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Az akinek 20on nem tudom mennyi tetkója van az egyébként sem jó fiú XD
Egészségükre nem mellesleg, sok minden "szép" dolog hangzik el a videóba, nagyon szép példát mutatnak az biztos. Btw minek veszik ezt fel videóra? Hogy mutogathassák a barátaiknak? Wtf
Egészségükre nem mellesleg, sok minden "szép" dolog hangzik el a videóba, nagyon szép példát mutatnak az biztos. Btw minek veszik ezt fel videóra? Hogy mutogathassák a barátaiknak? Wtf
2014. május 28. 21:24
|
|
Dodie88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 207360 offline
|
Szerintem ez az Ő döntésük. Nem tudom,miért kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak. Eddig is szerettem őket,ezután is fogom. Én is kipróbáltam a füvet,sőt. Szerintem elég nagyfiúk már,eldönthetik mi a jó és mi a rossz.
Mindenki maga ítéli meg a helyzetet,de szerintem ettől ők még ugyan azok az emberek,akik voltak.
Fiúk!Egészségetekre!
Mindenki maga ítéli meg a helyzetet,de szerintem ettől ők még ugyan azok az emberek,akik voltak.
Fiúk!Egészségetekre!
2014. május 28. 21:33
|
|
Anna9710új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.09. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 225812 offline
|
Emberek amit néhányan itt művelnek..
ez már beteges rajongás! -.- van egy cikk van egy videó ott van benne a hangjuk de még mindig nem lehet elhinni hogy nem azok a tökéletes kis cukimuki fiúk akinek sokan gondolták
xd
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.