Bennem is felötlött a kérdés: Perrie mi a jóistent fog ehhez szólni? Remélem jól le fogja teremteni a fúkat... -.-
most eléggé meglepődtem
Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 28. 19:30
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
2014. május 28. 19:37
Nem tudom megnézni a videót! Azt írja ki,hogy nem érhető el a szerzői jogi követelés miatt...De lehet,hogy jobb,hogy nem látom. És még hogy ezek a srácok példaképek.Pfff...
2014. május 28. 19:39
Őszintén nagyot csalódtam bennük...imádom őket de az hogy drogoznak az senkinek sem jó.miért kell el?mire jó? Néztünk egy filmet a drogokról és abban olyan emberek beszéltek akik leszoktak.a poklot is megjárták és őszintén ez kell nekik? Miért akarják magukat tönkretenni ilyen fiatalon? Nem akarom hogy az legyen velük hogy meghalnak
30 évesen a drogok miatt.. Ezen ők még nem gondoltak?hogy bele is halhatnak? Ezt senki nem akarja.egyszóval ez most ütött...:'((
30 évesen a drogok miatt.. Ezen ők még nem gondoltak?hogy bele is halhatnak? Ezt senki nem akarja.egyszóval ez most ütött...:'((
2014. május 28. 19:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (elavan2000 @ 2014.05.28. 18:00)
Azért szerintem egy kicsit túlzás amiket írtatok, vagyis hogy: mostanában már az a furcsa ha valaki nem füvezik... stb. Hát nem. Ez rohadtul nem igaz, már bocs... Nem tudom azok akik ilyeneket írnak milyen emberekkel barátkoznak vagy milyen helyekre járnak, de képzeljétek elmondom: Ez egy illegális és rohadt egészségtelen dolog.
Ezt igazából effektíve a sztárok körére értettem, de most, hogy így belegondolok, akkor a mellettem lévő emberek is ugyanúgy drogoznak. Középiskolás osztályomnak több mint a fele folyamatosan szívott és az egyikük kemény kokainista is volt - elő is fordult egyszer, hogy belőve jött suliba. Aztán tavaly tudtam meg, hogy a jelenlegi szakmás osztályomban az összeverődött 6-7 fős klikk is igen csak él a fűvel, míg az egyikük komolyabban függő (egyébként látni is lehetett rajta). Páromat is kínálták 14 évesen marihuánával és az ő középiskolájában is volt egy bagázs, akik hátul az udvaron szívtak. Egy slukkot sem szívtam még cigiből sem, de így belegondolva a körülöttem lévő emberek 60%-a nem csak, hogy kipróbálta, de folyamatosan használja is ezeket a szereket, és megjegyzem, nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom és kerülöm az ilyen lezüllött embereket. Szóval az egy dolog, hogy illegális és egészségtelen, de simán hozzájutsz egyéb diszkókban.
Idézet (caturday @ 2014.05.28. 18:11)
elavan2000, nem mondanám se illegálisnak, se egészségtelennek, mert manapság már orvosi utasításra is lehet használni. Nyilván abban az esetben nem egészségtelen, ha az illető beteg tartja magát az előírt mennyiséghez, és nem egész nap be van állva mint a gerely. Bár persze az is nyilvánvaló, hogy se Zayn, se Louis nem orvosi utasításra használja.
Illegálisnak illegális minden drog származék, és a marihuána is ebbe a kategóriába sorolható. Ugyebár Hollandia azaz ország, ahol legalizálták a füves cigit, de amúgy világszerte tiltott szernek számít, aminek birtoklása börtön büntetést vonhat maga után. Abban valóban igazad van, hogy orvosi utasításra lehet használni, de ezeket általában végső stádiumú haldokló rákos betegeknek írják fel. Én most meg nem mondom fejből, hogy melyik az a hatóanyag, de van valami spéci dolog a marihuánában, ami blokkolja az agyban található szinapszisokat - fájdalomcsillapító hatással bír, és ajánlják kemoterápiát követően hányinger csillapításra is.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. május 28. 19:47
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ebből most megint lesz egy hatalmas botrány
2014. május 28. 19:51
Ooooo, már nem lehet megnézni...amúgy én nem nézném ki belőlük......amúgy is...ő dolguk, pont
2014. május 28. 19:53
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Csalódtam. Tudom, hogy a mostani világban ez majd hogynem természetes, de ez nekem nem oké. Ötéves kislányok is rajonganak értük. És nem csak értük, hanem ezer más popsztárrért, akik szintén, ugyanígy, lehúzzák a megbecsülést a wc-n. Imádom őket, főleg Zaynt, de most ezt egyszerűen nem tudom lenyelni.
2014. május 28. 19:53
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Hidegen hogy, hogy ezek a mitugrászok mit kezdenek az életükkel, azt viszont megdöbbenve olvastam, hogy a mai 12-14 évesek ezt teljesen normálisnak és elfogadhatónak találják. Ti milyen dimenzióban éltek? A másik meg, hogy honnan veszitek hogy csak kipróbálták? Attól, hogy most került elő először róluk ilyen videó, még szívhatják rendszeresen, sőt tuti hogy ez így is van. Néha le kellene venni azt a szemellenzőt.
2014. május 28. 19:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
ez nem teszi őket rossz emberré. hány mai ember csinálja ezt néhai alkalomból? nekem is vannak ismerőseim, mégis jóemberek. csak élvezik az életet. kipróbálnak dolgokat, amit lehet.
2014. május 28. 20:01
Én nem nézném ki belőlük ha fűveznek is akkor is szeretni fogom őket!
2014. május 28. 20:03
Nem nyitja meg a vidit.De ezen igazából,hogy füveznek meg sem lepődöm..
2014. május 28. 20:03
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Na most mondjátok, hogy szentek, Directionerek:D Ha meg azzal jöttök, hogy más sztárok is füveznek - hát, nekem személy szerint egyik kedvencem is, de én elismerem róla, hogy nem egy szent:D
2014. május 28. 20:11
Idézet (fifoo @ 2014.05.28. 19:53)
Kár hogya videót nem láttam de kiváncsi lennék hogy a videó nem szerkesztett-e
A cikkben szereplő videót törölték, de itt egy másik. És nem, nem szerkesztett.
2014. május 28. 20:16
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ajj én mindig is éreztem, csak nem akartam elhinni, egyébként egy régebbi sejtésem igazolódott be.... és megint igazam volt.
Mikor pár hónapja írtam hogy Louis drogozik, én lettem leoltva. Na ennyi... Nincs mit mondanom, undorítóak és hatalmasat csalódtam bennük főleg Louisban mert ő volt a kedvencem és tényleg azt hittem, hogy bizonyítani akart, mert úgy látszott, a színpadon görcsölt és még sorolhatnám. Hagyjuk... nem is akarok erről a kis füves b*ziról beszélni
Mikor pár hónapja írtam hogy Louis drogozik, én lettem leoltva. Na ennyi... Nincs mit mondanom, undorítóak és hatalmasat csalódtam bennük főleg Louisban mert ő volt a kedvencem és tényleg azt hittem, hogy bizonyítani akart, mert úgy látszott, a színpadon görcsölt és még sorolhatnám. Hagyjuk... nem is akarok erről a kis füves b*ziról beszélni
2014. május 28. 20:21
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Csak azt remélem, hogy a hírnév, az utálkozók, az elvetemül rajongók, és az a nagy teher, felelősség ami a vállukat nyomja nem fogja őket tönkretenni...
2014. május 28. 20:26
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Már nem azért, de lehetett látni már egyszer kétszer rajtuk, hogy egy-két show előtt egy kis hangulatfokozót használtak. Talán Harry és Niall az akik, nem vagy nem igazán csinálják, de biztos vagyok benne, hogy ők is kipróbálták. Amúgy meg nem annyira nagy szám, igaz rossz példát mutatnak meg minden, de a mai gyerekek körül - ahogy előttem már írták néhányan - minden második ember legalább kipróbálta. Amilyen stresszben élnek, én, minden büszkeség nélkül mondom, már drogfüggő lettem volna.
Az viszont extrém nagy marhaság, hogy videóra vették. Szerintem elég furi, hogy hagyták nekik, plusz 1 hónap múlva "kiszivárog". Szerintem keresik a lehetőséget, hogy kitörjenek a jófiús szerepből (rajongók felcseperedése utáni süllyesztő elkerülése miatt),mondjuk ebben az esetben nem a legjobb módszert választották. Lényegtelen, egy-két jointba senki nem fog belehalni, és bár előfordul, a nagy többség függő sem lesz ilyen mennyiségtől, szóval parázni nem kell, csak nekik kell szólni, hogy hagyják abba a videózást ilyenkor.
Az viszont extrém nagy marhaság, hogy videóra vették. Szerintem elég furi, hogy hagyták nekik, plusz 1 hónap múlva "kiszivárog". Szerintem keresik a lehetőséget, hogy kitörjenek a jófiús szerepből (rajongók felcseperedése utáni süllyesztő elkerülése miatt),mondjuk ebben az esetben nem a legjobb módszert választották. Lényegtelen, egy-két jointba senki nem fog belehalni, és bár előfordul, a nagy többség függő sem lesz ilyen mennyiségtől, szóval parázni nem kell, csak nekik kell szólni, hogy hagyják abba a videózást ilyenkor.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.