Starity

Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 28. 18:48 #81
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Ejnye bejnye... milyen váratlan fordulat! Egyébként engem az jobban megrémít, ahogy egyes rajongók reagálnak. Nem azt mondom, hogy ne szeressétek őket és a zenéjüket - hiszen ilyen szempontból tényleg nem számít, füveznek - e vagy sem -, de az durva, hogy egyesek mennyire nem érzik át a helyzet komolyságát. Honnan tudjátok, hogy csak kipróbálták? És ha rászoktak? Ha igen, annak nagyon rossz vége is lehet. És ha tényleg csak kipróbálták, azt sem lenne szabad egy vállrándítással elintézni. Felnőtt emberek (főleg ha híresek) nem kíváncsiságból próbálgatják a drogokat... ha valamelyik kedvencemről ilyen hír érkezne, nem mondanék le róla és továbbra is szeretném, de ettől függetlenül komolyan megijednék. De jó látni, hogy vannak itt olyanok, akik átérzik a helyzet komolyságát.

U.i.: biztos koravén, okoskodó libának fogok tűnni, de szerintem a drogozást nem lehet azzal kimagyarázni, hogy "fiatal, csak kipróbálja", és durva, hogy néhány tizenéves így gondolja. Főleg, ha ezen az elven majd egyszer ők is kipróbálják...
4 felhasználónak tetszik: CandUs, bitchina, Elody, Szandi0820
2014. május 28. 18:49 #82
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Idézet (Dyna99 @ 2014.05.28. 18:25)
Nem akarom védeni őket, de most kipróbálták.

Nyilvánvalóan ez volt az első alkalom, hogy "viccescigit" vettek a szájukba, és teljesmértékben kizárt, hogy eddig is rendszeres "fogyasztók" voltak, és koncert után így lazultak...
Azonkívül elég lehangoló és elszomorító látni, hogy ez ma már elfogadott (még ha törvényileg nem is), és úgy intézi a többség el, mintha annyiról lenne szó, hogy beültek egy hamburgerre a McDonalds-ba. Lehet vele nagyzolni, meg k*rva lazának előadni magunkat, de legutolsó tudomásom szerint sclerosisos betegek rohamainak enyhítésére, fájdalomcsillapításra használják.
Ez nem annyi, mint meginni egy pohár kólát...
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820
2014. május 28. 18:50 #83
- törölt felhasználó -    
CuteGirl16 hát azért nem mindenki!

Amúgy az ő életük. Felőlem csináljanak azt, mit akarnak. Lesz*rom. Van saját életem.
2014. május 28. 18:53 #84
- törölt felhasználó -    
Ha már kell a balhé, akkor részegedjenek le jól vagy szívjanak cigit, az még elmegy, sőt. biggrin.gif Csak ne csinálnának illegálisat. -.-'
2014. május 28. 18:56 #85
TDGFan
TDGFan
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 224839
Csak gratulálni tudok nekik, remélem ezzel kevesebb rajongójuk lesz.
2014. május 28. 18:58 #86
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Erről most Snoop Dogg és Wiz Khalifa Young Wild and Free c. dala jutott eszembe XD
2014. május 28. 19:01 #87
TDGFan
TDGFan
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 224839
Nemtudom, nem olvastam végig a kommenteket, de Perry vajon hogy fog reagálni.?
2014. május 28. 19:03 #88
Reby2000
Reby2000
visszatérő vendég
Hozzászólás: 207
Azonosító: 175718
ahogy olvasom a kommenteket sokan mondják,hogy "kipróbalnák", meg hogy z életet élvezik,mert fiatalok meg,hogy egyszer mindenki kipróbálná....esküszöm gyerekek...ássátok el magatokat.Azt csodálom,hogy van 1-2 normális ember aki nem akarja kipróbálni.Szánalmasnak tartom,hogy vannak olyan léhűtő emberek akik ezt csinálják.Ehhez nagy ész kell tényleg...De végül is ez tényleg az ő életük csinálják csak,ha ennyi eszük van de én nem igazán vagyok kíváncsi arra,hogy ezt-meg azt csinálnak,de azért ott virít a címlapon és ez nekem igazán irritáló XD.
2014. május 28. 19:03 #89
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

Státuszbelieve in yourself and don't care about haters ~Perrie Edwards
Hozzászólás: 163
Azonosító: 206205
Zayn-ről eddig is tudtam hogy kipróbálta párszor és hogy egy haverja miatt kezdte el. Na de Louis.Nem tudom miért csinálják ezt vagy miért jó ez nekik.Abba az autóba ült legalább négy csávó!! Nehéz lett volna azt mondani hogy:Louis,Zayn biztos ezt akarjátok,tudjátok mi lesz a következménye?????? Kicsit csalódtam bennük.Mindenki így kezdi. Oké lehet hogy túl aggódom,de szeretem őket és nem akarom hogy a fiúknak bajuk legyen.És szerintem nem én vagyok ezzel egyedül.Ha én jól akarom magamat érezni drog,alkohol nélkül is megy. Aztán tesz egy kijelentést Zayn hogy :" Louis! Úgyis tudom szereted a f*szt". Louis meg csak röhög ezen ohmy.gif Az oké hogy szívtak de hogy videóra is veszi....Remélem tanultak a leckéből de én így is szeretem őket
2014. május 28. 19:05 #90
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Én is kiakadok a kommenteken! Mi az hogy ''mindenki kipróbálja egyszer''??... Hát nagyon nem! Azért ne magatokból induljatok ki! 110.gif
Az meg,hogy ezt levideózzák és meg is osszák... Mi dicsekednivaló dolog van ezen?
2014. május 28. 19:05 #91
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

Státuszbelieve in yourself and don't care about haters ~Perrie Edwards
Hozzászólás: 163
Azonosító: 206205
TDGFan
Nemtudom, nem olvastam végig a kommenteket, de Perry vajon hogy fog reagálni.?

nekem is ez jutott eszembe mert az tényleg szép ha nem tud róla..

Én eleve rosszul vagyok a cigitől még a szagát sem bírom.Mikor anya rágyújt kitépném a kezéből és eltörném...Sok ismerősöm a vízipipát is kipróbálta na én még azt se fogom ...füves cigit abszolút nem... És nem fogok bele halni hogy soha nem próbáltam ki és nem is fogom gáznak érezni ezt
2014. május 28. 19:11 #92
Kiki Kriszti
Kiki Kriszti
új tag

StátuszHalikaa▽
Hozzászólás: 2
Azonosító: 223969
Huh..ez..nem találok szavakat.Sosem gondoltam volna,még elképzelni sem tudnám.Nagyon megdobbentő.Jó,ahogy ránézek Zaynre,a stílusa alapján elképzelhető lenne,de a személyisége,és ahogyan én ismerem őket,egyáltalán nem ilyennek ismerem őket.Az x-faktor óta a rajongójuk vagyok,és sosem,de soha nem képzeltem volna el ilyet.Pláne nem Louisról.Olyan visszafogott,visszahúzódó,erre most ezt látom,és azt hallom hogy majdnem minden egyes szava ki van sípolva? MEgdöbbentő.Imádom őket,és ezután sem változik a véleményem róluk,de akkor is nagyon megdöbbent! ohmy.gif <3 Csak vigyázzanak magukra,és ne legyenek hülyék!
2014. május 28. 19:13 #93
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
Hozzászólás: 516
Azonosító: 210448
Evelin6816 egyetértek ettől még aki igazán szereti őket most se fogja megutálni őket. Ez nem az a szint mint amit mileyka művelt élő adásban füvezni kicsit durvább. Kevesebb olyan sztár van aki nem cigizik, drogozik stb. mint aki ezeket csinálja.
2014. május 28. 19:18 #94
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
nagyon kiborít, amikor kislányok írkálnak olyanokat, hogy 'egyszer mindent ki kell próbálni'. akkor miért nem ugrassz le egy ház tizedik emeletéről? ha mindent ki kell próbálni, akkor akár kifeküdhetnél az Andrássy útra a kocsik elé. végülis élvezet, mert az adrenalin szinted megnő a félelemtől, csak sajna nem élvezheted sokáig. ha valamiről tudod, hogy káros sőt, akár bele is halhatsz, azt ki sem próbálod, ha van eszed. ennyi. ja nem, mert a drogozás és ivás az olyan 'menőő', és ha nem csinálod, akkor te leszel a gáz gyerek. nevetséges.
ha már itt tartunk, alig várom, hogy az emeletről kiugrálás legyen a trend:P-.-
kicsit eltértem a cikktől, úgyhogy leírom a véleményem: az ő életük, saját magukat teszik tönkre, és ha akarnék se szólhatnék bele. gondolom, azt kitalálrátok, hogy nem értek egyet velük...
2014. május 28. 19:21 #95
- törölt felhasználó -    
Reby2000 Egyet értek. Nevetségesek. Több száz tinilány fogja kipróbálni, csak mert ezeket a szerencsétleneket példaképnek tekintik. Még csak az sem lenne elfogadható, ha "csak" kipróbálnák. Úgy is lehet élvezni az életet, hogy nem hajszolod bele magad ilyenekbe. Minek nekik egyáltalán? Nem boldogítja őket a rengeteg pénz és a hírnév? Nekem semmi bajom a fiúkkal, el vagyok velük, de könyörgöm, van amit nem tudok szó nélkül hagyni.
2014. május 28. 19:24 #96
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Én nem tudom megnézni a videót...
2014. május 28. 19:29 #97
- törölt felhasználó -    
Attól mert 1x, max 2x elszívtak egy füves cigit, még nem függőek. Szerintem ezért nem kellene elítélniük őket az embereknek. Hiszen fiatalság, bolondság. Ugyanolyan jó srácok és énekesek, mint voltak smileeee.gifén ugyanúgy szeretem őket, mint eddig :)de ez saját vélemény! wink.gif
2014. május 28. 19:29 #98
- törölt felhasználó -    
Hogy én ezen miért nem lepődöm meg????Nem értem,ha valaki "híres" lesz,miért kell állandóan innia és drogoznia.Az meg már egy másik dolog,hogy a sok kis"Miszissz Tomlison és Miszsissz Malik" miattuk kezd el drogozni.Kész szánalmak ezek a srácok ,nemhogy példaképek...
2014. május 28. 19:30 #99
Kittister
Kittister
visszatérő vendég

StátuszMilyen messze járhatnak egy e-mail szavai attól, amit valójában érez az ember!
Hozzászólás: 344
Csatolások: 1
Azonosító: 207481
talán ha nem szerték volna le a videót még el is hinném de így csak egy hülyeség szépen mondva mert nem hiszem h a fiúk ilyenre vetemednének,nincs szükségük egyéb drogokra h jól érezzék magukat.A dohányzás érthető h oldja a feszültséget de ez....
2014. május 28. 19:30 #100
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Azonosító: 202867
Idézet (rebeka444 @ 2014.05.28. 19:03)
Zayn-ről eddig is tudtam hogy kipróbálta párszor és hogy egy haverja miatt kezdte el. Na de Louis.Nem tudom miért csinálják ezt vagy miért jó ez nekik.Abba az autóba ült legalább négy csávó!! Nehéz lett volna azt mondani hogy:Louis,Zayn biztos ezt akarjátok,tudjátok mi lesz a következménye?? Kicsit csalódtam bennük.Mindenki így kezdi. Oké lehet hogy túl aggódom,de szeretem őket és nem akarom hogy a fiúknak bajuk legyen.És szerintem nem én vagyok ezzel egyedül.Ha én jól akarom magamat érezni drog,alkohol nélkül is megy. Aztán tesz egy kijelentést Zayn hogy :" Louis! Úgyis tudom szereted a f*szt".  Louis meg csak röhög ezen ohmy.gif  Az oké hogy szívtak de hogy videóra is veszi..Remélem tanultak a leckéből de én így is szeretem őket

Teljesen egyetértek veeled sajnos:s
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok