Ejnye bejnye... milyen váratlan fordulat! Egyébként engem az jobban megrémít, ahogy egyes rajongók reagálnak. Nem azt mondom, hogy ne szeressétek őket és a zenéjüket - hiszen ilyen szempontból tényleg nem számít, füveznek - e vagy sem -, de az durva, hogy egyesek mennyire nem érzik át a helyzet komolyságát. Honnan tudjátok, hogy csak kipróbálták? És ha rászoktak? Ha igen, annak nagyon rossz vége is lehet. És ha tényleg csak kipróbálták, azt sem lenne szabad egy vállrándítással elintézni. Felnőtt emberek (főleg ha híresek) nem kíváncsiságból próbálgatják a drogokat... ha valamelyik kedvencemről ilyen hír érkezne, nem mondanék le róla és továbbra is szeretném, de ettől függetlenül komolyan megijednék. De jó látni, hogy vannak itt olyanok, akik átérzik a helyzet komolyságát.
U.i.: biztos koravén, okoskodó libának fogok tűnni, de szerintem a drogozást nem lehet azzal kimagyarázni, hogy "fiatal, csak kipróbálja", és durva, hogy néhány tizenéves így gondolja. Főleg, ha ezen az elven majd egyszer ők is kipróbálják...
Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 28. 18:48
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
2014. május 28. 18:49
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Dyna99 @ 2014.05.28. 18:25)
Nem akarom védeni őket, de most kipróbálták.
Nyilvánvalóan ez volt az első alkalom, hogy "viccescigit" vettek a szájukba, és teljesmértékben kizárt, hogy eddig is rendszeres "fogyasztók" voltak, és koncert után így lazultak...
Azonkívül elég lehangoló és elszomorító látni, hogy ez ma már elfogadott (még ha törvényileg nem is), és úgy intézi a többség el, mintha annyiról lenne szó, hogy beültek egy hamburgerre a McDonalds-ba. Lehet vele nagyzolni, meg k*rva lazának előadni magunkat, de legutolsó tudomásom szerint sclerosisos betegek rohamainak enyhítésére, fájdalomcsillapításra használják.
Ez nem annyi, mint meginni egy pohár kólát...
2014. május 28. 18:50
CuteGirl16 hát azért nem mindenki!
Amúgy az ő életük. Felőlem csináljanak azt, mit akarnak. Lesz*rom. Van saját életem.
Amúgy az ő életük. Felőlem csináljanak azt, mit akarnak. Lesz*rom. Van saját életem.
2014. május 28. 18:53
Ha már kell a balhé, akkor részegedjenek le jól vagy szívjanak cigit, az még elmegy, sőt.
Csak ne csinálnának illegálisat. -.-'
2014. május 28. 18:58
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Erről most Snoop Dogg és Wiz Khalifa Young Wild and Free c. dala jutott eszembe XD
2014. május 28. 19:03
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
ahogy olvasom a kommenteket sokan mondják,hogy "kipróbalnák", meg hogy z életet élvezik,mert fiatalok meg,hogy egyszer mindenki kipróbálná....esküszöm gyerekek...ássátok el magatokat.Azt csodálom,hogy van 1-2 normális ember aki nem akarja kipróbálni.Szánalmasnak tartom,hogy vannak olyan léhűtő emberek akik ezt csinálják.Ehhez nagy ész kell tényleg...De végül is ez tényleg az ő életük csinálják csak,ha ennyi eszük van de én nem igazán vagyok kíváncsi arra,hogy ezt-meg azt csinálnak,de azért ott virít a címlapon és ez nekem igazán irritáló XD.
2014. május 28. 19:03
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Zayn-ről eddig is tudtam hogy kipróbálta párszor és hogy egy haverja miatt kezdte el. Na de Louis.Nem tudom miért csinálják ezt vagy miért jó ez nekik.Abba az autóba ült legalább négy csávó!! Nehéz lett volna azt mondani hogy:Louis,Zayn biztos ezt akarjátok,tudjátok mi lesz a következménye?????? Kicsit csalódtam bennük.Mindenki így kezdi. Oké lehet hogy túl aggódom,de szeretem őket és nem akarom hogy a fiúknak bajuk legyen.És szerintem nem én vagyok ezzel egyedül.Ha én jól akarom magamat érezni drog,alkohol nélkül is megy. Aztán tesz egy kijelentést Zayn hogy :" Louis! Úgyis tudom szereted a f*szt". Louis meg csak röhög ezen
Az oké hogy szívtak de hogy videóra is veszi....Remélem tanultak a leckéből de én így is szeretem őket
2014. május 28. 19:05
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Én is kiakadok a kommenteken! Mi az hogy ''mindenki kipróbálja egyszer''??... Hát nagyon nem! Azért ne magatokból induljatok ki!
Az meg,hogy ezt levideózzák és meg is osszák... Mi dicsekednivaló dolog van ezen?
Az meg,hogy ezt levideózzák és meg is osszák... Mi dicsekednivaló dolog van ezen?
2014. május 28. 19:05
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
TDGFan
Nemtudom, nem olvastam végig a kommenteket, de Perry vajon hogy fog reagálni.?
nekem is ez jutott eszembe mert az tényleg szép ha nem tud róla..
Én eleve rosszul vagyok a cigitől még a szagát sem bírom.Mikor anya rágyújt kitépném a kezéből és eltörném...Sok ismerősöm a vízipipát is kipróbálta na én még azt se fogom ...füves cigit abszolút nem... És nem fogok bele halni hogy soha nem próbáltam ki és nem is fogom gáznak érezni ezt
Nemtudom, nem olvastam végig a kommenteket, de Perry vajon hogy fog reagálni.?
nekem is ez jutott eszembe mert az tényleg szép ha nem tud róla..
Én eleve rosszul vagyok a cigitől még a szagát sem bírom.Mikor anya rágyújt kitépném a kezéből és eltörném...Sok ismerősöm a vízipipát is kipróbálta na én még azt se fogom ...füves cigit abszolút nem... És nem fogok bele halni hogy soha nem próbáltam ki és nem is fogom gáznak érezni ezt
2014. május 28. 19:11
|
|
Kiki Krisztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 223969 offline
|
Huh..ez..nem találok szavakat.Sosem gondoltam volna,még elképzelni sem tudnám.Nagyon megdobbentő.Jó,ahogy ránézek Zaynre,a stílusa alapján elképzelhető lenne,de a személyisége,és ahogyan én ismerem őket,egyáltalán nem ilyennek ismerem őket.Az x-faktor óta a rajongójuk vagyok,és sosem,de soha nem képzeltem volna el ilyet.Pláne nem Louisról.Olyan visszafogott,visszahúzódó,erre most ezt látom,és azt hallom hogy majdnem minden egyes szava ki van sípolva? MEgdöbbentő.Imádom őket,és ezután sem változik a véleményem róluk,de akkor is nagyon megdöbbent!
<3 Csak vigyázzanak magukra,és ne legyenek hülyék!
2014. május 28. 19:13
|
|
Sely64 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 210448 offline
|
Evelin6816 egyetértek ettől még aki igazán szereti őket most se fogja megutálni őket. Ez nem az a szint mint amit mileyka művelt élő adásban füvezni kicsit durvább. Kevesebb olyan sztár van aki nem cigizik, drogozik stb. mint aki ezeket csinálja.
2014. május 28. 19:18
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nagyon kiborít, amikor kislányok írkálnak olyanokat, hogy 'egyszer mindent ki kell próbálni'. akkor miért nem ugrassz le egy ház tizedik emeletéről? ha mindent ki kell próbálni, akkor akár kifeküdhetnél az Andrássy útra a kocsik elé. végülis élvezet, mert az adrenalin szinted megnő a félelemtől, csak sajna nem élvezheted sokáig. ha valamiről tudod, hogy káros sőt, akár bele is halhatsz, azt ki sem próbálod, ha van eszed. ennyi. ja nem, mert a drogozás és ivás az olyan 'menőő', és ha nem csinálod, akkor te leszel a gáz gyerek. nevetséges.
ha már itt tartunk, alig várom, hogy az emeletről kiugrálás legyen a trend:P-.-
kicsit eltértem a cikktől, úgyhogy leírom a véleményem: az ő életük, saját magukat teszik tönkre, és ha akarnék se szólhatnék bele. gondolom, azt kitalálrátok, hogy nem értek egyet velük...
ha már itt tartunk, alig várom, hogy az emeletről kiugrálás legyen a trend:P-.-
kicsit eltértem a cikktől, úgyhogy leírom a véleményem: az ő életük, saját magukat teszik tönkre, és ha akarnék se szólhatnék bele. gondolom, azt kitalálrátok, hogy nem értek egyet velük...
2014. május 28. 19:21
Reby2000 Egyet értek. Nevetségesek. Több száz tinilány fogja kipróbálni, csak mert ezeket a szerencsétleneket példaképnek tekintik. Még csak az sem lenne elfogadható, ha "csak" kipróbálnák. Úgy is lehet élvezni az életet, hogy nem hajszolod bele magad ilyenekbe. Minek nekik egyáltalán? Nem boldogítja őket a rengeteg pénz és a hírnév? Nekem semmi bajom a fiúkkal, el vagyok velük, de könyörgöm, van amit nem tudok szó nélkül hagyni.
2014. május 28. 19:24
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Én nem tudom megnézni a videót...
2014. május 28. 19:29
Attól mert 1x, max 2x elszívtak egy füves cigit, még nem függőek. Szerintem ezért nem kellene elítélniük őket az embereknek. Hiszen fiatalság, bolondság. Ugyanolyan jó srácok és énekesek, mint voltak
én ugyanúgy szeretem őket, mint eddig :)de ez saját vélemény!
2014. május 28. 19:29
Hogy én ezen miért nem lepődöm meg????Nem értem,ha valaki "híres" lesz,miért kell állandóan innia és drogoznia.Az meg már egy másik dolog,hogy a sok kis"Miszissz Tomlison és Miszsissz Malik" miattuk kezd el drogozni.Kész szánalmak ezek a srácok ,nemhogy példaképek...
2014. május 28. 19:30
|
|
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline
|
talán ha nem szerték volna le a videót még el is hinném de így csak egy hülyeség szépen mondva mert nem hiszem h a fiúk ilyenre vetemednének,nincs szükségük egyéb drogokra h jól érezzék magukat.A dohányzás érthető h oldja a feszültséget de ez....
2014. május 28. 19:30
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
Idézet (rebeka444 @ 2014.05.28. 19:03)
Zayn-ről eddig is tudtam hogy kipróbálta párszor és hogy egy haverja miatt kezdte el. Na de Louis.Nem tudom miért csinálják ezt vagy miért jó ez nekik.Abba az autóba ült legalább négy csávó!! Nehéz lett volna azt mondani hogy:Louis,Zayn biztos ezt akarjátok,tudjátok mi lesz a következménye?? Kicsit csalódtam bennük.Mindenki így kezdi. Oké lehet hogy túl aggódom,de szeretem őket és nem akarom hogy a fiúknak bajuk legyen.És szerintem nem én vagyok ezzel egyedül.Ha én jól akarom magamat érezni drog,alkohol nélkül is megy. Aztán tesz egy kijelentést Zayn hogy :" Louis! Úgyis tudom szereted a f*szt". Louis meg csak röhög ezen
Az oké hogy szívtak de hogy videóra is veszi..Remélem tanultak a leckéből de én így is szeretem őket
Teljesen egyetértek veeled sajnos:s
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

4 felhasználónak tetszik: