Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 28. 18:16
|
|
Noncsiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 212156 offline
|
Olvasgatom a hozzászólásokat és látom van egy két, olyan aki azt gondolja mi csak védjük őket, de nem aggódunk értük!!!!!!
Récy98-cal, itsblake-kel és anns99-cal egyetértek!!!
Récy98-cal, itsblake-kel és anns99-cal egyetértek!!!
2014. május 28. 18:17
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Én is kipróbálnám ha lenne rá lehetőségem pedig lány vagyok. Ők fiuk és híresek, azt hiszem semmi meglepő nincs benne. Mondjuk a videó nem növelte az irántuk érzett szimpátiámat, legalább nem beszéltek volna csúnyán!
2014. május 28. 18:22
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Csak úgy megjegyzem, hogy rajtuk kívül is sokan drogoznak még ezen a világon. Most csak rajtuk akadjak ki, mert híresek? Ugyan már... Fiatalok, kipróbálják az életet, ahogy még sokan mások is, akikről nem tudunk és nem érdekel minket, mert nem hírességek, akiket követünk. Most mindenki azzal fog jönni, hogy ezt nem gondoltam volna, meg csalódtam bennük stb stb. Ebben csak az a szomorú, hogy ívben leszarnánk, ha nem lennének híresek, vagy csak néhány kölyök csinálná az utcán. Akkor nem érdekelne minket, de így, hogy népszerűek máris mindenki figyel! Ez az igazi képmutatás.
2014. május 28. 18:22
és akkor mivan ha füveztek? Mindenki kipróbálja egyszer.
2014. május 28. 18:25
Nem akarom védeni őket, de most kipróbálták. És mindenki azért veri nagy dobra, mert One Direction, vagyis azért mert híresek. Fiatalok még, élvezniük kell az egész életet. Most elszívták, mert miért ne, azt jónapot. De ha csak pár fiatal kölyök lenne az utcán, a kutyát se érdekelné hogy mit csinálnak.
2014. május 28. 18:27
|
|
NormanManga44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 226587 offline
|
no commet nem szertem őket és kész igazából sztem nem olyan nmagy cucc.Ha nem lennének híresek akkor ez senkit nem érdekelne....
2014. május 28. 18:28
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Lehet, hogy rossz dolog, de nem lehet könnyű nekik a sztár élet. Ugye korábban már volt ilyen esetük, de akkor nem vették ezt videóra. De egyszerűen már nem tudják, lehet a feszültséget máshogy levezetni. A This Is Us-ban Zayn 5 percet aludt, mert mennie kellett felvenni a Best Song Ever-t. Meg is értem ezt, meg nem is. Megértem, hogy ezt azért csinálják, hogy kicsit ön kívüli állapotban legyenek, és ki tudnak kapcsolódni és feszültség levezetőnek is "jó". De azért meg nem értem meg, hogy ezt minek veszik videóra. Ezzel csak tényleg magukat hozzák szarba. Kíváncsi vagyok, hogy majd mit szólnak ehhez, vagy egyáltalán hozzá fognak szólni e.
2014. május 28. 18:31
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ugyan már. Emberek ez teljesen egyértelmű,hogy 'photoshop'.
Sőt a videón nem is ők vannak... (irónia)
2014. május 28. 18:35
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Nem azt mondom, hogy dicsérem őket (mert nem..), de inkább füvezzenek 'néhányszor' minthogy folyamatosan alkoholizáljanak, akár hiszitek akár nem, az alkohol sokkal veszélyesebb mint (némelyik) drog!
És különben sem olyan nagy dolog, 20-22 évesek, mit várnak tőlük, most őszintén?
És egyébként én teli-vigyorral néztem a videót, mert hallottam Louie-t nevetni, meg hülyéskedni, és ez egy kicsit feldobott. (tudom hülyeség, de Louie mostanában úgy tűnt mintha maga alatt lenne...)
És különben sem olyan nagy dolog, 20-22 évesek, mit várnak tőlük, most őszintén?
És egyébként én teli-vigyorral néztem a videót, mert hallottam Louie-t nevetni, meg hülyéskedni, és ez egy kicsit feldobott. (tudom hülyeség, de Louie mostanában úgy tűnt mintha maga alatt lenne...)
2014. május 28. 18:36
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
most persze mindenki védi őket...ezek a srácok egyre felelőtlenebbek, idiótábbak és ahelyett, hogy elkezdenének érett felnőtt módjára viselkedni egyre inkább csak olyan dolgokat tesznek, amik rossz hatással vannak a rajongókra, ez már tényleg nem az első ilyen eset. szerintem magukba nézhetnének, nagyon de nagyon a fejükbe szállt a hirtelen jött siker és most már azt hiszik, bármit megtehetnek és mindent megúszhatnak egy ejnyebejnyével. rossz irányba fejlődnek de nagyon és bár már nem kedvelem mindegyiküket annyira mint 2012-13 környékén, de továbbra is nagyon tehetségesek és aggódom a viselkedésük miatt.
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nem is tudom mit gondoljak, így olvasgatva nehány kommentet...
Valószínűleg azon ritka tinik közé tartozok, aki füvezés nélkül is élvezi az életet, a fiatalságot, és a bulikat.
Szó se róla, mindenki úgy él ahogy akar, nem fogok ítélkezni, de azért fű nélkül is lehet jól szórakozni...
Valószínűleg azon ritka tinik közé tartozok, aki füvezés nélkül is élvezi az életet, a fiatalságot, és a bulikat.
Szó se róla, mindenki úgy él ahogy akar, nem fogok ítélkezni, de azért fű nélkül is lehet jól szórakozni...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
|
|
HenyLove1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 225894 offline
|
lehet h eddig is drogoztak még se lett semmilyen "veszély" a karrierjükben, ami azért van (gondolom)mert csak mértékkel használják, a lényeg h ne ártson nekik
2014. május 28. 18:38
Kedves sMokEe.cLouD a tetkó is stimmel Zaynen. Bár én örülnék a legjobban ha csak ps lenne
De egyébként minden sztár beleesik ebbe a csapdába az a lényeg,hogy nem állandóan csinálják,csak kipróbálták. Basszus annyi feszültség van bennük nap mint nap. Az irántuk való szeretetem (sőt imádatom) nem szűnt meg ezért. Nem ítélésre,de nem tapsra való dolog. Akik igazán szeretik őket azokat ez nem érdekli mert nekünk,még mindig ugyanaz az a 2 srác (akár 5 ) akit megismertünk és aki a füves cigi elszívása előtt volt. 21 évesek. Komolyan. Mikor éljenek ha most nem?! #Directioner
2014. május 28. 18:39
|
|
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline
|
Én nem fogom védeni őket,sőt,el is ítélem őket!Szégyen hogy ezt csinálják,méghozzá videóra is felveszik -.- annyit változtak,itt már csak Niall maradt normális
2014. május 28. 18:44
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.05.28. 17:05)
Manapság az a furcsa, ha valaki nem él valamilyen kábítószerrel. Sokan azt mondják, hogy az csak fű és nem lesz tőle semmi baja. Az csak egy dolog, hogy a marihuána a könnyebb drogok kategóriájába sorolható, de simán lehet alapköve a drogozásnak, amit követhet a kokain vagy a heroin is akár. Nem lepett meg túlzottan ez a tény, de gondolom a napellenzős rajongókon kívül mást sem. Valahol sejtettem, hogy Tomlinson talán drogozhat, mert igazán sz*r bőrben van hónapok óta. Nyilvánosságra került a videó (mert biztos ez is csak véletlen volt), csapnak nekik egy hatalmas műbalhét, kaszálnak belőle egy valagnyi pénzt és kimossák a sz*rból őket. Félig-meddig már ez az öt csodabogár engem hidegen hagy. Drogozni akarnak? Drogozzák szét magukat, de, ha mást hűvösre tesznek drogfogyasztásért és drogbirtoklásért, akkor velük se tegyenek kivételt. A törvény az törvény.
Persze, a törvény az törvény, viszont pénz beszél, kutya ugat.
2014. május 28. 18:44
Szeretem az 1D-t, de ezt inkább nem véleményezném...
2014. május 28. 18:45
Idézet (corny4 @ 2014.05.28. 18:36)
Nem is tudom mit gondoljak, így olvasgatva nehány kommentet...
Azok a kommentek visznek mindent, amiben azt ecsetelik, hogy egyszer mindenki kipróbálja.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.