Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 28. 17:49
Hahahahahahhahaha látom az összes directioner védi a kis kedvenceiket. Egyébként meg engem nem érdekel mit csinálnak. Louis hangja ebben a videóban szerintem tök aranyos, az az egyetlen, amit szeretek benne. Talán ő volt mindig is a legnormálisabb... Pedig szerintem én vagyok a legnagyobb directionator a világon (kis túlzással).
2014. május 28. 17:52
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
na ez a baj, egy idő után elég sok világsztár életében eljön a pillanat, amikor drogozni kezd, és botrányhőssé válik... régebben is volt már olyan felvetés, hogy Niall cigizik, de azt csak felfújták, ezt viszont igen nehéz lenne kimagyarázni :/ nem rajongok különösebben a 1D-ért, és ez így pláne nem jó pont :/ de ha nekik ez jó
2014. május 28. 17:52
Én személy szerint a kezdetektől szimpatizáltam a srácokkal, a zenéjüket a mai napig szívesen hallgatom, de így ennyiben ki is fújt. Hazudjam azt, hogy meglepődtem a dolgon? Az elmúlt hónapok képei alapján egyértelmű volt, hogy Louis előszeretettel szív ilyen dolgokat, Zayn meg hát... Amúgy is borzasztó vékony, biztos "jót tesz" neki a füves cigi. Összességében letojom mit csinálnak, hisz az ő életük, úgy cseszik el ahogy akarják.
Talán már csak Liam és Niall irányába érzek tiszteletet.
2014. május 28. 17:53
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Füvezzenek csak...én semmin nem csodálkozom már.:/
2014. május 28. 17:53
|
|
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline
|
ez a pillanat is eljött xddd am az ő életük, ő döntésük....
2014. május 28. 17:54
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
és akkor mi van? Attól még lehet őket szeretni. Azt csinálnak amit akarnak <3 és ezt már tudtuk, csak Louist nem
2014. május 28. 18:00
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Azért szerintem egy kicsit túlzás amiket írtatok, vagyis hogy: mostanában már az a furcsa ha valaki nem füvezik... stb. Hát nem. Ez rohadtul nem igaz, már bocs... Nem tudom azok akik ilyeneket írnak milyen emberekkel barátkoznak vagy milyen helyekre járnak, de képzeljétek elmondom: Ez egy illegális és rohadt egészségtelen dolog.
2014. május 28. 18:01
De ez olyan durva,hogy már lassan mindenki rákap a füvezésre.Mi jó ebben?Jó,én lehet hogy egyszer már csak kíváncsiságból elszívnék egyet ,de nem bírnám ki ha rá kéne szokni vagy akármi
2014. május 28. 18:06
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Szinte tudtam, hogy egyszer bekövetkezik ez is. Manapság már minden tizedik felkapott sztár drogozik, de nem értem miért kell használatba venni az ilyesféle hangulatmódosítókat.Az pedig egy dolog, hogy rágyújtottak a füves cigire, de hogy még fel is videózzák...miközben tudták, ha esetleg kiszivárog nagy bajuk lesz belőle. Nem szeretném, hogy tovább fajuljon a dolog, hisz az is éppen elég, hogy 3/5 cigizik a bandából.
Louis pedig az elmúlt időben túl sokat változott, főként külsőleg, ha nem ismerném azt gondolnám, hogy valami drogos kamasz srác, mert eléggé elhanyagolja magát és nagyon remélem, hogy ez nem a cigi/drog miatt van. Ettől függetlenül nem változott sem róla sem Zaynről a véleményem.
Louis pedig az elmúlt időben túl sokat változott, főként külsőleg, ha nem ismerném azt gondolnám, hogy valami drogos kamasz srác, mert eléggé elhanyagolja magát és nagyon remélem, hogy ez nem a cigi/drog miatt van. Ettől függetlenül nem változott sem róla sem Zaynről a véleményem.
2014. május 28. 18:07
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Ahha....es mot hova szarjak?
)
2014. május 28. 18:09
egyszer mindent ki kell próbálni .
de nem szabad túlzásba vinni
2014. május 28. 18:09
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Imádom, hogy náluk még ez a "kit érdekel, azt csinálnak amit akarnak" megy, de ha pl. Miley Cyrusról kerülne fel ilyen videó akkor már mindenki elküldené a fenébe, hogy milyen ember. Persze a 1D-t is szeretem, én egyiket sem ellenzem.. Magukat teszik tönkre nem engem.
2014. május 28. 18:10
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Itt látszik meg, (sajnos!
)hogy senki sem tökéletes! Bár azért remélem ere nem szoknak rá, mert azon a karierjük is múlhat.
2014. május 28. 18:11
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
elavan2000, nem mondanám se illegálisnak, se egészségtelennek, mert manapság már orvosi utasításra is lehet használni. Nyilván abban az esetben nem egészségtelen, ha az illető beteg tartja magát az előírt mennyiséghez, és nem egész nap be van állva mint a gerely. Bár persze az is nyilvánvaló, hogy se Zayn, se Louis nem orvosi utasításra használja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: