Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. június 01. 13:26
|
|
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline
|
Vúúú füveztek! Nah és akkor mi van? Alkoholtól agresszív leszel és erőszakos, az tök legális! Fűtől meg éhes és jó kedvű, ez meg baromira illegális! Ráadásul csomó betegségre jó!
2014. június 01. 14:13
eddig sem voltak szimpatikusak, ezek után már végképp nem ..
) és igen, tinilányok példaképei, és akkor mindenki csodálkozik, hogy a gyerekek füveznek :)vajon miért? mert ezt látják, azt hiszik jó dolog,és ide is idekommentelnek hogy mi ebben a nagy dolog.. engem igazából nem érdekel, hogy mit csinálnak, de jó kis példát mutatnak a 13 éveseknek
és ahogy olvasom a kommenteket, sok embernek igaza van, abban is hogy miért kell ezzel foglalkozni, ezt a videót is azért csinálták hogy jobban figyeljenek rájuk.. aztán sehol semmi..
2014. június 01. 17:56
|
|
FarFromNeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 225883 offline
|
Elég felelőtlen viselkedés... ez a rajongóikra nézve.Milyen példát mutatnak nekik, legközelebb majd egy 10 éves kislány fog füvet szívni, csak mert a One Direction is ezt csinálja.
Igen elhiszem, hogy 20 évesek és úgy gondolják mindent ki kell próbálni, de gondolhatnának a következményekre is ...
Nem is csodálom, hogy sok rajongónak csalódást okoztak.
Igen elhiszem, hogy 20 évesek és úgy gondolják mindent ki kell próbálni, de gondolhatnának a következményekre is ...
Nem is csodálom, hogy sok rajongónak csalódást okoztak.
2014. június 02. 10:44
Tudom, tudom nem volt vmi szép dolog tőlük, de akkor is minden sztár kipróbálja, valaki rá is szokik, de pl a srácokból nem nézném ki... Ők jófiúk voltak, most is azok néhány hibáikkal, de mindenkinek van, nekik is így nem kell őket mindenért hibáztatni... valaki így tudja levezetni a feszültségét. Még egy mondat az őrült rajongók köréhez: Nem kell ezért a jegyeket szétcibálni/elégetni!!! Hát milyen dolog ez? OMG!!!!!
2014. június 02. 13:05
"Potter Albert vagyok öcsi, többet szívok anyagot, mint a levegőt!"
Ez mind eszembe jutott
Na végre már!!
Amelyik celeb nem csinál botrányt, nem is létezik.
ÉSSS...Marilyn Manson! (ez hogy jött??)
Ez mind eszembe jutott
Na végre már!!
Amelyik celeb nem csinál botrányt, nem is létezik.
ÉSSS...Marilyn Manson! (ez hogy jött??)
2014. június 02. 14:33
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
Drogos nyomorékok
és még justint szidják mikor ezek drogoznak eláshatják magukat
2014. június 02. 21:20
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Végree! Erre vártam mióta megláttam a képüket. Sosem szidtam őket, de ez a jó fiú imidzs nagyooon abszurd volt. Itt nem az látszik, hogy kipróbálták, hanem inkább az, hogy eddig sem adták magukat. Persze ezt csak a két füvezőre értem. De biztos, hogy a másik három sem olyan mint amilyennek mutatják magukat. Jó reggelt drága rajongók! Mindegyik ván dájreksön srácot a menedzserük alkotta...
2014. június 03. 20:02
|
|
B.Genovévaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 226407 offline
|
jó!de ők megbánták!mindig a jókra szálltok rá!
2014. június 03. 21:53
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.06.03. 19:24)
A kommentekből már-már azt lehet kivenni, hogy ezt a két SZÁNALMAS KIS CSICSKÁT kell sajnálni az miatt, amit tettek. Na nee... Mindig is tudtam, hogy ezek semmirekellő, értéktelen, tehetségtelen, egyszóval SZAR EMBEREK.
Miért lennének szaremberek? Ismered őket? Mert szerintem nem, sőt semmit sem tudsz róluk...
2014. június 03. 23:21
|
|
RJ51új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 227060 offline
|
1. nem füveztek hanem cigiztek ... meg itt van tuti jó párember aki szintén füvezik vagy már próbálta és mégis lemondja őket ... mi sem vagyunk job e,berek tőlük.... hibáztak
de nekik annyi stressz van az életükbe hisz 1 lépést se tudnak menni h ne ismerne fel őket vlki....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: