Még most sem látom őket vonzóbb paliknak... Nem is fogom.
Kívül mutatják az übercuki pofájukat, de valójában káromkodnak, és drogoznak.
Grat!
Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 30. 18:30
2014. május 30. 20:59
|
|
BokavillantósTangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 5 Azonosító: 221652 offline
|
Akkor most emiatt utáljam meg őket? Ha egy ember, akit szeretsz elszívna egy füves cigit, akkor rögtön elítélnéd?
Nem azt mondom, hogy ez a példa, de az utcán kb. minden 3. ember füves cigit szív. Attól, hogy láttunk egy videót, amin éppen szívják a füvet nem lesznek rögtön rossz emberek. Mindenkinek vannak félrelépései. ŐK IS EMBEREK!
Azon kívül akármennyire is akarjuk, nem tudhatjuk, hogy mi zajlik le bennük. Egyszer mindent ki kell próbálni!
A Directionerek állandóan hirdetik, hogy milyen összetartóak. Tudjátok mit? ROHADTUL NEM. Miért van az, hogy a Belieberek kiálltak Justin mellett egy ennél sokkal durvább helyzetben is?! Mert ők igazi rajongók.
Remélem egy kicsit elgondolkodtattam minden 1D fant, akinek emiatt a videó miatt változott a véleménye a fiúkról..
Nem azt mondom, hogy ez a példa, de az utcán kb. minden 3. ember füves cigit szív. Attól, hogy láttunk egy videót, amin éppen szívják a füvet nem lesznek rögtön rossz emberek. Mindenkinek vannak félrelépései. ŐK IS EMBEREK!
Azon kívül akármennyire is akarjuk, nem tudhatjuk, hogy mi zajlik le bennük. Egyszer mindent ki kell próbálni!
A Directionerek állandóan hirdetik, hogy milyen összetartóak. Tudjátok mit? ROHADTUL NEM. Miért van az, hogy a Belieberek kiálltak Justin mellett egy ennél sokkal durvább helyzetben is?! Mert ők igazi rajongók.
Remélem egy kicsit elgondolkodtattam minden 1D fant, akinek emiatt a videó miatt változott a véleménye a fiúkról..
2014. május 30. 21:31
|
|
hanna_oneDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 180818 offline
|
Öröm nézni a sok tudatlan 12 éves rajongót,ahogy egy füves cigin kiakadnak
.. semmi durva nincsen benne még csak nem is drog.Az ilyen sztárok fele alkalmanként füvezik,nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
Egyébként a fűre meg nem egyik napról a másikra szokik rá az ember.Felnőtt emberek,az ő dolguk mit csinálnak.
Egyébként a fűre meg nem egyik napról a másikra szokik rá az ember.Felnőtt emberek,az ő dolguk mit csinálnak.
2014. május 30. 22:28
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
hanna_oneD: Igazad van
2014. május 31. 00:58
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Nos, mielőtt bárki félreértett volna, nem arra fel mondtam a kiereszteni a gőzt, hogy drogozni piálni kell. Gondoltam, hogy egyes emberek így fogják értelmezni. Sok embernek vannak gondjai problémái ami a fizikai fáratság melett mentálisan is eléggé letud húzni, ezért néha jó megszegni azokat a bizonyos szabályokat. Persze gondolom, hogy ők jópárszor megszegik. De akkor se gondolom, hogy olyan nagy bűn lenne amit tettek vagy elítélendő. Tudom, hogy mindenkinek főleg a hétköznapi embereknek megvannak maga gondjai. Viszont ha akkor is legalább is amiennyre mai világban jártas vagyok tudom, hogy10/8 családban előfordul füvezés mint szülők mind gyerkek körében a problémák miatt. A lényeg, hogy az egész kommentemmel arra akartam utalni, hogy sokkal jobb, hogy ezt csinálják mint, hogy heroinoznak. Ennyit szerettem volna mondani, és mielőtt újból jönnek az hihetetlen nagyrptő gondolataok arról, hogy 'nehogymár ez legyen a normáális..stb'. Nem azt mondom, hogy normális csak mai világban ezen szerintem nincsen mit csámcsogni.
2014. május 31. 11:05
Nem szeretem őket, nagyon nem, de miért kell ebből ekkora port kavarni? Más sztárok még nem csináltak ilyent? Vagy átlagos emberek? Arról miért nem készül akkor cikk nem értem... Most ha nekik ez okoz örömet, csinálják :'D
2014. május 31. 12:10
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
hanna_oneD ..... Dettó.. Bár én kifejezetten utálom a dájreksönt, mi van ha füves cigit szív? Jajj, mert más nem... Most mit vártok a menő, macsó, fullgazdag épphogy kiléptek a gyerekkorból sztárjaitoktól ( de furi ezt a szót használni.. megszoktam az idol kifejezést)... Tegye, ő fog 40 évesen tüdőrákban meghalni, nem te...
2014. május 31. 12:34
|
|
BiaTheGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 225977 offline
|
Hát mit ne mondjak... Én sem kifejezetten kedvelem a ván dájreksönt de most nagyot csalódtam.Eddig így kívülállóként őket jófiuknak gondoltam, de úgy látszik tévedtem. Viszont szerintem megérdemelték hogy ez a videó így elterjedt. Pont
2014. május 31. 13:12
|
|
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline
|
ez csak egy rohadt füves cigi. az emberk 64,7 tized százaléka füvezik/füvezett vagy csak kipróbálta azt. Különben is.. ha utánnaolvasnátok akkor megtudnátok gogy a WEED fájdalomcsillaító és az alkohollal ellentétben és más drogokkal szemben jotákony hatású, megnyuktat és röhögsz tőle.természetesen megfvannak a hátülütői mint pl rászoksz vagy besokallsz Sokan a rák ellenszerének is mondják. úhogy no para just smoke the weed!
2014. május 31. 18:32
|
|
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline
|
Nem mintha ők lennének az eggyetlenek a világon amugyis minden sztár ezt csinálja. Nehogymár ők kimaradjanak a jóból!!!
2014. május 31. 18:33
|
|
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline
|
Ja és keddves drága Ella535 előbb inkább tanuld meg leírni a nevüket!!!
2014. május 31. 21:25
|
|
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline
|
Ez hulyeség de most komolyan.
2014. május 31. 21:44
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Na igen, a tinilányok példaképei...
2014. június 01. 11:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
most oszinten.... melyik sztar nem fuvezik?! nehogy ezen akadjunk mar le!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: