Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó
2014. május 29. 14:13
|
Karsai Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 222459 offline
|
nem gondoltam volna....
2014. május 29. 14:14
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
Hát, ezt nem gondoltam volna. Főleg Louis..
2014. május 29. 14:39
Tényleg nem szép dolog amit műveltek és úgy,hogy még fiatal rajongóik számára is nyilvánossá vállt ez a videó illetve a cikk.Nem vehetnek jó példát róluk viszont még mindig azt a pártot fogom,hogy azt csinálnak amit akarnak.B@sszák el az életüket,ugorjanak le a harmadikról nekem édes mindegy ! Nincs közünk hozzá,ahogy a Directionereknek sem.Nem tudsz oda menni hozzájuk kitépni a kezükből a füvet majd rá taposni,hogy rossz kisfiú..Nem mondhatod meg mit csináljon mit kezdjen az életével mi legyen az új ''slágerük,, (már,ha mondhatom slágernek) kivel és mikor legyen az illetővel.Nem szabhatod meg a takarodót,mit nézhetnek a tévébe..elmúltak 18 évesek.Azt kezdenek az életükkel amit akarnak.Nektek rajongóknak nincs beleszólásotok és ezt már nem egy kommentelő elmondta mikor a sztárok dohányoztak,alkoholt fogyasztottak,drogoztak,füveztek,hogy nem tudsz ezzel mit kezdeni.Azt csinálnak amit akarnak.
2014. május 29. 15:09
|
zsina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 205712 offline
|
Szerintetek olyan hülyék hogy ezt levideózzák?
A fiúk nem csak a zenei tehetségükről híresek, hanem az állandó viccelődéseikről is!
Melyikőtök nem hülyésekedett így a barátaikkal?.
Hogy "naaa akkor most drogozzunk be..
D"
A fiúk nem csak a zenei tehetségükről híresek, hanem az állandó viccelődéseikről is!
Melyikőtök nem hülyésekedett így a barátaikkal?.
2014. május 29. 15:16
|
|
Smiler00254új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 219667 offline
|
nem tom mithiggyek??????????
2014. május 29. 15:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Netti35 @ 2014.05.29. 00:58)
Na meg ki nem akar néha lelazulni? Én egy hét suli után meg 3 vizsga után úgy érzem magam mint, ha átment volna rajtam egy úthenger. Nem azt mondom, hogy minden héten ezt kell csinálni, sőt vagy minden hónapban, de néha igen is jó kiereszteni a gőzt.
Csak én vagyok azon a véleményen, hogyha valaki csak így tudja kiereszteni a gőzt, akkor nagy baj van? Ez olyan, amikor valaki előadja, hogy csak alkohollal és droggal tud bulizni. Miért, ezek nélkül nem tud valaki jó hangulatba jönni vagy pihenni? Szerintem az ő munkájuk semmivel sem különb, mint másoké. Minden szakmának megvan a maga nehézsége és valamilyen szempontból minden meló fárasztó - legyen fizikai vagy mentális kimerülés, mindkettő hasonló érzéseket indít el az egyénben. Rengeteg ember van a világon, akik napi 8-12 órát dolgoznak, mellette gyermeket nevelnek és házimunkát csinálnak, mégsem kezdenek el drogozni és szívni. Én is b*szott fáradt vagyok, egész héten melóztam és ma észre is vették rajtam, hogy totál ki vagyok merülve. Mégsem kezdek el drogozni - ez nagy baj? Mindenkinek meg kellene találnia azt az elfoglaltságot, ami pihentető számára. Nem hiszem, hogy pont a kábszerek használata erre a megfelelő megoldás. Ha mindezek ellenére csak egy kis marihuána elszívásával tudnak aludni, akkor közük sincs a fáradsághoz és a kimerültséghez.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 29. 15:27
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hát ezek alapbol nem 100asok.
2014. május 29. 15:37
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Előre figyelmeztetek mindenkit: ez az ÉN véleményem!!:
1.Ha tényleg szereted őket azt magasról lesz*rod, hogy mit szívnak.
2. az csak cigi
3. Tudtuk, hogy Zayn és KLiam cigizik akkor miért csodálkozunk Louison???
4. aki nem szereti őket az miért ír?????
5. azt csinálnak amit akarnak!!!
6. igen én is meglepődtem de ez van.
7. Én IMÁDOM őket még így is!
u.i.: az viszont hogy tegnao egy fan megölte magát ezért azt TÚLZÁSNAK tartom....
1.Ha tényleg szereted őket azt magasról lesz*rod, hogy mit szívnak.
2. az csak cigi
3. Tudtuk, hogy Zayn és KLiam cigizik akkor miért csodálkozunk Louison???
4. aki nem szereti őket az miért ír?????
5. azt csinálnak amit akarnak!!!
6. igen én is meglepődtem de ez van.
7. Én IMÁDOM őket még így is!
u.i.: az viszont hogy tegnao egy fan megölte magát ezért azt TÚLZÁSNAK tartom....
2014. május 29. 16:35
Ezt a videót tegnap làttam. Nagyon ki voltam akadva, és bevallom, bőgtem is rendesen. Rengetegszer eszembejutnak ezek a kèpkockàk, a mondatok, a hangok, a mozdulatok. Borzasztó látni, hogy az èletem értelmei közül kettő(főleg Louis)ennyire elcsúszott. De tegnap óta egy kicsit elgondolkodtam. Mièrt vették fel videóra, ha tudtâk, hogy ki fog szivàrogni? És mièrt Louis kezében laptop? Minèl többet nézem a videòt, annál többet röhögök
Zayn tuti nem százas, DE CSAK IS JÓ ÈRTELMEMBEN! Imádom ezt a két tökfilkót, mindig is fogom, mèg akkor is, ha esetleg már 8x-szor kiszöktek a rehabról. De azért, hogy ne tűnjek egy szívtelen baromnak, meg kell hogy mondjam: nagyon aggódok èrtük. Mèg akkor is, ha ez csak egy sima cigi volt... Annak egy kicsit örülök, hogy Louis arcát nem kell làtnom. Biztos nagyon odavan. Louis valamiért túlságosan megváltozott. Ezt Eleanor is meg mondta. Èn változatlanul imádom Lou-t és Zayno-t, de nagyon furcsák. Fèlek, hogy úgy fogják vègezni, mint Amy Winehouse vagy Whitney Houston. De mint akár a Guns and Roses frontembere. Fèlek. Szeretem őket, ez sohasem fog változni.
Amúgy Zayn beszólása kicsit durva volt: Tudom, hogy szereted a f*szokat! .... no comment.... Ès beccsu-baby commentje nagyon jò, egyetèrtek!
xx
Amúgy Zayn beszólása kicsit durva volt: Tudom, hogy szereted a f*szokat! .... no comment.... Ès beccsu-baby commentje nagyon jò, egyetèrtek!
2014. május 29. 17:05
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
;( most csalódam Zayn-ben és Louis-ban is.nem gondoltam volna hogy füveznek.csak rá ne szokjatok
2014. május 29. 17:08
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
de ettől függetlenül imádom,és imádni is fogom őket
Boggietommo1D egyetérek
Boggietommo1D egyetérek
2014. május 29. 17:09
hát ööö izéé.. nem tudom ezt a dolgot hosszan kommentálni,röviden: Zayn mi cukii
, és tudtam róla,hogy cigizik,de Louról nem gondoltam volna,de hát ez van,attól még senki nem rossz ember,mert cigizik (vagy egyéb dolgokat szív d )
)
2014. május 29. 17:09
Szerintem ezen nincs mit kiakadni, aki a zenebizniszben van - főleg a nagyobb sztárok - azoknál gyakori a füvezgetés és az alkoholizálás. Egyébként pedig ez abszolút az ő dolguk, nem azt mondom, hogy egészséges és hogy minden nap ezt kell csinálni, de hát most ha megteheti akkor engem őszintén szólva nem izgat.
2014. május 29. 17:13
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Annyira nem is lepődtem meg...
2014. május 29. 17:52
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Egyes emberek nem gondolnak bele abba amit leírnak...Mi az, hogy nincs azzal baj ha füveznek vagy cigiznek? Istenem füveznek nem banánt rágcsálnak.... Hova süllyed a mai világ? Oké, igen nem bántani kell őket, mert hát mások is ezt teszik DE akkor is ártalmas és rossz mulatság. Nem megvédeni kell őket és nem kifújjolni hanem elmagyarázni ez így nem okés. Igen a maguk dolga de a rajongók ezrei azt veszik így le( főleg a fiatalabbak értem a 5-6 éveseket), hogy milyen jó a cigi meg a füvezés, akkor mi is ezt fogjuk csinálni. Nem utálni kell őket és szídni hanem értelemesen kifejteni és megkérni őket, hogy ne csússzanak le oda ahova többi sztár. Mert ők ezt nem érdemlik meg....
2014. május 29. 18:06
|
|
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline
|
baszus! ..Louis volt a kedvencem közülük amikor még hallgattam a zenéjüket ...chh... hát most nagyot csalódtam mert mindennél jobban utálom a drogot és ráadásul pár éve még ő mondta hogy nem szereti a tetoválásokat (erre már azok is vannak neki - de ezzel még megbékültem mert még szépek is) ...látni hogy mennyire megváltozott, már nemugyanaz a fiú akire felnéztem (ó és igen most lehet szapulni hogy mindenki változik meg blablabla
)
2014. május 29. 18:10
Nem bántásból, de akkor lehet őket is kurva anyázni... meg utálni meg minden szarnak elhordani őket....
2014. május 29. 18:14
A másik meg az, hogy annyira de annyira szánalmas emberek vannak itt istenem.. Hát most őszintén, náluk "aranyos meg jaj semmi baj szegénykém így nagy fiú vagy", de ha Justin csinálja őt már a földig kell kurva anyázni. Ebből is látszik, hogy a directionerek kis pisis társaság, akiket csak az 5 kis buzika érdekel a világon. -.-"
2014. május 29. 18:26
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Mindenki változik, és ezen senki semmit nem tud változtatni. Felnőttek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.