Az idei év talán legjobban várt esküvője volt Kim és Kanye lakodalma, ugyanis a sztárpár köztudottan világraszóló mulatsággal akarta összekötni életét. Íme a részletek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen volt Kim és Kanye esküvője — fotók
2014. május 27. 22:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. május 27. 23:26
Gyönyörű volt Kim ruhája: elegáns, és egyben dögös is. Kívánom nekik, hogy cáfoljanak rá a rengeteg rosszindulatú véleményre, és tartson sokáig a kapcsolatuk.
2014. május 27. 23:33
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Ezt a ronda ruhát sikerült megvenniük abból a 3 milliárdból? Amúgy felháborító, hogy ezt az összeget így nyilvánosságra hozták, miközben dúl a szegénység már egyre több nyugati országban is. Nem kell már Afrikáig menni. Az egy dolog, hogy van ennyi pénzük, oké, legyen. De ne nagyzoljanak már vele. Nekem a pofámról lesülne a bőr. Ez az örmény lány sajnos elfelejtette honnan jött.
2014. május 28. 00:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Legalább nem pakolta ki a csecseit,ahogy szokta.
A ruha előnytelen ekkora fenékre. Én undorodom ettől a nőtől. Remélem sokan meggazdagodtak ezen a pomádén. Legyenek boldogok.
A ruha előnytelen ekkora fenékre. Én undorodom ettől a nőtől. Remélem sokan meggazdagodtak ezen a pomádén. Legyenek boldogok.
2014. május 28. 00:54
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
A ruha nem tetszik de a képek jók lettek
2014. május 28. 08:03
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Természetesen egy Givenchy ruha csak ronda lehet. Vagy csak azért mert Kim viseli?! Szerintem gyönyörű és elegáns.
JA és hogyan engedhetik meg ezt a pofátlanságot, hogy luxus esküvőt tartanak és sok pénzt költenek az eseményre?! Hiszen a világon mennyi ember él nyomorban, de ők ennek ellenére hogyan merészelik ezt?
Nem értettem sosem ezt a logikát. Mert mit csináljanak a pénzükkel? Nem támogathatnak minden egyes szervezetet a világon, nem mehetnek oda minden hajléktalanhoz egy zsák pénzzel. Fogadjuk már ezt el, hogy mindig lesznek gazdagok és szegények. Mindig lesznek boldog és boldogtalan emberek. Azzal, hogy őket ócsárolja a fél világ, hogy béna a ruha, ostobák, miért van ennyi pénzük, úgysem tart sokáig a szerelmük.....stb- azzal nekünk miért lesz jobb vagy boldogabb életünk?! Undorodom a rosszindulatú emberektől, nem beszélve akikből csupán az irigység beszél. Ezt az életet dobta nekik a gép, így jártak. Fogadjuk el.
JA és hogyan engedhetik meg ezt a pofátlanságot, hogy luxus esküvőt tartanak és sok pénzt költenek az eseményre?! Hiszen a világon mennyi ember él nyomorban, de ők ennek ellenére hogyan merészelik ezt?
Nem értettem sosem ezt a logikát. Mert mit csináljanak a pénzükkel? Nem támogathatnak minden egyes szervezetet a világon, nem mehetnek oda minden hajléktalanhoz egy zsák pénzzel. Fogadjuk már ezt el, hogy mindig lesznek gazdagok és szegények. Mindig lesznek boldog és boldogtalan emberek. Azzal, hogy őket ócsárolja a fél világ, hogy béna a ruha, ostobák, miért van ennyi pénzük, úgysem tart sokáig a szerelmük.....stb- azzal nekünk miért lesz jobb vagy boldogabb életünk?! Undorodom a rosszindulatú emberektől, nem beszélve akikből csupán az irigység beszél. Ezt az életet dobta nekik a gép, így jártak. Fogadjuk el.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 28. 09:44
Egyiküket sem kedvelem igazán, és erős a gyanúm, hogy ez a házasság sem fogja sokáig bírni, de ettől függetlenül tetszenek a képek, szép esküvő lehetett. Kim ruhája meg szerintem gyönyörű, tőle valami sokat mutató, kihívó darabot vártam, de sikerült kellemesen csalódnom. Sok boldogságot a párnak!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.