Az idei év talán legjobban várt esküvője volt Kim és Kanye lakodalma, ugyanis a sztárpár köztudottan világraszóló mulatsággal akarta összekötni életét. Íme a részletek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen volt Kim és Kanye esküvője — fotók
2014. május 27. 22:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. május 27. 23:26
Gyönyörű volt Kim ruhája: elegáns, és egyben dögös is. Kívánom nekik, hogy cáfoljanak rá a rengeteg rosszindulatú véleményre, és tartson sokáig a kapcsolatuk.
2014. május 27. 23:33
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Ezt a ronda ruhát sikerült megvenniük abból a 3 milliárdból? Amúgy felháborító, hogy ezt az összeget így nyilvánosságra hozták, miközben dúl a szegénység már egyre több nyugati országban is. Nem kell már Afrikáig menni. Az egy dolog, hogy van ennyi pénzük, oké, legyen. De ne nagyzoljanak már vele. Nekem a pofámról lesülne a bőr. Ez az örmény lány sajnos elfelejtette honnan jött.
2014. május 28. 00:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Legalább nem pakolta ki a csecseit,ahogy szokta.
A ruha előnytelen ekkora fenékre. Én undorodom ettől a nőtől. Remélem sokan meggazdagodtak ezen a pomádén. Legyenek boldogok.
A ruha előnytelen ekkora fenékre. Én undorodom ettől a nőtől. Remélem sokan meggazdagodtak ezen a pomádén. Legyenek boldogok.
2014. május 28. 00:54
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
A ruha nem tetszik de a képek jók lettek
2014. május 28. 08:03
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Természetesen egy Givenchy ruha csak ronda lehet. Vagy csak azért mert Kim viseli?! Szerintem gyönyörű és elegáns.
JA és hogyan engedhetik meg ezt a pofátlanságot, hogy luxus esküvőt tartanak és sok pénzt költenek az eseményre?! Hiszen a világon mennyi ember él nyomorban, de ők ennek ellenére hogyan merészelik ezt?
Nem értettem sosem ezt a logikát. Mert mit csináljanak a pénzükkel? Nem támogathatnak minden egyes szervezetet a világon, nem mehetnek oda minden hajléktalanhoz egy zsák pénzzel. Fogadjuk már ezt el, hogy mindig lesznek gazdagok és szegények. Mindig lesznek boldog és boldogtalan emberek. Azzal, hogy őket ócsárolja a fél világ, hogy béna a ruha, ostobák, miért van ennyi pénzük, úgysem tart sokáig a szerelmük.....stb- azzal nekünk miért lesz jobb vagy boldogabb életünk?! Undorodom a rosszindulatú emberektől, nem beszélve akikből csupán az irigység beszél. Ezt az életet dobta nekik a gép, így jártak. Fogadjuk el.
JA és hogyan engedhetik meg ezt a pofátlanságot, hogy luxus esküvőt tartanak és sok pénzt költenek az eseményre?! Hiszen a világon mennyi ember él nyomorban, de ők ennek ellenére hogyan merészelik ezt?
Nem értettem sosem ezt a logikát. Mert mit csináljanak a pénzükkel? Nem támogathatnak minden egyes szervezetet a világon, nem mehetnek oda minden hajléktalanhoz egy zsák pénzzel. Fogadjuk már ezt el, hogy mindig lesznek gazdagok és szegények. Mindig lesznek boldog és boldogtalan emberek. Azzal, hogy őket ócsárolja a fél világ, hogy béna a ruha, ostobák, miért van ennyi pénzük, úgysem tart sokáig a szerelmük.....stb- azzal nekünk miért lesz jobb vagy boldogabb életünk?! Undorodom a rosszindulatú emberektől, nem beszélve akikből csupán az irigység beszél. Ezt az életet dobta nekik a gép, így jártak. Fogadjuk el.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 28. 09:44
Egyiküket sem kedvelem igazán, és erős a gyanúm, hogy ez a házasság sem fogja sokáig bírni, de ettől függetlenül tetszenek a képek, szép esküvő lehetett. Kim ruhája meg szerintem gyönyörű, tőle valami sokat mutató, kihívó darabot vártam, de sikerült kellemesen csalódnom. Sok boldogságot a párnak!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.