Azért ellnekeznék azokkal, akik azt mondják hogy csak azért adományozott, mert ki akarja húzni magát a rosszból és hogy sok pénze van így megteheti.Hát pedig nem!
Justin korábban is adományozott már rákos betegek részére és meg is látogatta a beteg rajongóit nem is egyszer.
Ezt nem a hírnévért teszi, hanem mert ő ilyen. Csak sokmindenki a rossz oldalát ismeri.
120 millióval támogatja az AIDS-kutatást Justin Bieber
2014. május 26. 14:42
2014. május 26. 15:04
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ennek nagyon örülök
2014. május 26. 15:08
Végre valami jót is hallani. Én nem gondolok semmilyen hátsó szándékra- és remélem nincs is.
2014. május 26. 15:14
|
|
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline
|
Nem teljesen mindegy, hogy miért támogatta? Mert szerintem teljesen felesleges ezen gondolkodni, az a lényeg, hogy ennyi összeg már igen csak nagyot dob a kutatáson.
2014. május 26. 15:15
Örülök, hogy most nem a botránya miatt figyeltek fel rá. Csak így tovább, Justin.
2014. május 26. 15:28
An_d_a, pontosan
Szerintem önszántából tette, mert már máskor is adományozott, csak sajnos a jó tetteket nem látják sokan (a rosszat persze). Amúgy meg ha nem önszántából tette, akkor mi van? A lényeg, hogy adományozott, nemde? És nem is keveset
. Hiszen azért más nem tudja elvenni a pénzét, szóval vhogy bele kellett egyeznie.
Mostanában nekem is úgy tűnik, hogy boldogabb és ez a jó
Szerintem önszántából tette, mert már máskor is adományozott, csak sajnos a jó tetteket nem látják sokan (a rosszat persze). Amúgy meg ha nem önszántából tette, akkor mi van? A lényeg, hogy adományozott, nemde? És nem is keveset
Mostanában nekem is úgy tűnik, hogy boldogabb és ez a jó
2014. május 26. 15:37
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Most, hogy már elcseszte az esélyeit, most akarja helyre hozni. Szerintem már semmi esélye, hogy az emberek újra megbízzanak benne. Ezt már rég elcseszte. Nagyon rég.
2014. május 26. 15:45
Nem nagyon birom Justin-t de örülök hogy próbál változtatni. Mindenki érdemel mégy egy esélyt. De ez az én véleményem:D
2014. május 26. 15:55
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Utálom, de ez rendes tőle.
2014. május 26. 16:13
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Már a könyökömön jön ki ez a kölyök (Te jó Ég,mennyi ''ö''
)
De ezt el kell ismernem,hogy ez nagyon rendes dolog volt tőle!
Ha csak ilyen cikkek jelennének meg róla,sokkal rokonszenvesebb lenne!
De ezt el kell ismernem,hogy ez nagyon rendes dolog volt tőle!
Ha csak ilyen cikkek jelennének meg róla,sokkal rokonszenvesebb lenne!
2014. május 26. 16:17
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Végre valami jót is hallani róla.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: