Lediplomázott Emma Watson — fotók
2014. május 26. 20:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Gratulálok nekiiii!Nagyon csinos ezeken a képeken.Csak így tovább Emma!
2014. május 26. 21:15
Szerintem egy kicsit elkésett vele, de meg tudom érteni. A helyében én is színészkedést választottam volna.
2014. május 27. 12:57
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Gratulálok Neki, annyira gyönyörű volt
És nem az van, hogy "úhhh én vagyok Hermione" hanem diploma meg minden.. igazi példakép
2014. május 27. 15:42
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Gratulálok!
Nagyon szép és tök jó a haj
2014. május 27. 17:08
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
2014. május 27. 17:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a lány olyan volt számomra mindig, mint egy csodabogár.
Régebben annyira nem szimpatizáltam vele, de az utóbbi 4-5 évben a csaj megvett vagy egy kilóra az interjúival, a színészi játékával és a lehengerlő személyiségével. Becsülöm azokat a híres embereket, akik megpróbálnak úgy élni, mint egy hétköznapi, pedig dollármilliárdjaik vannak a számláikon. Emma nem a lejtőt választotta, hanem sokkal inkább a csúcsot. Elég sok mindent tett le az asztalra gyermekszínészként, ám mégis elkezdte az egyetemet, amit jószerivel el is végzett. A mai kamaszoknak és gyerekeknek, nem ezeket a nyomi diznis tehetség nuku sztárokat kéne nyomatni, hanem őt. Egy igazi példakép, akire simán fel lehetne nézni. Tehetséges, művelt és intelligens. Tudja, hogy hol a határ, hiába is feszegeti azokat. Gratulálok Emmának, és kívánom neki, hogyha a tanulmányiat folytatni szeretné (mert miért ne), akkor sikerüljön. A képeken pedig, mint mindig, most is gyönyörű.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: