281 millió dollárt kaszált a Marvel legújabb nagydobása, amellyel a Star Trek-, Vasember-filmeket és a Bosszúállókat is lenyomta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rekordot döntött az új X-Men-film
2014. május 25. 19:14
2014. május 25. 19:22
nem annyira szeretem az előző részeket, de ha ennyien nézték meg, akkor biztos jó és én sem hagyom ki
2014. május 25. 19:49
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
De várom már, hogy megnézzem!
2014. május 25. 20:13
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Sajnos ez így nagyon hibás. Az a 280 millió ugyebár a nemzetközi bevételekre vonatkozik, de a további felsorolt filmeknél egytől-egyig csak az amerikai kezdőbevételek vannak említve. A Bosszúállók például nemzetközileg egy 180 millát keresett csak az Államokon kívül az első hétvégéjén (és ez még az amerikai bemutató előtt két héttel volt), és a Vasember 3 és a Harry Potter film is durván felülmúlja ezt az X-Men nyitányt. Itt lehet sasolni a teljes listát, bár még a DoFP nincs rajta, de látszik, hogy úgy a 14. helyre elég ez a bevétel.
Szóval szépnek szépek ezek a számok, főleg a nemzetköziek (az amcsi lehet jobb is, de náluk holnap is ünnepnap van, úgyhogy lehet szépíteni), de ez messze nem közelíti meg a rekordmértéket. Az X-Men filmek között első, ez tagadhatatlan, bár az amcsi bevétel szempontjából még mindig leveri az X3 nyitása. Másik kérdés, hogy utóbbinak messze nem volt ennyire jó fogadtatása a nézőktől (a DoFP-t 5-re értékelték a megkérdezett nézők, és eddig előkelő 91%-on áll a Rotten Tomatoes-on), úgyhogy hamar le fogja előzni azt is ilyen szempontból. Ez pedig jól is fog jönni neki, hiszen ez messze a legdrágább X-Men film is egyben, bár ilyen szempontból szerintem nem kell majd aggódniuk, bukta már biztos nem lesz.
Szóval szépnek szépek ezek a számok, főleg a nemzetköziek (az amcsi lehet jobb is, de náluk holnap is ünnepnap van, úgyhogy lehet szépíteni), de ez messze nem közelíti meg a rekordmértéket. Az X-Men filmek között első, ez tagadhatatlan, bár az amcsi bevétel szempontjából még mindig leveri az X3 nyitása. Másik kérdés, hogy utóbbinak messze nem volt ennyire jó fogadtatása a nézőktől (a DoFP-t 5-re értékelték a megkérdezett nézők, és eddig előkelő 91%-on áll a Rotten Tomatoes-on), úgyhogy hamar le fogja előzni azt is ilyen szempontból. Ez pedig jól is fog jönni neki, hiszen ez messze a legdrágább X-Men film is egyben, bár ilyen szempontból szerintem nem kell majd aggódniuk, bukta már biztos nem lesz.
2014. május 25. 20:18
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Kevin Feige és az univerzuma elbújhat a Days of the Future Past mellett. Az eddigi legjobb képregény film evör! Pókfej 2 mellett természetesen, sőt én még a sokak által utált Acélembert is ide sorolnám. Tökéletesen adagolta Singer az akció dráma kombót!
2014. május 25. 20:54
|
Baltazar666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 220190 offline
|
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ezek új Marvel filmek nem jönnek be.
2014. május 25. 22:33
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Látványban is nagyon jó történetben meg köröket ver bármelyik Marvel filmre. Az Avangers féle quicksilver felkötheti a gatyáját mert Evan Peters nagyon magasra tette a lécet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: