Keveredik benne a fantasy, a sci-fi, a mitológia és a történelem. Több száz évvel a The Order: 1886 cselekménye előtt az emberiség egy kis csoportja genetikailag megváltozott, bestiális vonások jelentek meg rajtuk. Ők lettek a félvérek. Ezeket a torzszülötteket ugyan mitológiai lények után nevezték el, de valójában új fajként vannak jelen a Földön. Természetesen az ilyen mértékű másság ebben a világban sincs tolerálva, így háború tört ki az emberiség és a félvérek között, ami alaposan átformálta a történelmet.
Évszázadokkal később aztán egy Arthur nevű fickó összehozott egy csoportnyi embert, akikből megalapította a Kerekasztal lovagjait a túlvilág ellen. Ez a csapat áll a Lordok Háza középpontjában, amelynek élén a Kancellár áll. Feladatuk az emberiség megvédése a szörnyszülöttektől. Ebben segítségükre van az általuk felfedezett kemikália, az úgynevezett Black Water, ennek köszönhetően tovább élnek és gyorsabban gyógyulnak, mint egy átlagos ember, úgyhogy évszázadokon át háborúzhattak. Persze a Black Water fogyasztásának komoly ára van, egy átok, aminek levét az emberiség issza meg. Ráadásul hiába a szuperszérum, a félvérek még így is majdnem megnyerték a háborút, ám a 19. században beköszöntött ipari forradalom megfordította a dolgok menetét. A léghajó, a vezeték nélküli kommunikáció, a hőleképezés, valamint a tűz- és villámalapú fegyverek az emberiség malmára hajtották a vizet.
The Order 1886
2014. május 24. 17:38
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
TamariaaLewis
2014. május 25. 19:27
A videók és a képek alapján nekem tetszik és nagyon szívesen kipróbálnám, de mivel ps4 exkluzív így erről megint csak lecsúsztam, mint egy jó pár játékról így az utóbbi időben.
Egyébként így ránézésre a stílus meg néhány helyszíni dolog a Dishonoredot juttatja eszembe.
2014. május 25. 20:36
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Mizi @ 2014.05.25. 19:27)
A videók és a képek alapján nekem tetszik és nagyon szívesen kipróbálnám, de mivel ps4 exkluzív így erről megint csak lecsúsztam, mint egy jó pár játékról így az utóbbi időben.
Egyébként így ránézésre a stílus meg néhány helyszíni dolog a Dishonoredot juttatja eszembe.
Ha vigasztal akkor én is lecsúsztam róla.Valahogy gondoltam ,hogy lesz egy ember aki azt fogja mondani hogy kicsit Dishonoredet juttatja eszébe (ne vedd kérlek sértésnek tudom ez a te saját véleményed gondolatod
2014. május 26. 07:30
Idézet (Empress @ 2014.05.25. 20:36)
Ha vigasztal akkor én is lecsúsztam róla.Valahogy gondoltam ,hogy lesz egy ember aki azt fogja mondani hogy kicsit Dishonoredet juttatja eszébe (ne vedd kérlek sértésnek tudom ez a te saját véleményed gondolatod
).Szerintem egyáltalán nem, Thief-re is mindenki azt mondta ,hogy így úgy Dishonored meg ,hogy mekkora koppintás pedig a Thief 1998-s játék.
Nem is azért mondtam, hogy koppintás, csak mivel nemrég játszottam vele, így a hangulata nekem hasonlónak tűnik.
De egyébként meg szerintem egyik játék esetében sincs szó koppintásról, egyszerűen csak a készítők hasonlóan gondolkodnak, na meg az ilyen típusú játékoknál kell a sötét hangulat és a sok sötét helyszín és ezért tűnhetnek olyan hasonlónak.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.