Demi: „A szexiség egyenlő a magabiztossággal”
2014. május 24. 14:35
Hailie95 teljesen egyetértek.Számból vetted ki a szót!
2014. május 24. 14:50
Idézet (compromise @ 2014.05.24. 14:17)
Nem tudom, miért divat őt utálni a Starityn. A sok 30 éves megmondóember úgy tesz itt, mintha ők művészfilmeken nőttek volna fel, nem pedig gyermekműsorokon. Kíváncsi vagyok, az ő kölykeik min fognak majd felcseperedni, ha ilyen értelmiségi szülők mellett lesz egyáltalán gyerekkoruk. xD Szerintem Demi a legnormálisabb és az egyik legtehetségesebb a mai disney-s porontyok közül.
Ezt a fellépést egyébként élőben láttam.
Vagy 20 streamen végigmentem hajnali kettőkor, mire találtam egy rendesen működőt. Tetszett, bár ezek a csajszikák nagyon gyengécskék voltak. A 2.48-as jelenet meg kész röhej. Demi körülbelül mindet leénekelte.
2014. május 24. 15:03
Idézet (compromise @ 2014.05.24. 14:17)
Nem tudom, miért divat őt utálni a Starityn. A sok 30 éves megmondóember úgy tesz itt, mintha ők művészfilmeken nőttek volna fel, nem pedig gyermekműsorokon. Kíváncsi vagyok, az ő kölykeik min fognak majd felcseperedni, ha ilyen értelmiségi szülők mellett lesz egyáltalán gyerekkoruk. xD Szerintem Demi a legnormálisabb és az egyik legtehetségesebb a mai disney-s porontyok közül.
Vagy 20 streamen végigmentem hajnali kettőkor, mire találtam egy rendesen működőt. Tetszett, bár ezek a csajszikák nagyon gyengécskék voltak. A 2.48-as jelenet meg kész röhej. Demi körülbelül mindet leénekelte.
A számból vetted ki a szavakat!
2014. május 24. 15:10
The Vamps-et a karrierük eleje óta hallgatom. És olyan durva, hogy már eddig eljutottak, hogy Demivel (imádoooom
) zenélnek!
2014. május 24. 15:23
Én is egyetértek compromise-sal! Demi napjaink egyik legnormálisabb sztárja. Imádom Demit,csak így tovább neki.
2014. május 24. 15:40
Hú Demi csak így tovább:) A The Vampsszel készülő dalhoz pedig sok sikert:)
2014. május 24. 17:20
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Tetszett!
2014. május 24. 17:59
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem tetszik az ahogyan válaszol a kérdésekre nem szép lány hiszen 40. lett amit nem csodálkozom de én még oda sem raknám rá.
Kicsit flúgos nekem ez a lány.
Kicsit flúgos nekem ez a lány.
2014. május 24. 19:03
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Nemrég jöttem haza Londonból, miért nem akkor ment oda mikor én is ott voltam?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: