Debütáltak a The Giver című film karakterplakátjai, melyeken többek között Taylor Swift, Jeff Bridges és Katie Holmes látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelentek a The Giver hivatalos plakátjai
2014. május 24. 11:06
Jók lettek ezek a plakátok. Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. Érdekes történetnek tűnik és már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Taylor milyen színésznőként.
2014. május 24. 11:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Érdekes film lessz, jó szereplőkel. Meryl Streep & Katie Holmes <3
2014. május 24. 12:18
Érdekesnek tűnik a bemutató alapján. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a sztoriból. Meryl miatt biztosan megnézem
2014. május 24. 19:46
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Mindenféleképpen örülök, hogy megtartották a fekete-fehér színvilágot a film elejére. A poszterek maguk kissé lustának tűnnek, de értékelem magát a gondolatot.
Kissé szkeptikus vagyok még, Az emlékek őrét szerintem megfelelő stílussal lehet csak jól adaptálni a filmvászonra, de azért még kivárok. A legutóbbi előzetes egész jó volt.
Kissé szkeptikus vagyok még, Az emlékek őrét szerintem megfelelő stílussal lehet csak jól adaptálni a filmvászonra, de azért még kivárok. A legutóbbi előzetes egész jó volt.
2014. május 25. 11:55
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Taylor miatt nem fogom megnezni , mert alltalaban neki csak rossz filmjei vannak !
Es ez igy is van !
Es ez igy is van !
2014. május 31. 15:49
|
Taylor Swift13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 226858 offline
|
Érdekesnek tűnik! Taylor miatt biztosan megnézem! <3 Biztos nagyon jó lesz ha Taylor is szerepel benne!<3 <3 <3 <3
2015. március 22. 13:29
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
uuuuuu alig várom *-*
2016. augusztus 27. 18:49
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Nagyon jó lett a film. Hihetetlenül sokat adott. Az eredeti könyvet emiatt fogtam a kezembe, és lettem fanatikus moly.
Ohhh... és Brenton annyira cuki benne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: