Debütáltak a The Giver című film karakterplakátjai, melyeken többek között Taylor Swift, Jeff Bridges és Katie Holmes látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelentek a The Giver hivatalos plakátjai
2014. május 24. 11:06
Jók lettek ezek a plakátok. Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. Érdekes történetnek tűnik és már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Taylor milyen színésznőként.
2014. május 24. 11:44
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Érdekes film lessz, jó szereplőkel. Meryl Streep & Katie Holmes <3
2014. május 24. 12:18
Érdekesnek tűnik a bemutató alapján. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a sztoriból. Meryl miatt biztosan megnézem
2014. május 24. 19:46
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Mindenféleképpen örülök, hogy megtartották a fekete-fehér színvilágot a film elejére. A poszterek maguk kissé lustának tűnnek, de értékelem magát a gondolatot.
Kissé szkeptikus vagyok még, Az emlékek őrét szerintem megfelelő stílussal lehet csak jól adaptálni a filmvászonra, de azért még kivárok. A legutóbbi előzetes egész jó volt.
Kissé szkeptikus vagyok még, Az emlékek őrét szerintem megfelelő stílussal lehet csak jól adaptálni a filmvászonra, de azért még kivárok. A legutóbbi előzetes egész jó volt.
2014. május 25. 11:55
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Taylor miatt nem fogom megnezni , mert alltalaban neki csak rossz filmjei vannak !
Es ez igy is van !
Es ez igy is van !
2014. május 31. 15:49
|
Taylor Swift13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 226858 offline
|
Érdekesnek tűnik! Taylor miatt biztosan megnézem! <3 Biztos nagyon jó lesz ha Taylor is szerepel benne!<3 <3 <3 <3
2015. március 22. 13:29
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
uuuuuu alig várom *-*
2016. augusztus 27. 18:49
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Nagyon jó lett a film. Hihetetlenül sokat adott. Az eredeti könyvet emiatt fogtam a kezembe, és lettem fanatikus moly.
Ohhh... és Brenton annyira cuki benne
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: