Starity

McAvoy imádja a „mentálisan sérült, elcseszett” karaktereit

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 23. 21:49 #1
- törölt felhasználó -    
Jamesszel interjút készített a TIME magazin, melyben negatív karaktereiről és jövőjéről faggatták.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. május 23. 22:04 #2
Aya-chan
Aya-chan
visszatérő vendég

StátuszLájd wid mí, lájd wid mí ^^ :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 140
Csatolások: 0
Azonosító: 221349
én bírom ezt az embert smileeee.gif a Narniában meg A cinkos című filmjében láttam, és tök jó fej biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2014. május 24. 08:45 #3
- törölt felhasználó -    
Eddig rengeteg filmjét láttam (Transz, Édes kis malackám, X-men, Vágy és vezeklés, Üdv a mocsokban, Narnia Krónikái, Wanted, Jane Austin magánélete) és akármilyen szerepről volt szó nagyon ment neki a karakter megformálása! Annyira jó színész! *.*
2014. május 24. 10:16 #4
Bettó23
Bettó23

StátuszI'm a Lovatic and Casaser and Belieber forever. ♥
Hozzászólás: 712
Csatolások: 146
Azonosító: 209547
Narniában meg X-men című filmjében láttam, és tök jó fej
2014. május 25. 10:36 #5
veravera11
veravera11
új tag

Státusz,,BALSMÖAMO ha ezt valaki megfejti veszek neki egy 2 méteres milkát!"
Hozzászólás: 41
Csatolások: 1
Azonosító: 224572
Jajj. Ez az ember annyira.. hogy is mondjam olyan béna szerepeket kapott mostanában (kivéve persze az X-menben) és azokat tökéletesen hozta. Már mindenki azt hihetné, hogy maga James is ilyen kis peches, de egyáltalán nem! Istenien jó színész! Az X-menben bebizonyította , hogy úgy tudja a kamera előtt változtatni az érzelmeit, mint egy kaméleon a színét. Az egész film alatt könnybe lávad a szeme és bár nem vehette fel a versenyt Mr. Fassbenderrel sátáni monológok terén, a Mocsokban azt is megmutatta milyen mélységet adott a karakternek és aki jól megfigyelte érezte is. Imádom és bármit kell eljátszania abban mindenki biztos lehet, hogy nagyon jó lesz. Az egyetlen probléma, hogy tehetszégét nem tudja 100% ig megmutatni, ugyanis (enyhén szólva) nem a legjobb szerepeket kapja meg. Pl. A nagy kvízválasztó borzasztó film, de tényleg annyira rossz és miközben néztem szántam szegény színészt, hogy szerepelt benne. Míg a Mocsok és az X-men igazán jó filmek.
U.I Nagyon jó lett a cikk smileeee.gif végre hallani ismeretlen, de tehetséges sztárokról.
2014. május 31. 10:55 #6
Jessy365
Jessy365
új tag

StátuszI never give up my dreams
Hozzászólás: 96
Csatolások: 0
Azonosító: 226667
Jamesnak minden jól áll. Kicsit fura a narkós Charles, de James szemèlyében nekem igy is szuper. Mindenből a legjobbat tudja kihozni.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok