Conchita Wurst lesz Gaga előzenekara?
2014. május 22. 21:26
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
én szeretem mind2-t :DDD Elfogadom Chonchitát és amúgy is jó a hangja ő élete úgy éli,ahogy akarja
2014. május 22. 21:41
|
|
starfunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 205788 offline
|
El kell fogadni .Mért lenne baj az ,hogy valaki más ? Gaga igazi példa erre ...Az utálkozóknak meg csak annyit : TÖRŐDJETEK BELE ,FOGADJÁTOK EL ,MEG VAN HOZZÁ A JOGA ÉS ATTÓL ,HOGY MÁS NEM LESZ KEVESEBB SENKI SE .!!!
2014. május 22. 21:56
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Őszintén,nem is csodálkozom azon,hogy Gaga erre a lépésre folyamodott,hisz ő is arról híres,hogy extrémebbnél extrémebb megjelenése van...
De pont Conchita?! Még az a szerencse,hogy még véletlenül sem leszek egy fellépésén sem...
2014. május 22. 22:03
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
elég jó páros lesznek
2014. május 23. 07:30
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
starfun!
Szerintem a legtöbb embert nem az zavarja, hogy transzvesztita, hanem az, hogyha nőnek érzi magát, akkor minek a szakáll?Hidd el nekem, nőként mondom, egyetlen nő sem akarna magának szakállt. Ettől én úgy érzem, hogy ez az egész nem arról szól, hogy segítsen elfogadni a másságot, hanem arról, hogy felhívja magára a figyelmet, ami be is vált, mert kb. háromszor annyi médiafigyelmet kapott, mint az összes többi versenyző együttvéve.
Ezzel az egésszel csak szítja az indulatokat a transzvesztitákkal, és mindenki mással szemben.
Amúgy a vicc az egészben az, hogyha leborotválná a szakállát, és normálisan kisminkelnék, tényleg nőnek látszana.
Szerintem a legtöbb embert nem az zavarja, hogy transzvesztita, hanem az, hogyha nőnek érzi magát, akkor minek a szakáll?Hidd el nekem, nőként mondom, egyetlen nő sem akarna magának szakállt. Ettől én úgy érzem, hogy ez az egész nem arról szól, hogy segítsen elfogadni a másságot, hanem arról, hogy felhívja magára a figyelmet, ami be is vált, mert kb. háromszor annyi médiafigyelmet kapott, mint az összes többi versenyző együttvéve.
Ezzel az egésszel csak szítja az indulatokat a transzvesztitákkal, és mindenki mással szemben.
Amúgy a vicc az egészben az, hogyha leborotválná a szakállát, és normálisan kisminkelnék, tényleg nőnek látszana.
2014. május 23. 08:07
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Páran jönnek az álszent dumájukkal, hogy "joga van ahhoz, hogy így fejezze ki magát", meg "senki nem tiltotta meg neki", közben meg másokat cseszegettek, amiért leírják a véleményüket. Hát senki sem tiltotta meg nekik, és joguk van a véleményük kifejezésére. Anyám, de képmutató alakok vannak...
2014. május 23. 08:15
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ez miért nem lep meg?
2014. május 23. 09:15
Neki joga van így viselkedni, de másnak akkor miért nincs joga hangot adni arra, hogy milyen gusztustalan, végülis a cirkusza miatt nyert kétségtelenül. Szerintem a transzvesztiták -beteg- emberek és sajnálom őket, de ő csak játssza az agyát, semmi értelme a szakállnak.
2014. május 23. 13:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Na, már vártam egy ilyen cikket.
Nem lepődtem meg. Ha Gaga ezt akarja, meg Conchita is, akkor egészségükre. Én mindenesetre kihagyom a koncerteket.
Conchita amúgy teheséges énekes, jó hangja van. Ennyi a véleményem.
Ja, meg annyi, hogy ezek után csodálkoznék, ha a török kormány nem tiltaná be Gaga koncertjét. Már önmagában Gaga is elég polgárpukkasztó, hát még akkor karöltve Conchitával... A "törökök" meglehetősen konzervatívak és kritikusak. Lásd nagy cenzúrás botrány a neten...
Ja, meg annyi, hogy ezek után csodálkoznék, ha a török kormány nem tiltaná be Gaga koncertjét. Már önmagában Gaga is elég polgárpukkasztó, hát még akkor karöltve Conchitával... A "törökök" meglehetősen konzervatívak és kritikusak. Lásd nagy cenzúrás botrány a neten...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 23. 13:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ivettke28 @ 2014.05.23. 07:30)
Hidd el nekem, nőként mondom, egyetlen nő sem akarna magának szakállt. Ettől én úgy érzem, hogy ez az egész nem arról szól, hogy segítsen elfogadni a másságot, hanem arról, hogy felhívja magára a figyelmet, ami be is vált, mert kb. háromszor annyi médiafigyelmet kapott, mint az összes többi versenyző együttvéve.
Én láttam olyan nőt már - nem élőben, televíziós műsorban - aki szakállas. És nő, és teljesen hetero, de büszke rá és hordja. Plusz van a világon sok nő, akinek ilyen-olyan betegség vagy hormonzavar következtében sokkal erősebb az arc és egyéb szőrzete, mint alapjáraton. Lehet mondani, hogy tüntesse el, meg borotválja, meg minden, de akad jópár olyan hölgy, akinek kifejezetten érzékeny a bőre és ha eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat, sokkal csúnyább a végeredmény, mintha otthagyná és megnövesztené. És lehet jönni a kencékkel, meg bőrnyugtatókkal, de sokan vannak, akiknél ez sem használ szinte semmit. Ezek a hölgyek belefáradnak és hagynák a manóba az egészet, de folyamatosan nevetség tárgyaivá válnak, vagy mert szőrösek/szakállasak, vagy mert sebes, vörös, csúnya a bőrük.
Conchita esetében nyilván nem pont erről van szó, hanem ahogy írtad is, figyelemfelkeltés volt a cél, amolyan "médiacsali", hogy figyeljenek oda rá - valamivel jobban. Az ötlet valljuk be, eredeti, bevált. És ahogy többen is írták, nem ettől a látványtól lesz valaki homoszexuális, leszbikus vagy transzvesztita. Annak vagy ott bújik az emberben a hajlama, vagy sem. Ami fontos, az az, hogy akinek igénye van rá (mármint a magyarázatra) és szembe kerül ezzel, kapjon rá magyarázatot.
"szítja az indulatokat a transzvesztitáknál" -> megkérdeztem már korábban is, de nem kaptam választ. Megkérdezem tőled is: ezt olvastad valahol, nyilatkozták ezt a transzneműek, vagy csak a hasadra ütöttél és kijelentetted ezt, mert mások is erre hivakoznak?
2014. május 23. 13:32
ez a conchita sztem egy provokáció...
nagyon gáz...
nem voltam nagy kedvelője (se ismerője)gagának de ...
ő is csak híresebbé akarja ezzel tenni magát? vagy mi?
nagyon gáz...
nem voltam nagy kedvelője (se ismerője)gagának de ...
ő is csak híresebbé akarja ezzel tenni magát? vagy mi?
2014. május 23. 17:15
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Öh, hát én a helyében nem égetném magam Gagával xD Conchita sokkal tehetségesebb és igényesebb a zenéje. Jó, de mondjuk kedves Gagától hogy támogatja, és a karrierje szempontjából se lenne utolsó...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.