Conchita Wurst eurovíziós győzelme hatalmas botrányt kavart, csakúgy, mint Gaga ötlete.
A teljes cikkhez kattints ide!
Conchita Wurst lesz Gaga előzenekara?
2014. május 22. 19:03
2014. május 22. 19:08
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
legalább Gaga elfogadja őt!
2014. május 22. 19:09
|
|
Rubi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 187796 offline
|
őszinténszólva egyiküket se szeretem, de ez nem azt jelenti hogy nem lehetnek népszerűek. Na jó, ennek semmi értelme nem volt, de én akartam lenni a első kommentelő
2014. május 22. 19:11
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Ez Gaga döntése,nekem 8
2014. május 22. 19:16
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Na jó ez már a hét vicce de most komolyan
Nem értem és szerintem soha nem is fogom megérteni, hogy miért tiszteli bárki is ezt a nőt/férfit, mert hát valljuk be, aki férfiként nőnek vallja magát és mégis szakállat növeszt, annak nincs ki mind a 4 kereke.
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Én azon vagyok felháborodva, hogy valaki felháborodott, hogy egy transzfesztita nyert. Miért, ő nem ember? Ő nem nyerhet versenyt? Ráadásul az ő száma volt az egyik legjobb és nagyon jó hangja van, szóval megérdemelte a győzelmet.
Az Artrave témájába amúgy pont beleillik Conchita, ráadásul Gaga talán a legnagyobb LGBT-t támogató híresség, szóval engem nem ért ez meglepetésként. Még örülök is neki, remélem Conchita kíséri Gagát Bécsbe is és akkor mindkettőt látom élőben. =)
Az Artrave témájába amúgy pont beleillik Conchita, ráadásul Gaga talán a legnagyobb LGBT-t támogató híresség, szóval engem nem ért ez meglepetésként. Még örülök is neki, remélem Conchita kíséri Gagát Bécsbe is és akkor mindkettőt látom élőben. =)
2014. május 22. 19:17
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Wino:
Ha ilyen buta vagy, akkor inkább maradj csendben, mert csak magadat égeted...
2014. május 22. 19:20
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.22. 19:17)
Wino:
Pfff, én égetem magamat csak azért, mert nem tudom megérteni ezt a nőt/férfit?
Aki szerint normális, amit csinál annak nincs ki mind a 4 kereke, szori.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 22. 19:33
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Embernek ember, de így hogy a francba fogunk szaporodni, ha ilyen hülyékkel lesz tele a világ?
2014. május 22. 19:34
Azt én sem értem miért bántják Conchit-át.Ő is ember! Candy_attack teljesen igazad van!
Nagy dolog,hogy egy egész világon ismert énekesnő fel figyelt rá!
2014. május 22. 19:37
|
|
Candy_attackMonster |
|
Wino:
Minden embernek joga van úgy kifejezni magát, ahogy akarja. Ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor így öltözködik, sehol sincs törvénybe foglalva, hogy mindenkinek egyformának kell lennie.
Neked viszont SEMMI jogod másokat bírálni a döntéseik miatt (illetve csinálhatod magadban, ha befogod a pici szádat). Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor "neked nincs ki a 4 kereked". Ha nem tetszik ne nézz rá, csak maradj csendben, mert őt, vagy a hozzá hasonlókat esetleg megsértheted és ehhez neked semmi jogod nincs, mert nem vagy te senki...
Minden embernek joga van úgy kifejezni magát, ahogy akarja. Ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor így öltözködik, sehol sincs törvénybe foglalva, hogy mindenkinek egyformának kell lennie.
Neked viszont SEMMI jogod másokat bírálni a döntéseik miatt (illetve csinálhatod magadban, ha befogod a pici szádat). Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor "neked nincs ki a 4 kereked". Ha nem tetszik ne nézz rá, csak maradj csendben, mert őt, vagy a hozzá hasonlókat esetleg megsértheted és ehhez neked semmi jogod nincs, mert nem vagy te senki...
2014. május 22. 19:40
|
|
Sely64 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 210448 offline
|
Candy_attack azon van felháborodás, mert ezzel elismerik h ilyennek kell lenni meg mit tudom én. Engem csak annyiban zavar h szarul énekelt és ezért nem neki kellett volna nyernie.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.