Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 23. 14:54
Imádom Barbit, de Justin nem a legjobb választás, Selenával is csak játszott.
2014. május 23. 14:56
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
na ez durva nem hiszem el
2014. május 23. 14:57
Idézet (Netti35 @ 2014.05.23. 08:29)
Az helyzet csöppeim, hogy azért, mert valaki esetleg elakarja érni a célját, nem lesz prostituált. Maximum akkor, ha egy utca sarkon állna vagy esetleg egy bordéyházban próbálná elérni, azt amit. Akárhogy is, neki összejött. Ez a lány híres akart lenni, ami azért koránt sem egyenlő azzal, hogy sikeres is. Tudja kivel mikor kell mutakozni, kinek mit kell megtennie. Aláírom akinek van egy kis esze, a mai fiatalok között az ilyeneket sose tenne meg. Viszont, akárhogy is ő már ott van ahol, és valószínűleg ott fog még maradni jópár évig. Justin Bieber pedig szintén elérte azt amit. Na most azt lemerem fogadni, bár mosom kezeim, mert sose lehet tudni mi igaz és mi nem, lehet titokban intelligensek. De a realításokat nézve, hogy ennek két fiatalnak IQ szintje ,ha együtt megüti a 60-at akkor örününk kellene. Valamint egy belső hang is azt súgja, hogy ha végig kellene hallgatnom eme két ifjú egymás között kommunikációáját főbe lőném magam.
Ennek ellenére, attól még, hogy ti itt 13-15 évesen nagyon csúnya lekezlő szavakat használtok rájuk, semmi nem fog történni. Nekik semmi gondjuk nem lesz az életben, míg neked maximum 18 éves krodig lesz időd ilyenekkel fogalakozni, hogy Palvin Barbara együtt bulizott ezzel-azzal. Addig nekik más dolguk se lesz csak az ilyen jelentéktelen buta dolgokat megtárgyalni. Igaándiból mindezzel csak annyit szerettem volna, mondani, hogy élvezzétek inkább, hogy jóidővan, menjetek starndolni. Mert mikor bekerülsz az érettségi évébe sajnálni fogod, hogy azt sok értékes precet, ilyen jelenktélen dolgokkal töltted, hogy ócsároltad ezt meg azt.
Ennek ellenére, attól még, hogy ti itt 13-15 évesen nagyon csúnya lekezlő szavakat használtok rájuk, semmi nem fog történni. Nekik semmi gondjuk nem lesz az életben, míg neked maximum 18 éves krodig lesz időd ilyenekkel fogalakozni, hogy Palvin Barbara együtt bulizott ezzel-azzal. Addig nekik más dolguk se lesz csak az ilyen jelentéktelen buta dolgokat megtárgyalni. Igaándiból mindezzel csak annyit szerettem volna, mondani, hogy élvezzétek inkább, hogy jóidővan, menjetek starndolni. Mert mikor bekerülsz az érettségi évébe sajnálni fogod, hogy azt sok értékes precet, ilyen jelenktélen dolgokkal töltted, hogy ócsároltad ezt meg azt.
Mindig lesz min csámcsogni, minden életkorban. Emberi sajátosság. De ettől függetlenül egyetértek Veled, én is így vélekedek erről
2014. május 23. 16:50
ez egyre jobb...mondjuk örülök h már nem nyomul Selli-re!!!
2014. május 23. 16:51
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Azért gondolkozzatok már el, kedves kommentelők, mielőtt leírtok valamit! Vagy legalább azzal legyet tisztában, hogy miket írtok. Ha nem tetszik, akkor miért olvassátok végig? Hogy lehordhassátok őket? Gratulálok.
Tévedés ne essék, nekem nem kedvencem egyikőjük sem és a hátam közepén jön már ki, hogy Palvin Barbara ezzel meg ezzel a fiúval volt itt meg ott, viszont amit némelyik ember itt csinál az szánalmas. Ha nem tudtok értelmes >VÉLEMÉNYT< megfogalmazni, akkor minek kommenteltek?
Mert egy másik ember agyon mocskolása nem számít véleménynek.
Tévedés ne essék, nekem nem kedvencem egyikőjük sem és a hátam közepén jön már ki, hogy Palvin Barbara ezzel meg ezzel a fiúval volt itt meg ott, viszont amit némelyik ember itt csinál az szánalmas. Ha nem tudtok értelmes >VÉLEMÉNYT< megfogalmazni, akkor minek kommenteltek?
2014. május 23. 17:53
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Szerintem Palvin Barbara már olyan sikereket ért el a karrierjében, hogy abszolút nincs szüksége, hogy jóban legyen Justin Bieberrel, de ez a gyerek, meg gondolom 1000-el hajtott a csajra, elvégre "szupermodell". Jól jött volna egy skalpnak.
2014. május 23. 17:59
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
megölöm azt a csajt
2014. május 23. 18:01
|
|
Vivienn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 131412 offline
|
Idézet (kilari111 @ 2014.05.22. 15:57)
PALVIN BARBARA MAGYARORSZÁG SZÉGYENE kavar minden külföldi sztárral és például egy rákos kislány sokkal jobban megérdemelné hogy találkozzon Justinnal mint ő
Tudod mi a szégyen? Az, hogy írsz nekem privát üzenetbe és még le is tiltasz, mielőtt válaszolhatnék. Gratulálok. -.-
2014. május 23. 18:41
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
Justin elhuzza a fejét mikor barbi meg akarja simogatni
2014. május 23. 20:49
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
no én meg se szolalok és ezt kodom barbinak sikeresen elvette mindenki pasiját
készujon fel hogy szelenátol kap egy pofont
TIPP
készujon fel hogy szelenátol kap egy pofont
TIPP
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: