Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 22. 17:03
Szerintem nem biztos, hogy Bieber van a képeken, mint ahogyan előttem Beyla is megmondta. Meg aztán, ez nem túl világmegrengető hír...
2014. május 22. 17:05
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
Jaj komolyan már marhára elegem van ebből a nőből! Miért van az hogy világsztárokat hajkurász? Komolyan előbb Niall Horan, most Justin? Elég gyanús nekem. Szerintem mind tudjuk mire megy!
2014. május 22. 17:07
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ez valszeg Bájbõr lesz, mivel egyértelmûen látszik a patience tetkó a nyakán.. Nekem mindegy mit csinálnak, egyiket sem veszem emberszámba. Szánalom
2014. május 22. 17:08
Barbika így smink nélkül eléggé érdekesen néz ki...Amúgy szerintem megérdemlik egymást Justinnal.Mindketten cuki "sztárpalántákból" jó nagy hólyagok lettek.Bár azon sem lepődnék meg ha Justint 2 nap múlva az angol királynő oldalán mutogatnák,Barbikát meg Woody Allen mellett...
2014. május 22. 17:20
Hát egészségükre. Ha együtt vannak sok boldogságot, azt kész.
2014. május 22. 17:47
Olyan hozzászólások vannak, hogy eldobom az agyam!
Utálják őt a MAGYAROK csak mert híres és sok híres ember barátja... úr isten, ez olyan szánalmas.
Miért van az, hogy a magyarok jobban utálják bárki másnál, mint egy külföldi?
Már nem azért, de te hogy jössz ahhoz, hogy lek**zd Barbit? Mond csak, te ismered őt? Csak mert vannak olyan híres barátai, mint Dzsásztin vagy Niall, attól még egyáltalán nem k*rva. Egyikőjükkel sem jött össze, ezt hidd csak el!
És ismét itt a példa arra, aki féltékeny a híressége miatt, ezért sok hírességgel találkozik. Persze hogy vetkőzik, hisz modell, és ha figyelembe vennéd ezt a képet akkor rájönnél, hogy Weisz Fanni is vetkőzik mert MODELL. A testéből él. Ráadásul azt is elmondanám neked, hogy persze, hogy bulizik, de Dzásztinka, meg miegymás sztárok is buliznak, nem csak Barbi. Istenem, fiatalok persze, hogy buliznak, meg isznak...
Hát, pedig pont, hogy Barbi Magyarország egyik legsikeresebb embere, hisz marha híres, rengeteg híres címlapon szerepelt. Baukó Éva Magyarország szégyene, aki lejáratta saját hazáját, de Barbiról ha megnézel egy interjút minden egyes alkalommal megemlíti, hogy magyar. Imádja hazáját és az, hogy már nem itt él nem azért van, mert nem szeret minket hanem csak is a munkája miatt.
Szívesen a figyelmedbe venném a cikk szövegét is.
Ha nem tudna angolul ki nem mert volna lépni az országból külföldre (én se nagyon merek emiatt) és attól még, hogy valaki magyar kiválóan megtanulhat angolul. A matek tanárom fia is anyanyelv szerint beszéli az angol nyelvet, és nem is beszélve az angol tanárokról. Barbi is ugyan ilyen...
Idézet (kilari111 @ 2014.05.22. 14:07)
ez a Palvin Barbi egy k***a először a one direction egyik tagjával volt most meg justinnal
komolyan mondom egy barna hajú k***a és azt üzenem neki hogy: "Te k***a azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
komolyan mondom egy barna hajú k***a és azt üzenem neki hogy: "Te k***a azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
Már nem azért, de te hogy jössz ahhoz, hogy lek**zd Barbit? Mond csak, te ismered őt? Csak mert vannak olyan híres barátai, mint Dzsásztin vagy Niall, attól még egyáltalán nem k*rva. Egyikőjükkel sem jött össze, ezt hidd csak el!
Idézet
"Te k***a azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt."
Te azokra a csajokra is azt mondod, hogy VEGYE LE EGY ÖLÖK ÉLETRE A KEZÉT DZSÁSZTINRÓL?? Neki is vannak lány barátai, úgy mint Barbi, és hiába mondod azt, hogy egy koszos k*rva nem lesz jobb. Barbi és Dzásztin barátok, fogadd el!!!
Idézet (rebeka444 @ 2014.05.22. 15:08)
Ez a nő nem bír magával.Már ne haragudjatok de ő élvezi ezt hogy mivel híres és gazdag és sorolhatnám tovább akkor ő az összes ilyen híres "tinibálványra" rámászhat. Szerintem szánalmas ez a nő. Mert azon kívül hogy vetkőzik meg bulizik éjjel nappal azon kívül semmi mást nem lehet róla hallani. Érdekes Weisz Fanni vagy jó pár modell nem vetkőzik!!Na mindegy .De Barbi tud élni
És ismét itt a példa arra, aki féltékeny a híressége miatt, ezért sok hírességgel találkozik. Persze hogy vetkőzik, hisz modell, és ha figyelembe vennéd ezt a képet akkor rájönnél, hogy Weisz Fanni is vetkőzik mert MODELL. A testéből él. Ráadásul azt is elmondanám neked, hogy persze, hogy bulizik, de Dzásztinka, meg miegymás sztárok is buliznak, nem csak Barbi. Istenem, fiatalok persze, hogy buliznak, meg isznak...
Idézet (kilari111 @ 2014.05.22. 15:57)
PALVIN BARBARA MAGYARORSZÁG SZÉGYENE kavar minden külföldi sztárral és például egy rákos kislány sokkal jobban megérdemelné hogy találkozzon Justinnal mint ő
Hát, pedig pont, hogy Barbi Magyarország egyik legsikeresebb embere, hisz marha híres, rengeteg híres címlapon szerepelt. Baukó Éva Magyarország szégyene, aki lejáratta saját hazáját, de Barbiról ha megnézel egy interjút minden egyes alkalommal megemlíti, hogy magyar. Imádja hazáját és az, hogy már nem itt él nem azért van, mert nem szeret minket hanem csak is a munkája miatt.
Idézet (kilari111 @ 2014.05.22. 16:00)
ÓÓÓÓ HOGY AZ A KIS R**C a képből kiszedve SZEGÉNY JUSTIN PRÓBÁLJA MAGÁTÓL TÁVOL TARTANI DE AZ A ERŐSZAKOS KIS KURVA AZÉRT IS RÁTESZI AZT A KOSZOS KEZÉT JUSTINRA
Szívesen a figyelmedbe venném a cikk szövegét is.
Idézet (rebus09 @ 2014.05.22. 16:54)
Ennek a csajnak mindenki kell! Figyelem!: Ne legyetek -hülyék- egyszer Selena és Justin legyen, most ahogy nézegettem a hozászólásojat most már legyen Barbi és Justin! Amúgy is ez a lány alíg tudd angolul mert magyar! Justin is Selena, Selena most meg Barbika, Barbika! Amúgy ez csak egy tánc de lehet hogy nem mindenki (Justin vagy Bari) nak csak egyit jelentet ez a tánc!! Justin ha anyira kell Selena akkor ne romantikázgass Barival! Amúgy nem illenek ösze!!
Ha nem tudna angolul ki nem mert volna lépni az országból külföldre (én se nagyon merek emiatt) és attól még, hogy valaki magyar kiválóan megtanulhat angolul. A matek tanárom fia is anyanyelv szerint beszéli az angol nyelvet, és nem is beszélve az angol tanárokról. Barbi is ugyan ilyen...
2014. május 22. 17:49
Hát,erre nem tudok mit mondani...Barbit és Justint sem bírom..Megérdemlik egymást....
2014. május 22. 17:52
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Én örülök neki, hogy van egy ennyire ismert és sikeres lány aki Magyarországról származik.
egyik se kedvencem....igazából Barbi mindig ilyenekkel kavar....
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lanora @ 2014.05.22. 17:47)
Anno néztem egy interjút tőle, talán azt, amikor a VS kifutón vonulhatott végig és azt megelőzően csináltak vele a kulisszák mögött egy rövidebb kis beszélgetést. Hidd el, ritka sz*rul beszélt angolul. Én sem beszélek folyékonyan, de két mondaton kívül semmit sem tudott kinyögni. Most, hogy mennyit fejlődött ezzel kapcsolatban, nem tudom, de jogos volt a feltevés, hogy sz*rul beszéli a nyelvet.
2014. május 22. 17:54
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Egyet értek Lanora
2014. május 22. 17:55
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Falra tudnék mászni Justintól, úgyhogy én Barbi helyében elkerülném... De legalább többen megismerik szép hazánkat, mivel ahogy láttam a cikk Celebuzzon is kint volt, ahol megemlítették, hogy Barbi magyar. Innen látszik, hogy csak akkor tesznek említést róla, ha egy ilyen "híres" sztárral bulizik...
2014. május 22. 18:04
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jaj istenem. attól még hogy elmentek valahova még nem jelenti azt, hogy Barbi "rászállt" volna bíborkára. Régóta ismerősök, elmehetnek együtt szórakozni szerintem...
És különben is miért kell szerencsétlen lányt lekurvázni, még ha van is köztük valami? Azért mert a kicsi zsüsztin babát lecsapják a kezetekről? A belieber-ök egy rettentő szánalmas állatfaj... -.-"
Amúgy ha Barbinak van egy kis esze, nem kezd ezzel a majommal. Sokkal jobb nő ő ennél.
És különben is miért kell szerencsétlen lányt lekurvázni, még ha van is köztük valami? Azért mert a kicsi zsüsztin babát lecsapják a kezetekről? A belieber-ök egy rettentő szánalmas állatfaj... -.-"
Amúgy ha Barbinak van egy kis esze, nem kezd ezzel a majommal. Sokkal jobb nő ő ennél.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.