Egyikőjüket sem szeretem >.< pfujj
mellesleg Barbi mindig akörül a sztár körül "legyeskedik" akiről éppen az emberek beszélnek.
Mellesleg nem úgy néz ki Barbi a képen mint aki bárkit is el akarna csábítani,meg az sem biztos,hogy a srác a képen az Bieber.
De ha összejönnek engem az is hidegen hagy. XD
Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 22. 14:07
ez a Palvin Barbi egy kurva először a one direction egyik tagjával volt most meg justinnal
komolyan mondom egy barna hajú kurva és azt üzenem neki hogy: "Te kurva azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
komolyan mondom egy barna hajú kurva és azt üzenem neki hogy: "Te kurva azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
2014. május 22. 14:12
|
|
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline
|
Nee!!
2014. május 22. 14:20
Fú....ez nagyon érdekes volt.A képeken nem látszij semmi.
2014. május 22. 14:33
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (kilari111 @ 2014.05.22. 14:07)
ez a Palvin Barbi egy k*rva először a one direction egyik tagjával volt most meg justinnal
komolyan mondom egy barna hajú k*rva és azt üzenem neki hogy: "Te k*rva azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
komolyan mondom egy barna hajú k*rva és azt üzenem neki hogy: "Te k*rva azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
Már nem azért, én sem szeretem Barbit de hogy jössz ahhoz hogy lek*rvázd? Ki kellett csillagoznom a hozzászólásodban azt a k betűs szót mert amúgy nem engedte elküldeni az üzenetemet. Úgy látszik tényleg nem tudod hogy ez a szó mit is jelent, de persze nem is vártam ennél többet egy hozzád hasonló kis 12 éves Justin imádótól. Előbb tanuld meg a szavak jelentését és inkább tanulj az iskola miatt + tudd meg hogy mi történt VALÓJÁBAN és utána pofázz, de még akkor is vigyázz a szádra különben nem Barbi keze lesz koszos hanem a szád(ja az már az, vagy hogy is mondják? Mocskos)
2014. május 22. 14:35
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem tudom, de ez a Barbi már kezd engem nagyon idegesíteni. Félreértés ne essék, nem vagyok gyűlölködő, és Biebert sem szeretem, de ez már sok nekem....
2014. május 22. 14:46
Oké, akkor a sajtó hozza össze őket megint. Majd jöjjön a hír, hogy még sincs semmi. Aztán újra. Majd újra és újra. Másról sem lehet olvasni csak ezekről. Megszoktam...
2014. május 22. 14:56
|
|
HenyLove1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 225894 offline
|
egyiket se szeretem de Barbit kifejezetten utálom, tőlem összejöhetnek de sztem attól mert beszélgettek nem fognak azonnal járni
2014. május 22. 14:58
|
|
FarFromNeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 225883 offline
|
Egyetértek Selena Gomez 199
2014. május 22. 14:59
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
kilari111, vagy mi a neved, te aztán nem vagy egy IQ-bajnok. Úgy látszik, valakinek ismertetnie kéne veled a "kurva" jelentését. Elmondom, eddig hány sztárral boronálták össze Palvin Barbarát; a drága justinkáddal és a vándájreksönös arccal. Ez kettő. Ha neked ezt jelenti a "kurva", akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem ezt jelenti. A drága selenádra is ugyanezt mondhatnád e logika alapján. Egyébként egyiküket sem bírom, de az ilyen idióta kommenteket már nem bírom.
2014. május 22. 15:00
Emberek, Jelenának vége. Hagyjátok ezt a szerencsétlent, hadd kavarjon, akivel akar.
2014. május 22. 15:04
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
1.Szerintem csak beszélgettek 2.Utálom Barbit szóval tök mindegy
2014. május 22. 15:08
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Ez a nő nem bír magával.Már ne haragudjatok de ő élvezi ezt hogy mivel híres és gazdag és sorolhatnám tovább akkor ő az összes ilyen híres "tinibálványra" rámászhat. Szerintem szánalmas ez a nő. Mert azon kívül hogy vetkőzik meg bulizik éjjel nappal azon kívül semmi mást nem lehet róla hallani. Érdekes Weisz Fanni vagy jó pár modell nem vetkőzik!!Na mindegy .De Barbi tud élni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: