Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 24. 16:08
|
mimike567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 372 Csatolások: 4 Azonosító: 196897 offline
|
[i][i]DylanSmith irta: Na nehogy már a tróger bíber legyen a szentéletű, Barbi meg az ócska k...a ebben a storyban, mert a kettő össze sem hasonlítható. Olyan vicces, hogy mikor Orlando Bloom meg Miranda Kerr megismerték egymást, akkor nem mutogattak ujjal Mirandára, hogy csak a hírnév miatt felkapaszkodott Orlando hátán. Ti ezt látjátok, mert ezt akarjátok látni. Milyen érdekes, hogy más magyar modell is ott van Cannes-ban. Nahát ő kin kapaszkodott fel?! Mivel hivatalosak ilyen rendezvényekre, összefutnak, ennyi. Különben meg egy buli volt, hol van itt szó arról, hogy rámászott egyik a másikra?! Roberto papa helyében nem engedtem volna fel a yachtra ezt a tökfejű bíbőr kölköt.
Egyet értek minden egyes szóban
Egyet értek minden egyes szóban
2014. május 24. 19:20
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
szerintem nagyon cukik lennének együtt
)
2014. május 24. 20:46
Nem igaz hogy bíbört kell már így védeni! Justin sem a megtestesült tökély, sőt mondhatni sok hiba van benne. Attól hogy van egy 10-15 éves, kislányokból álló, rajongói tábora (egy-két kivétellel) még nem lesz Justin se felsőbbrendű. Egyébként pedig igen is nagyon dolog hogy magyar (magyar!!) és mégis világhírű. dzsásztin pedig csak egy felnyalt fejű, agyonsztárolt, selejt, akire valószínűleg évek múlva a kutya sem fog emlékezni, főleg ha túl sokáig feszíti a húrt és lecsukatják egy időre. Sok olyan kommentet láttam hogy Barbara nem szép. Jó hogy itt csak Vogue címlaplányok járkálnak, persze ők simán leszólhatják őt. Valójában nem azt akarom mondani hogy nem lehet véleménye senkinek, addig rendben amíg annyit írnak hogy nem szép, de a sértő kommenteken tényleg elkellene gondolkodni. A cikkhez szólva nem teljesen értem mi akar ebből már megint kisülni. Annyi ehhez hasonló képet láttam már hogy sikítani tudnék tőlük. Az Orlando-Selena, az Orlando-Taylor Swift meg a mit tudom én még hány ál-cikk, ahol egy jól összeválogatott képpel együtt sikerül olyan hatást kelteni, ami azt sugallja hogy ezek együtt vannak. Ezeken annyira nem sikerült. Igazából az első képen nem is úgy tűnik hogy őt simogatja, igaz lehet hogy van kép, amin konkrétan látszik. A többin pedig szinte csak egymás előtt állnak.
2014. május 24. 20:55
Idézet (kilari111 @ 2014.05.22. 14:07)
ez a Palvin Barbi egy - először a one direction egyik tagjával volt most meg justinnal
komolyan mondom egy barna hajú - és azt üzenem neki hogy: "Te - azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
komolyan mondom egy barna hajú - és azt üzenem neki hogy: "Te - azonnal vedd le azt a koszos kezedet Justinról és hagyd békén EGY ÖRÖK ÉLETRE, na meg menj el azzal a kis Niall nevű one directon-ös fickóddal együtt." komolyan csak ennyit tudnék neki mondani. és Palvin jegyezze meg egy örök életre hogy JELENA FOREVER
Komolyan amikor ezt olvastam azt hittem leesek a székről. Méghogy Jelena? dzsásztín bíbört az utóbbi időben, ha 4 lánnyal nem hozták össze akkor egyel sem. Annyira látszik hogy csak azért csinálják hogy justin ne ott végezze, ahol már rég kellene lennie: a süllyesztőben. Valamivel a figyelem középpontjában kell tartani. És ha Barbara egy *** akkor Justin az mi? Az ember akinek már a börtönben kéne rohadnia ha nem zsebelne be minden meg nem érdemelt dologért milliókat.
2014. május 24. 22:08
Hm. Ez a cikk most komolyan elgondolkodtatott. Nem tudom eldönteni, melyikőjük a szánalmasabb.
2014. május 25. 10:38
Haggya már békén barbi a sztárokat, niall miatt is kiakadtam, de most meg megint justin, haggya már abba, nem lesz tőle híresebb
2014. május 25. 11:15
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Nem értem, miért utálják ilyen sokan Palvin Barbarát. Én sem bírom túlzottan, de azért nem alázom le a pokolig, mint egyesek. Lekurvázzátok, ilyeneket mondtok, hogy "Magyarország szégyene"... Miért lenne Magyarország szégyene? Valaki magyarázza el, mert rohadtul nem értem. Látták BESZÉLGETNI bíbörkével, és már megy a r.bancozás. Nagyon bírom az ilyen idegbeteg embereket, akik közül egyesek még a 13-at sem töltötték be, elmebeteg módon istenítik justinkát, és aki csak a közelébe mer menni, az már kurva.
2014. május 25. 11:58
guns_n_roses igazad van.
Minek kell Barbit r*bancozni?! Én peldául kedvelem
Minek kell Barbit r*bancozni?! Én peldául kedvelem
2014. május 25. 14:03
|
|
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline
|
de utállom már ezt a palvin lányt.. nem értem miért ilyen felkapott már mindenhol őt látom.... tudom most erre kapom majd a minősítést , hogy csak irigy vagyok stb.. de azt azért tudni kell , hogy nem csak a szépségéért lett ilyen híres.. elég nagy háttér áll mögötte
2014. május 25. 14:13
|
|
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 offline
|
milyen hulye feje van Barbinak lol.
2014. május 25. 14:16
|
|
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 offline
|
Attol még hogy utáljátok Justin-t nem 'Bíbörke' meg hasonlok ha nem Justin BIEBER ... Vagy nem látjátok hogy van le írva már nem azért ?! :/
2014. május 25. 14:22
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
lehet hogy ebből még lesz vlmi...nem tudom
2014. május 25. 15:35
luluxD
Vicces, hogy te beszélsz az utálatról, meg, hogy mind kettőjüket utálod, a helyedbe rohadtul befognám a pofám kis one direction fan, mert az az 5 buzi se sokkal jobb... főleg nem louis (a legnagyobb buzi) szóval húzz a halál faszára az utálatoddal.
Bocsi mindenkitől de ez előjött belőlem.
Vicces, hogy te beszélsz az utálatról, meg, hogy mind kettőjüket utálod, a helyedbe rohadtul befognám a pofám kis one direction fan, mert az az 5 buzi se sokkal jobb... főleg nem louis (a legnagyobb buzi) szóval húzz a halál faszára az utálatoddal.
Bocsi mindenkitől de ez előjött belőlem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: