Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 23. 21:34
|
|
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline
|
Mert amúgy nem lehetnek barátok mert együtt buliztak...amúgy meg én ezeken a képeken nem látom,hogy kavarnának,ha meg esetleg igen,ahhoz sincs senkinek semmi köze hozzá rajtuk kívül..
2014. május 23. 21:42
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Tudjátok mitől van hányingerem? Attól, hogy egyesek szerint azért kéne Barbika fenekét kinyalni mert szép és magyar... ÉS???!!! Ember! Ki nem sz*rja le?? Ha valaki fikázza, akkor az féltékeny és rosszmájú, mert hát hogy is mer leszólni egy MAGYAR "hírességet", aki hozzátenném, inkább már-már a kevésbé megtisztelő celeb kategóriába sorolható (innen is gratulálok hozzá... ;D -.-) Azt csinál ez a borjúszájú liba amit akar, sikerült idáig felkapaszkodnia, innentől már csak egy dolga van, minél nagyobb közéleti celebbé válni, és meg is valósul az álmocskája angyalomnak, mert hát ő sem az orvosira fog koncentrálni, hisz mint tudjuk újabban színészi babérokra kíván törni, én meg már előre örülök, hogy a moziban is az affektálását kell bámulnom, az o lábával egyetemben... De hajrá kicsim! Nial, Bieber... még esetleg egy Jonas tesó, vagy mondjuk valami instant Nickelodeon sztár az oldalára, és meg is valósult az amerikai álom!
2014. május 23. 21:53
Jöjjenek már össze! Niall az enyém,palviné meg justin. nekem tökéletes :'D Na de most komolyan. Rendben tényleg szép nő/lány elismerem és azt is hogy nagyon jó modell. De miért pont ő kell mindenkinek? Ez a csaj amúgy már Justin&Selena kapcsolatába is bele akar rontani?:/ Basszus...mi lesz még itt
2014. május 23. 22:40
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
LOL azok a fotók
2014. május 23. 23:41
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Már nem azért de mit lehet imádni ebben a csajban? Justint, most hagyjuk, mert abba most nem mennék bele.
2014. május 24. 00:12
Zimány Lindával nyugodt szívvel kezet foghatna. Olyan érdekes, hogy mindig ez a két "büszkeségünk" találkozik egy külföldi hírességgel, akivel együtt látják valahol.. Legyen az egy lepukkadt bár, vagy egy nyilvános hely. Oly mindegy, de mindig képesek magukra felhívni a figyelmet bármi áron. Nem szívlelem a csajt. Ekkora rivaldafényt pedig meg se érdemelne. Teljesen átlagos a kinézete. Az utcán naponta látni ilyen lányokat, akkor mire fel ez a népszerűség? Fiatal, netán különlegesen szép, csinos? Sokat dobhat a jelenlegi álláspontján.. A grimaszolás pedig valóban előnytelen számára.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2014. május 24. 09:30
|
|
Rekus05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 218168 offline
|
Evelin6816 nem rondított bele a kapcsolatukba.. azután kezdett vele "randizni" miután szakítottak.. és az se volt randi csak összefutottak mint itt és buliztak, de a média mindenbe bekavar -.-
2014. május 24. 10:33
|
|
Crazyyy334új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 211943 offline
|
Istenem hogy én mennyire utálom ezt a csajt..
Láttam a videót-.- Justin simán tovább megy ha Barbika nem állítja meg..Justin-t olyan szinten hidegen hagyja ez a csaj..Barbika te meg ne próbálkozz..Döntsd el hogy kivel kavarsz...Niall Horan-val vagy Justin-val??
Láttam a videót-.- Justin simán tovább megy ha Barbika nem állítja meg..Justin-t olyan szinten hidegen hagyja ez a csaj..Barbika te meg ne próbálkozz..Döntsd el hogy kivel kavarsz...Niall Horan-val vagy Justin-val??
2014. május 24. 10:35
|
|
Crazyyy334új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 211943 offline
|
És csak elmondanám..Magyar vagyok attól független hogy ennek a hülye libának nem nyalom ki a seggét.Egy felkapaszkodott kis csaj..Ha nem adná magát akkora sztárnak még talán szimpi is lenne..
Mert idáig cicám nagyon rámásztál a sztárokra csak azért hogy kész híresség legyél..De talán ha kis kegyed annó nem kavar bele a Jelena-ba akkor nem tartunk itt...
Mert idáig cicám nagyon rámásztál a sztárokra csak azért hogy kész híresség legyél..De talán ha kis kegyed annó nem kavar bele a Jelena-ba akkor nem tartunk itt...
2014. május 24. 11:58
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Na nehogy már a tróger bíber legyen a szentéletű, Barbi meg az ócska k...a ebben a storyban, mert a kettő össze sem hasonlítható. Olyan vicces, hogy mikor Orlando Bloom meg Miranda Kerr megismerték egymást, akkor nem mutogattak ujjal Mirandára, hogy csak a hírnév miatt felkapaszkodott Orlando hátán. Ti ezt látjátok, mert ezt akarjátok látni. Milyen érdekes, hogy más magyar modell is ott van Cannes-ban. Nahát ő kin kapaszkodott fel?! Mivel hivatalosak ilyen rendezvényekre, összefutnak, ennyi. Különben meg egy buli volt, hol van itt szó arról, hogy rámászott egyik a másikra?! Roberto papa helyében nem engedtem volna fel a yachtra ezt a tökfejű bíbőr kölköt.
2014. május 24. 12:02
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Ez a csaj annyira túl van sztárolva, és annyira nagyon leakarják nyomni a torkunkon, hogy őt szeretni kell, mert magyar és modell, és micsoda nagy dolog, stb, hogy az már undorító... Szerintem a nagy többségnek semmi gondja nem lenne vele, ha nem férkőzne állandóan oda valami aktuális szupersztárhoz, csakhogy írjanak róla a lapok, és ha nem lenne ennyire eltúlozva, hogy mekkora sztár.
2014. május 24. 12:49
Idézet
@Levin
Zimány Lindával nyugodt szívvel kezet foghatna. Olyan érdekes, hogy mindig ez a két "büszkeségünk" találkozik egy külföldi hírességgel, akivel együtt látják valahol.. Legyen az egy lepukkadt bár, vagy egy nyilvános hely. Oly mindegy, de mindig képesek magukra felhívni a figyelmet bármi áron. Nem szívlelem a csajt. Ekkora rivaldafényt pedig meg se érdemelne. Teljesen átlagos a kinézete. Az utcán naponta látni ilyen lányokat, akkor mire fel ez a népszerűség? Fiatal, netán különlegesen szép, csinos? Sokat dobhat a jelenlegi álláspontján.. A grimaszolás pedig valóban előnytelen számára.
Egyetértek.
Én erre az ügyre csak egy rövidke sztiri-sztorival és egy gondolattal reagálnék.
Tegnap,május 23-án volt az utolsó osztálykirándulásunk.
3 helyszínnél álltunk meg,s néztünk meg 1-1 dolgot.
A 3 főbb helyszín:Egyek,Felcsút és Kápolnásnyék volt.
Egyeken a Korda Filmparkot látogattuk meg.
Ma néztem meg hosszabban az ott kapott szórólapot,tájékoztatót és abban egyszer csak erre az idézetre kaptam fel a fejem,mely pontosan ide,ehhez a témáshoz illő.
,,Nem elég ha magyar vagy,
tehetségesnek is kell lenned." - GEORGE CUKOR
Ui.:Pont Ők azok,akik egyáltalán nem tudják felkelteni az érdeklődésem,figyelmem.
2014. május 24. 13:23
|
|
AnnaTúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 195933 offline
|
Jaj de nem bírom ezt a lányt. Régebben még úgy voltam vele, hogy tök büszke vagyok, hogy egy magyar lány miket ért el. Ma már nem értem mire is gondoltam, hiszen erre bárki képes lehetne. Több ezer szebb magyar lány van aki kimehetne Amerikába és riszálhatná a seggét jó helyen, jó pillanatban .
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2014. május 24. 13:23
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
hát ezt a csajt útálom.. nem illenének össze Justinnal..
2014. május 24. 14:09
Nem igazán bírom a csajt, de ez meglepet!!!! (nagyon nem szimpatikus egyik se!!!)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.