Ennyit perkálnak Kardashianék az esküvőért
2014. május 22. 09:21
Én csak azt nem értem a barátoknak mióta kell fizetni??? Nem értem őket,álom esküvőt tervez de a barimnak 2 millió dollárt a zsebébe dobok csak hogy énekeljen,ezt lóvé nélkül is meg kellene tenni. Elég furcsa szerelmespár ők ketten,de ha együtt boldogok akarnak lenni hát legyenek,előre is sok boldogságot nekik.
2014. május 22. 13:54
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Szerintem össze sem számolom, hogy végső soron mennyibe kerül az esküvő (és gondolom ez még csak körülbelüli összeg), mert már a 444 milliót olvasva ragaszthattam vissza az államat a helyére. Egyszerűen szánalmas ez a két ripacs...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 22. 15:23
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Csak az a bosszantó h még ezeken túl is lehet őket "gazdagéknak" hívni.
2014. május 22. 15:47
Hát ezt azért nem gondoltam volna, a végső összeget már össze sem merném számolni..
2014. május 22. 16:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Pár év, és utána már csak arról olvashatunk, hogy így meg úgy válnak. Ebben tutira biztos vagyok. Humpriesszel ugyanezt csinálta és kemény hetvenkét napig voltak házasok. Általában akik a legnagyobb cirkuszt verik a menyegzőből, azok szeretik egymást a legkevésbé. Nem vagyok a házasság ellen, de azt szerintem mindenki láthatja, hogy eléggé gyomorforgató amit művelnek. Én elhiszem, hogy sok a pénzük és tényleg full gazdagok, de úgy gondolom, hogy egy ilyen pénzkiadási számlához az ég világon senkinek semmi köze sincsen. Éljék boldogan az életüket, szórják két kézzel a pénzt, fürödjenek tejben-vajban, de azért elég hányinger így mások orra alá dörgölni, hogy a p*csameresztésből milyen átlagon felüli esküvőt tudnak szervezni. Kim egy köpönyegforgató, aki k*rva jól csinálja a dolgokat, és mindig fog maga mellé találni egy balf*szt, aki belemegy ebbe a cirkuszba.
Szandi0820
2014. május 22. 16:52
Az igen, más örülne ennyi pénznek. Én nekem ha lenne ennyi pénzem jótékony célokra használnám!
2014. május 22. 18:27
jól van gratulálok nekik,de erről nem kellet volna egy cikk,mert ccsak fényezés, hogy van pénzük és attól még nekem senkik
2014. május 22. 19:26
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Oké én ezt értem de ehhez nekünk mi közünk oké lesz egy esküvöjük de most őszintén kire tartozik hogy menyi ért?
2014. május 22. 19:56
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
A cikk végén már azon csodálkoztam,hogy egymásnak nem fizetnek...O.o
2014. május 22. 20:04
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (zswaggers @ 2014.05.22. 18:46)
Ha megtehetik miért kell ezt ennyire felfújni??Azt csinálnak és annyit költenek amiennyit csak akernek!!Végül is ők dolgoztak me érte!!
Ácsi! A "dolgoztak" fogalom erre a két emberre nagyon de nagyon erős túlzás.
Kim Karashian annyit csinált, hogy ugrott amikor azaz idióta anyja fütyült neki, és komplett hülyét csináltak magukból az egész világ előtt egy tévésorozatban, amit tényleg csak a pihent elméjűek néznek.
Kanye West még >talán< dolgozott érte, bár az utóbbi időben leginkább csak élősködik a fent említett állatfaj pénzén, és másokat ócsárol.
Mindkettő fejére csak rá kell nézni: nem dolgoznak ezek semmit, sőt, azt se tudják mi az a munka.
2014. május 22. 21:33
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
6000 dolláros pezsgő? ... 200.000 dolláros tüzijáték? ... Egy fellépésért kétmillió dollár??
Mi vaan??
Azért ennyire nem kellene túlzásba vinni! Egy esküvő nem a méregdrága cuccokról szól...
Azért ennyire nem kellene túlzásba vinni! Egy esküvő nem a méregdrága cuccokról szól...
2014. május 23. 15:10
Idézet (Beyla @ 2014.05.22. 16:44)
Pár év, és utána már csak arról olvashatunk, hogy így meg úgy válnak. Ebben tutira biztos vagyok. Humpriesszel ugyanezt csinálta és kemény hetvenkét napig voltak házasok. Általában akik a legnagyobb cirkuszt verik a menyegzőből, azok szeretik egymást a legkevésbé. Nem vagyok a házasság ellen, de azt szerintem mindenki láthatja, hogy eléggé gyomorforgató amit művelnek. Én elhiszem, hogy sok a pénzük és tényleg full gazdagok, de úgy gondolom, hogy egy ilyen pénzkiadási számlához az ég világon senkinek semmi köze sincsen. Éljék boldogan az életüket, szórják két kézzel a pénzt, fürödjenek tejben-vajban, de azért elég hányinger így mások orra alá dörgölni, hogy a p*csameresztésből milyen átlagon felüli esküvőt tudnak szervezni. Kim egy köpönyegforgató, aki k*rva jól csinálja a dolgokat, és mindig fog maga mellé találni egy balf*szt, aki belemegy ebbe a cirkuszba.
Hajszálpontosan ugyan ez jutott nekem is eszembe, miután elolvastam a cikket.
Beyla
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.