Rászállt a gyámügy Will Smith családjára
2014. május 22. 01:54
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Valahol megértem a gyámügyet, a szülei kicsit túl hosszúra engedték azt a "pórázt". Mármint na, legyünk őszinték, úgy általában Willow dolgai (kezdve a hajával) nem normálisak egy ő korában levő KISLÁNYNÁL (mert igenis az).
2014. május 22. 09:17
Ez akkora hülyeség,az oké hogy egy 13 éves lány ne posztolgasson ilyen képeket,de végül is mi baja van ennek a képnek,semmi nincs rajta,csak egymás mellett vannak. És az Starity-n pont olyan emberek szidják Will és Jada szülői képességét akiknek a kedvencei 100-szor meg 1000-szer rosszabb. Kíváncsi leszek ezekre az emberekre hogy ők hogy fogják nevelni a gyerekeiket,amikor tízen éves lányok ennél a képnél sokkal de sokkal kihívóbb képeket osztanak meg magukról. Én nem hibáztatom Will-éket,a két fiatal szerintem csak barát,és ha netán több is van köztük senkinek semmi köze hozzá.
2014. május 22. 14:04
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Szerintem nincs köztük semmi olyan kapcsolat.Willow már kinézete alapján is nagyon érett lány és ebből következik az hogy tudja hogy mit csinál.
2014. május 22. 14:11
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Szerintem igaza van Jada-nak,az emberi butaság néha határtalan és olyat is elképzel ami nincs.Ez esetben egy kislányt hurcolnak meg!Ha szóba áll legközelebb egy 25 éves pasival akkor már viszonyuk van és házasodnikészül??!!! Sajnos a mai világban már mindenki másképpen reagál dolgokra mint anno.Legközelebb a mikulás bácsihoz se menjetek,mert cukros bácsi!!!
2014. május 22. 14:36
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
Nekem az a teóriám, hogy Willow bátyja nagyon jóban van Moises-el, sőt az egész család, talán még családtagként is tekintik, és egyszerűen csak rohadt meleg volt
Nekem van egy fogadott Öcsém, és mi is szoktunk egymás mellett feküdni, még sem hiszi azt a fél világ, hogy volt közöttünk valami
2014. május 22. 15:09
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Katasztrófa.. xd Mi olyan nagy dolog van a képen? Akkor sem lenne közük hozzá, hogyha a csaj *khm-khm*-na... És ha félmeztelen pasival van? Megáll a világ? Még ha teljesen meztelen lenne a csávó, vagy Willow lenne ruha nélkül, de ennyiért esküszöm.. Aki elindította ezt a hülyeséget, úgy pofán *khm-khm*-nám, hogy 2 év múlva is érezné.. OMG...
2014. május 22. 15:32
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
A tudatlanok, figyelmebe ajanlom, hogy a csaj kiskoru, szoval igenis van koze hozza a gyamugynek...
2014. május 22. 15:36
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
ja bizonyára a nagy orgia közepette a lány teljesen fel van öltözve a srác a sarokban ül és röhög egy harmadik ember meg csinál egy képet róluk és utána van annyi eszük hogy ezt kitegyék a netre -.-
2014. május 22. 16:04
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ezt már megint eltúlozták semmi felháborító nincsen ebben a képben de az emberek rossz indulatúak és kitalálnak mindent csak hogy besározzák a család nevét.
Aranyos kép nem értem mit kell ennyire megbolondulni tőle.
Hagyják békén Will családját mert én szeretem őket.
És nem érzem hibásnak a kislányt.
Aranyos kép nem értem mit kell ennyire megbolondulni tőle.
Hagyják békén Will családját mert én szeretem őket.
És nem érzem hibásnak a kislányt.
2014. május 22. 18:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Egy ilyen kép szerintem még nem ad okot olyan megalapozott gyanúra, hogy a gyámügyet bele kéne vonni. a pasi lehet a család barátja, a bátyja haverja, az ő haverja, kolléga, dolgozhatnak együtt valamin, stb, nem feltétlen viszonyra kell gondolni. Az egész ügy nevetséges...
2014. május 22. 18:29
|
|
zsebihalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 145 Csatolások: 101 Azonosító: 132570 offline
|
URAMISTEN
))))) ennél szánalmasabb embereket... te jó ég... szerintem most ebben a pillanatban 1 000 000 lány áll, ül, hajtja a fejét egy félmesztelen haverja ölébe... és akkor meg mi van??? egyszerűen nem tudom felfogni, hogy felnőttek, sőt szervezetek ennyire buták, gyerekesek és fontoskodók tudnak lenni... egy egyszerű csaj egy haverjával készített egy képet... ezek szerint vagy 2 000 000 szülő ellen eljárás fojna... atya ég...
2014. május 22. 20:05
Szerintem egy ilyen kép miatt nem kéne riasztani a gyám ügyet
nem értem mi van akkor ha asrác félmeztelen Willow nem az és így csak egy ártatlan kép szerintem semmi más.
2014. május 22. 20:53
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
egy ilyen kép miatt riasztják a gyám ügyet ... jézusom -.-" khm ... de a mai 13-évesek mesztelen képeik azok semmit olyankor a szülő holvan ? 0,0,0 de csak azért szának rá a Smith családra mert híresek
tkks.. ezzek a mai emberek ...
2014. május 22. 21:42
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Ez a kép keltett ilyen nagy botrányt,hogy már a gyámügyet riasztják?
Akkor néhány Facebookos/vagy Instagramos fotóhoz már egy katonai hadsereg és légierő is kevés lenne...
Akkor néhány Facebookos/vagy Instagramos fotóhoz már egy katonai hadsereg és légierő is kevés lenne...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: